en güzel yıllar öğrencilik yıllarıymışkeşke benim de bir işim olsaydı. nağlleet olsun böyle okula, hayata. fak yu fak yuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzel yıllar öğrencilik yıllarıymışkeşke benim de bir işim olsaydı. nağlleet olsun böyle okula, hayata. fak yu fak yuuuu
keşke benim de bir işim olsaydı. nağlleet olsun böyle okula, hayata. fak yu fak yuuuu
adsadasda,vahiy geldi sanaşey diyo Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğaaaaaaaaaaayt Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diyor![]()
adsadasda,vahiy geldi sana![]()
eskimiştir o biz de eskiyince balkondan atıyosamcaya napıyolar anlamadımçıkmış balkona tuhaf şeyler yapıyor
geçen de biri masa attı len balkondan![]()
mahalleyi de mi delirttin?amcaya napıyolar anlamadımçıkmış balkona tuhaf şeyler yapıyor
geçen de biri masa attı len balkondan![]()
eskimiştir o biz de eskiyince balkondan atıyos![]()
benim de mahallem çok ekşındı alt ve üst komşum eski sevgiliydi aralarında tampon görevi görüyodumsjdhsdhkdf ertesi gün kırıklarını gördüm ya izmirdeki mahallem tam bomba gerçekten geçen kadının biri seni çalı s.rtüğü diye eline almış vileda sopasını komşusunun kapıya dayanmıştı![]()
gonuş bakalım.yarın sabah okuruz artık.benim gocam geldi gonuşcaz![]()
çalı sürtüğüsjdhsdhkdf ertesi gün kırıklarını gördüm ya izmirdeki mahallem tam bomba gerçekten geçen kadının biri seni çalı s.rtüğü diye eline almış vileda sopasını komşusunun kapıya dayanmıştı![]()
OHA FORbenim gocam geldi gonuşcaz![]()
ne zaman gelcek?heyecandan kusucam galiba
bu gece kopuyo dananın kuyruğu![]()
ne zaman gelcek?
ayy çatlıcamgeldi annemlerle konuşuyor
sen bekle biraz dedi![]()