- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
uyku ilacımıbidaha ilaç almıcam bi de öküzlük edip iki tane aldım hala kafam bulanık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyku ilacımıbidaha ilaç almıcam bi de öküzlük edip iki tane aldım hala kafam bulanık![]()
kibliyimde bari msjını görsünler belki yaparlar acırlarPRO üye olsam keşke.![]()
alma dedim sana zındık![]()
uyku ilacımı![]()
aynen uyku ilacı
çarpılmış gibi oldum![]()
2 tane uyku ilacımı alınır kafirun![]()
abartsaydın5 tane almayı düşünüyordum aslında ilkin![]()
sonra ben neden öldüm?5 tane almayı düşünüyordum aslında ilkin![]()
Kadinlar klubu degil mi teyzemde gelmis dert yaniyo istebdvdeki 40 yaşındaki oğlum çalışmıyor konusu bana niye fake geldi63 yaşındaki kadının sitede işi ne la nenem 63 yaşında zor nefes alıyor
![]()
yürek yedim sanırım birazdan ömden yürücem pro olamasam da üzgün üye olurum onlarında maviş bölümü var nicklerinin altındayazık lan sana![]()
Kadinlar klubu degil mi teyzemde gelmis dert yaniyo iste![]()
yürek yedim sanırım birazdan ömden yürücem pro olamasam da üzgün üye olurum onlarında maviş bölümü var nicklerinin altında![]()
Kadin ajda pekkan gibi biseyse demek kivay be 63 yaşındaki kadın net kullanıyor forum sitesinde konu bile açabiliyor vay anasını
bide yavrum evladım kızım falan diye cevap veryor yorumlara![]()
ÜZGÜN ÜYE.msj at kazene ya beni pro üye yaparsın ya da giderim bu siteden yazcevabı tahmin edebiliyorum
![]()
ÜZGÜN ÜYE.
burdan nası göndercem len.
30 lira için düştüğü hallere bak koskoca diyetisyenin![]()
burdan nası göndercem len.paypal de dolandırıldım bikere ben
![]()