Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahmet kayaya bağlarım ben burdanuçurtmam tel örgülere takıldı lilyyyyyyyyy lilililiiiii
9.30 da dersim var uykum var ama kaçtıyarın iş var![]()
akkahım yarın iş var lil bi de üstüne 4liseli başımda olacak.üzerime nükleer bomba atar mısınyarın okul var daha banyo yapıcam oje sürücem ne giyeceğime karar vericem veee en önemlisi yurda gitmediğim için 2 saatlik yol çekicem BEN ÖLMÜŞÜM BENİ GÖMÜN
öyle bi lezzeti nasıl sevmiyonYa arnavut cigerini hic sevmem daha dogrusu hic yemedim fekat canim cekiyo suanda.anlamsizz
ahmet kayaya bağlarım ben burdan![]()
ahmet kayadan metallicaya kadar uzanan geniş bir müzik zevkim varoooo senden bunları duyacakmıydım![]()
burda benim yaptığım kanka o kızlı espirileri yap kaçarlarakkahım yarın iş var lil bi de üstüne 4liseli başımda olacak.üzerime nükleer bomba atar mısın
üzülüyom ya hevesli hevesli soru soruyolar ama ben o plastik yiyeceklerii kafalarında kırmak istiyorumburda benim yaptığım kanka o kızlı espirileri yap kaçarlar![]()
helalin varrrrrrrr cici kızahmet kayadan metallicaya kadar uzanan geniş bir müzik zevkim var![]()
Ya hic yemedim tadina bile bakamiyorum ne yasadim kucukken cigerle bilmemöyle bi lezzeti nasıl sevmiyon![]()
thank you gardaşhelalin varrrrrrrr cici kız![]()
Ya hic yemedim tadina bile bakamiyorum ne yasadim kucukken cigerle bilmem
yazık kızüzülüyom ya hevesli hevesli soru soruyolar ama ben o plastik yiyeceklerii kafalarında kırmak istiyorum![]()
Ahahahhaha allahimmmm!