- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
en iyisi kuzum...
sizle takılayım ilaç alır yatarım artık napayım başka türlü uyuyamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisi kuzum...
Sana mi sorucaz ne yazacagimizi kiblediysen daha fazla konusmaben kibledim artık çok geç,dedikoduyu ömde yapın buraya da usturuplu yazın..
banane ya.1gün bandan ölünmüyorolay çıkcaak 3..2..1..
banane ya.1gün bandan ölünmüyor
ben sabaha kadar burdayım bana uyarsizle takılayım ilaç alır yatarım artık napayım başka türlü uyuyamam
ben sabaha kadar burdayım bana uyar
olmaz,biz zaten tepki gösterdik ben de kibledim.hakaret edilmesi topiğin suçu değilkitopice bişey olur mu acep![]()
ozrumuzuben kibledim artık çok geç,dedikoduyu ömde yapın buraya da usturuplu yazın..
diledik degilmi break ,nasıl keyif aldıysan,aferin iyi yapmıssınben kibledim artık çok geç,dedikoduyu ömde yapın buraya da usturuplu yazın..
oh çok şükür justkapattım telimi
evetttyarın pazar doğru çalışmıyondur sen de
nasıl gıdıyor norvec gunlerıevettt
oh çok şükür just![]()
evettt
boşver hiç değilse kapatınca gözün telefonda olmuyor, kafan rahat oluyormerak ediyom ama engel olamıcam ona bişey yazcak mı diye
ben babamın ilaçları alınca 24 saat falan uyuyom![]()
ilaç alma sabah spora git iyice yor kendini sonra gel bide ılık duşş...bebişler gibi uyursunnmerak ediyom ama engel olamıcam ona bişey yazcak mı diye
daha 1 gün olduunasıl gıdıyor norvec gunlerı![]()
boşver hiç değilse kapatınca gözün telefonda olmuyor, kafan rahat oluyor
ilaç alma sabah spora git iyice yor kendini sonra gel bide ılık duşş...bebişler gibi uyursunn
merak etme just engellee whatsapptan da engelleemerak ediyom ama engel olamıcam ona bişey yazcak mı diye
top oynaevet ama sabah çıldırabilirim
ne sporu yapcam ki![]()
top oyna![]()