- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüreğime incek yapma..dadsafasfsfsaas
'sadece pro üyeler' diye bi topik var ha prolar kafalarına göre takılıyolar orda biz justla orda da yardırıyoz her gün![]()
siz göremiyonuz yazıııkyüreğime incek yapma..![]()
siz göremiyonuz yazıııkorda daha elit bi ortam var öyle herkes gelemiyor
![]()
yalan söylüyosunşuan just oraya yazıyo hatta o yüzden burda yokkocişini orda anlatıyor size nahh dedikodu
![]()
sana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaayalan söylüyosun![]()
İmzam nasılsana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaa![]()
yalancı prosun sensana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaa![]()
dasdasdadadasdadadsadsa senin ............İmzam nasıl![]()
yalancı malancı sen öyle bile değilsin ezikkkkkkkkkkyalancı prosun sen![]()
Paypal da nasil dilandirildin canim? Ben uluslararasi calisiyorum. Surekli paypal uzerinden odeme yapiliyor. Hic sorun yasamadimburdan nası göndercem len.paypal de dolandırıldım bikere ben
![]()
sorma ya anlatmak bile istemiyorumPaypal da nasil dilandirildin canim? Ben uluslararasi calisiyorum. Surekli paypal uzerinden odeme yapiliyor. Hic sorun yasamadim
aşk olsunyalancı malancı sen öyle bile değilsin ezikkkkkkkkkk![]()
Western union kabul etmiyor mu site? O sekilde gonder sende.sorma ya anlatmak bile istemiyorum![]()
neden,diyene bak sanki proluğa para verdin.bb çok yüzsüzsün ya![]()
Sen niye kıza taktın kafayı yaabb çok yüzsüzsün ya![]()
para vermediysem yalvar yakarda almadım ben ollom kazen kendi verdi bananekneden,diyene bak sanki proluğa para verdin.![]()