- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
uzat gitsin mezun olup napcanbenimde uzayacak diye çok korkuyorum
bu sene sıkacam dişimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzat gitsin mezun olup napcanbenimde uzayacak diye çok korkuyorum
bu sene sıkacam dişimi![]()
evlenecem çok sıkıldım bekar hayattanuzat gitsin mezun olup napcan![]()
ever benio potansiyeli gördüm sende olmuşsun sen![]()
taam hmk açtım![]()
ee bi zahmettt ergenler gibi o ne öyle tel kapama falan![]()
zevkli oluyodu![]()
hayır ama adamın yerine koysana kendini gece msj atıyosun sabah kapalı tel, lan bu benle dalga geçiyo resmen derim töbe daha ne yazarım sana ne bişe![]()
o da öyle diyo benle alay ediyosun diyor haklısın
bazen hangi justla konuştuğumu bilmiyorum diyor
aklın yolu birdün lilyene sormuşsun ya ben 1.5 senedir istisnasız her kavgada haklıyken haksız duruma düşüyorum bide üstüne trip çekiyorum
duymadıgım küfür kalmadı ama yavaş yavaş yola geliyor işte nasıl davranmam gerektigini anladım artık sen dayanamıyosun anında karşılık veriyosun
o sinirliyken alttan alcan hemen zaten yumuşuyo bu gevşekler bi canım cicime tav oluyolar sonra pat öyle zıçıcan azına![]()
yani önce sakin olucaksın sonra her şey yoluna girince mi
ben en iyisi umursamamak diye düşünüyorum canım cicim yapmak istemem kavga esnasında
aynen aynen çok sakin olcan sövsün saysın gayet cool
çok zor hakkaten bende başlarda her kavgada saydırıyodum dayanamıyodum alttan alamıyodum böyle olunca günlerce küs kalıyoduk
sonra tuttum kendimi tamam hayatım tartışmıyalım seni seviyorum diyorum pat bitiyo kavga hemen gevşiyo sonra allah ne verdiyseee yardırıyorum sesi çıkmıyo öyle oluncaeger o an sinirle yazamam diyosan öyle taslaga yaz öyle bi msj kaydet kavga esnasında direk kopyala yapıştır yolla
![]()
yok ya ben genel olarak öyle bi tavır takınmaktan bıktım çünkü çok yorucu kavga etmek
mesela kavga esnasında kapamak istiyorum telimi hiç konuşmamak istiyorum
ya öyle olmaz işte just kimseye bi yararı olmaz ki konuşmadan nasıl sorunu çözmeyi düşünüyosun
adam erkekliğe pok sürdürmüyo o yüzden bence sen böyle yapıyosun diye o da msj atmıyo umrumda değilim havasında takılıyor
ee gösterdin ama sabah kalktın adam msj atmış cevap yazmadan tel kapattın o nasıl olcakbence dün gece yeterince umrumda olduğunu göstermedim mi![]()
aynen aynen çok sakin olcan sövsün saysın gayet cool
çok zor hakkaten bende başlarda her kavgada saydırıyodum dayanamıyodum alttan alamıyodum böyle olunca günlerce küs kalıyoduk
sonra tuttum kendimi tamam hayatım tartışmıyalım seni seviyorum diyorum pat bitiyo kavga hemen gevşiyo sonra allah ne verdiyseee yardırıyorum sesi çıkmıyo öyle oluncaeger o an sinirle yazamam diyosan öyle taslaga yaz öyle bi msj kaydet kavga esnasında direk kopyala yapıştır yolla
![]()