- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
vayy matrixe göndermeee..büyüksün reyiz..
No spoon yani
Hımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy matrixe göndermeee..büyüksün reyiz..
No spoon yani
Hımmm![]()
kızım kapa artık pro konusunu yayeni siteye geçince pro üyelikteki ayrıcalıkları en aza indirdiler nomıssızlar daha ne istiyonuz
önceden sadece üye olmak tam bi işkeceydi sen bilmezsin bb![]()
bence tuzlu subileklerimi dikine kesip ilik suya yatasim var
bok siz konuşuyonuz anca konuyu açıyonuz ben bi saate önce kapatın dedimkızım kapa artık pro konusunu yatamam,prosun
![]()
izledik kessssize bir dizi önercem: black mirror. 3 sezon 9 bölüm her bölüm birbirinden ayrı,film gibi.izleyin izlettirin.![]()
direkt ol diyonbence tuzlu su![]()
beğenemedim bi türlü.bok siz konuşuyonuz anca konuyu açıyonuz ben bi saate önce kapatın dedim
profil fotolarınada gıran girmiş gibi değiştiriyon![]()
favori bölümün hangisi?izledik kesss![]()
favori bölümün hangisi?![]()
benimki oyuncak ayılı bölümkaçıncı sezon hangi bölüm hatırlamıyorum da şu gözler her anı kaydediyor ya adam karısının aldattıgını görüyor o çok güzeldi, domuzlu bölüm de iyidi aslındabide şu spor aletlerine bniyolar puan topluyolar onu begendimde. hepsi iyidi işte hamına
![]()
aha waldoyu unuttum o da süperdibenimki oyuncak ayılı bölümbi de waldo.
![]()
mune siteye geldi tikkat edinniye banlandım diye msj atmıştım yeni cevap yazdı kahkalara boguldum ya
![]()
ya yeteneksizim ya.yarışmaya nerden katılınıyor ki.la hakkaten yarışmaya katıl iki peynir bi domates çek yollapro topiğine de bi geyik açalım sen yoksun diye açmıyoz sen hala çemkir bana
![]()
ya yeteneksizim ya.yarışmaya nerden katılınıyor ki.![]()