- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
onların ki çokgüzel amabi sen paylaşıyosun sankiiki üç resim atıcan altı üstü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onların ki çokgüzel amabi sen paylaşıyosun sankiiki üç resim atıcan altı üstü
onların ki çokgüzel ama![]()
makarna olursa yardırırım,uzmanlık alanımbekarım o yüzden pek bişi beklemeyin benden eglencesine katıldım diye yaz girişe
nevresteyle konuştum ben makarna yarışması olursa katılcam söz verdim![]()
makarna olursa yardırırım,uzmanlık alanım![]()
aynen ya,ben okadar uğraşamam
ben dedim öğrenciyim katılsam bile salçalı makarna yapar koyarım önünüze çok bişi beklemeyin
kk hatunları acayip maharetli be ne yemekler çıkıyor![]()
bence istesen yaparsınaynen ya,ben okadar uğraşamam![]()
ya makarna yaparım da düz makarna yanibence istesen yaparsın1 saatini bile almaz pro var ucunda kızııımmmmmmm pro topiğini görmek var yazmak var kırmızı olmak var
bu gazla yap artık
![]()
makarna yap koy ben kahvaltıda bunu yiyom deya makarna yaparım da düz makarna yanio bile lapa oluyor
![]()
sütün içine cornflakes atıp koysam ben kahvaltıda onu yiyommakarna yap koy ben kahvaltıda bunu yiyom de![]()
neyine rezil olcam kızım bi yumurta haşla işte kaş göz yap zeytinle koy hepsi bu
o değilde pro topikte yakışıklı erkek resimleri hemde çıplak diye başlık var ya la![]()
kahvaltı tabağı ablacım ama sen yap koy bak pro olursun,ben yeteneksizimçekilin bakimm siz küçüksünüz ablanız baksın o topice
ne vereyim ablamabende 2 çocuk var yaparım arada çeker gönderirirm
breakingbadd nasıl resim lazım yada tabak
sütün içine cornflakes atıp koysam ben kahvaltıda onu yiyombi de bu yarışma kaçgünlük
![]()
sende katıl pro ol işte kazanırsan ödülleride kaparsın hemçekilin bakimm siz küçüksünüz ablanız baksın o topice
ne vereyim ablamabende 2 çocuk var yaparım arada çeker gönderirirm
breakingbadd nasıl resim lazım yada tabak
cumartesi uğraşıcam o zaman asdasda.bir sanat eseri yaratcamdads21 eylül 23.00da bitiyor katılım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bak-süslemeleri-ile-kahvaltı-masaları.749963/
cornflakesten yaratıcı bişiler yap o zaman sende agaç falan yap![]()
ödüller nesende katıl pro ol işte kazanırsan ödülleride kaparsın hem![]()
kahvaltı tabağı ablacım ama sen yap koy bak pro olursun,ben yeteneksizim![]()
burda yazmasan iyiydiyok canım yaa
ben çok aktif kullanmıyorum kk yı
stok resimlere bakayım
sen yapmışsın gibi göstersek olmaz mı ki![]()
ödüller ne![]()
burda yazmasan iyiydiolmaz artık
![]()
ben hediye istemem pro yapsın yeter.kazen hediye çeki yolluyor sanırım belli bi miktar kazanan üyeler alışverişlerinin fotosunu paylaşıyor mesela tencere seti bardak seti vs birsürü şey almış oluyolar ne istersen artık eksiğine göre yatak alırsın lan sen![]()