- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ha bi de şeyleri bilirim bilinçaltı ve öğrenme çeşitleri,bi de hafıza ama azcıkçok pis fena terimler var kusunç geldi bana klinik okurken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bi de şeyleri bilirim bilinçaltı ve öğrenme çeşitleri,bi de hafıza ama azcıkçok pis fena terimler var kusunç geldi bana klinik okurken![]()
insanı bağımlı yapıyo be o kiblerken duyulan haklılık,bildirim gelince yaşanılan sevinç..bugün kibden kibe koşuyorum![]()
ben de zevkine kiblemiyom herhalde,kiblenmelikleri kibliyoruzBen hiç kiblemiyom![]()
Sen zevkine de kibliyosundur kesinben de zevkine kiblemiyom herhalde,kiblenmelikleri kibliyoruz![]()
ben zevkime göre kiblemiyorum bu bir,ben kiblesem bile kazen ve mune karar veriyor zaten bu da ikiSen zevkine de kibliyosundur kesin![]()
insanı bağımlı yapıyo be o kiblerken duyulan haklılık,bildirim gelince yaşanılan sevinç..![]()
Şaka yapıyoz beben zevkime göre kiblemiyorum bu bir,ben kiblesem bile kazen ve mune karar veriyor zaten bu da iki![]()
şeytannbakalım gelicek mi bildirim iki kişiyi kibledim![]()
Bi yanlışım olduysa affet just ablabakalım gelicek mi bildirim iki kişiyi kibledim![]()
şeytann![]()
Şaka yapıyoz be![]()
Bi yanlışım olduysa affet just abla![]()
pro.domuss
haber var mı seninkinden![]()
Yok sanki ben suçluyumdomuss
haber var mı seninkinden![]()
Yok sanki ben suçluyum![]()
Yerlestim aranizaa dondum internetimde geldiiii.ben ozlendimmi bilmem ammaaa sizi coook ozledim!