• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuştuk canım baya bu başta sen benimsin cart curt öyle sahiplenici erkek modunda konuştu falan sonra tabi pürüzlerin üzerinden geçtik yaptığımız hataların orda kavga çıkınca aşığım ama olmuyoruz dedi ben de resti çektim böyle artist laflara hiç gelemem ya tamam adam gibi söyle istemiyorum seni de ama yok hata bende vs tarzı laflar bana çok beylik ve düzmece geliyor bşey söylencekse mertce söylenmesinden yanayım ben ben de tamam defolup git şimdi hayatımdan dedim yazmadım daha bişey:cool:

fıyy sen bi de bana sor ya only 7 days left :mad:
ales italyanca yurtdışı seminer danışmalar eğitim :mad:
ben daha çok yazları aktifim zaten kışın da bakıyodum ama pek mesaj yazmıyodum.
olsun just yoğun olmak iyi bu kadar kafaya takmazsın emin ol

konuştuk canım baya bu başta sen benimsin cart curt öyle sahiplenici erkek modunda konuştu falan sonra tabi pürüzlerin üzerinden geçtik yaptığımız hataların orda kavga çıkınca aşığım ama olmuyoruz dedi ben de resti çektim böyle artist laflara hiç gelemem ya tamam adam gibi söyle istemiyorum seni de ama yok hata bende vs tarzı laflar bana çok beylik ve düzmece geliyor bşey söylencekse mertce söylenmesinden yanayım ben ben de tamam defolup git şimdi hayatımdan dedim yazmadım daha bişey:cool:

fıyy sen bi de bana sor ya only 7 days left :mad:
ales italyanca yurtdışı seminer danışmalar eğitim :mad:
ohh iyi yapmışsın.
bu ne arkadaş ya adam sürekli güncelleniyor.
format atamayacağına göre, yenisini almakta fayda var justt.
unutacaksıııınn. :KK68:

bb çalışıyo 4justtan haber yok
ben de benim öküzleydim çok katılamadım muhabbete

yassah mıvar kızım ben kötü olunca konuşulmuyo mu :KK45:
bb işe mi başladı? yani o yüzden erken yattı demek istedin ? idrak edemedim de :KK45::KK45:

lilyen olaydı iki kırıtaydım bana yavşayaydı :KK14:

ohh iyi yapmışsın.
bu ne arkadaş ya adam sürekli güncelleniyor.
format atamayacağına göre, yenisini almakta fayda var justt.
unutacaksıııınn. :KK68:

benim bildiğim güncellemelerde problemler hallolur bunda yenileri çıkıyor :KK53:
ben şeyi merak ediyorum bir gün eski sevgililerimde olduğu gibi benim için önemi azalacak mı
yani hatırladığımda amaaan diyecek miyim :KK54:

bb işe mi başladı? yani o yüzden erken yattı demek istedin ? idrak edemedim de :KK45::KK45:

lilyen olaydı iki kırıtaydım bana yavşayaydı :KK14:

evet başka ne demek istemiş olabilirm :KK57:

lilyen gelir bence birazdan yatın len diye
onu da özledim bee

bana yavşasana :KK23:

benim bildiğim güncellemelerde problemler hallolur bunda yenileri çıkıyor :KK53:
ben şeyi merak ediyorum bir gün eski sevgililerimde olduğu gibi benim için önemi azalacak mı
yani hatırladığımda amaaan diyecek miyim :KK54:

evet başka ne demek istemiş olabilirm :KK57:

lilyen gelir bence birazdan yatın len diye
onu da özledim bee

bana yavşasana :KK23:
imzandaki dudaklar senin mi tatlım :KK8::KK8::KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X