- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
yemek yarışmalarına katılsana lan ücretsiz veriyolar orda proparam yok,açlıktan ağzım kokuyo benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek yarışmalarına katılsana lan ücretsiz veriyolar orda proparam yok,açlıktan ağzım kokuyo benim![]()
napıyoz yapıp resminimi çekiyoz,beceriksizim ben lololooyemek yarışmalarına katılsana lan ücretsiz veriyolar orda probak kahvaltı tabagı yarışması var şuan seni tanıyanda çok herkes sana oy verir
![]()
yazmadın mı yorum yani.bdvdeki konuya dalmışım ne yorum yapsam bilemedim
yazdım sildim yazdım sildim
yorumlarımın hepsi mantıksız oldu![]()
kızım bişeyi yok ya öyle sevimli tabak hazırlıcan fotosunu çekcen hepsi o kazanırsan hediyede geliyor birsürü kazen yolluyor hemnapıyoz yapıp resminimi çekiyoz,beceriksizim ben lololoo![]()
yazmadın mı yorum yani.![]()
sen yaz biz begenelim justevet yazamadım hiçbiri tutmadı yav![]()
kızım bişeyi yok ya öyle sevimli tabak hazırlıcan fotosunu çekcen hepsi o kazanırsan hediyede geliyor birsürü kazen yolluyor hemçeyizine koyan
gerçi norveçe bok yollar kargo parası çok olur site batar
![]()
sen yaz biz begenelim just![]()
evet yazamadım hiçbiri tutmadı yav![]()
bişey yazmaya korkuyom bugün siteye bi girdim 374 bildirim![]()
sdfdsfsdfdsfsd yaz biz beğeniriz
![]()
yanlışıkla ban yerim benkazeni anca siyasette yakalıcan ordan yürüyüp gidicen![]()
bişey yazmaya korkuyom bugün siteye bi girdim 374 bildirim![]()
yanlışıkla ban yerim ben![]()
ben karşılıksız yaptım bilerek just ç.dışıydı.böyle de iyiyimbb kıskanmış bizim begeni kasışımızıçok pis kasarız
![]()
bb kıskanmış bizim begeni kasışımızıçok pis kasarız
![]()
alma dedim sana zındıkbidaha ilaç almıcam bi de öküzlük edip iki tane aldım hala kafam bulanık![]()