• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aha da ortaya döküldünüz işte :KK53:

ya aman bilmez misin ya kimle olsan ne yapsan her bişeyine laf ederler yok burnuna yok kıyafetine kocana çocuğuna haklısın aslında ben başkasıyla olsam ona da laf edicek bunlar dimi

E ederler tabi.. hayatimizi kimseye göre yasamiyoruz. En basitinden bekarken neden evlenmezsin derler. Evlenirsin, neden cocuk yok yoksa kisir misin derler, cocuk yaparsin, niye 2.sinj yapmiyorsun hayırdır kocanla aranda bir sorun mu var derler. Kilo alirsin, oooo kocan iyi bakmis derler. Zayiflarsin, anaaam sana eziyet mi ediyorlar yemek mi vermiyorlsr derler.
Yani derler de derrrrllerrr..

@Bilgece ya valla çok iyi geliyorsun bacım bana ya çok mantıklı konuşuyorsun şu an kendimi daha iyi hissettim hemen etkisinde kalıyorum insanların ailem öyle dedi diye kocamdan vazgeçicektim fevri davranmayı bırakıp büyümem lazım artık. bu hayat benim hayatım ve benim gönlüm o adam için yanıyor. banane beğenmesinler çirkin desinler aptal desinler ne derlerse desinler o çirkin ve aptal benim için dünyanın en yakışıklı ve en zeki adamı. bir kere kalbimi titreten adam ...:KK51: her şeyimin ilki adam :KK51:

E ederler tabi.. hayatimizi kimseye göre yasamiyoruz. En basitinden bekarken neden evlenmezsin derler. Evlenirsin, neden cocuk yok yoksa kisir misin derler, cocuk yaparsin, niye 2.sinj yapmiyorsun hayırdır kocanla aranda bir sorun mu var derler. Kilo alirsin, oooo kocan iyi bakmis derler. Zayiflarsin, anaaam sana eziyet mi ediyorlar yemek mi vermiyorlsr derler.
Yani derler de derrrrllerrr..

sen kaç yaşındasın kız valla çok olgun konuşuyosun :110:

Eksin olmustur iste :KK53: hic yazdi mi seninki gittikten sonra falan

yazmaz mı kapıdan çıkar çıkmaz bana whatsappten yaz dedi totoma vurdu bi de :KK70:

@Bilgece ya valla çok iyi geliyorsun bacım bana ya çok mantıklı konuşuyorsun şu an kendimi daha iyi hissettim hemen etkisinde kalıyorum insanların ailem öyle dedi diye kocamdan vazgeçicektim fevri davranmayı bırakıp büyümem lazım artık. bu hayat benim hayatım ve benim gönlüm o adam için yanıyor. banane beğenmesinler çirkin desinler aptal desinler ne derlerse desinler o çirkin ve aptal benim için dünyanın en yakışıklı ve en zeki adamı. bir kere kalbimi titreten adam ...:KK51: her şeyimin ilki adam :KK51:

Hah şöyle valla. Insanin kocası gibi var mi yaaaa? Birak milleti böyle ol işte ohhh.
sen kaç yaşındasın kız valla çok olgun konuşuyosun :110:

yazmaz mı kapıdan çıkar çıkmaz bana whatsappten yaz dedi totoma vurdu bi de :KK70:

24 yasindayim ama 80 görünurum hahahahahshahhahahaahhahsah :KK70:

Hah şöyle valla. Insanin kocası gibi var mi yaaaa? Birak milleti böyle ol işte ohhh.

24 yasindayim ama 80 görünurum hahahahahshahhahahaahhahsah :KK70:

kocişim de kocişim banane :KK70:
milletinki aldatıyor hala kocişim diyor benimkini mi çok görmüşler
seviyom ben tatlı moruğumu :cool:
kocişinin çıtırı shahahsa böyle yazıcam iletime :KK70:

sen benim fotoları gördün mü esas bi sarışın halim var 35 mübarek :KK70:
23üm ammaa :eek:

kocişim de kocişim banane :KK70:
milletinki aldatıyor hala kocişim diyor benimkini mi çok görmüşler
seviyom ben tatlı moruğumu :cool:
kocişinin çıtırı shahahsa böyle yazıcam iletime :KK70:

sen benim fotoları gördün mü esas bi sarışın halim var 35 mübarek :KK70:
23üm ammaa :eek:

Aynen ya cok şükür ki kocanin böyle kötü huylari yok.
Gormedim ya nasil gorcem gizli mi?

Uyku düzenim çok bozuldu gece 1-2 de uyanıyorum öğlen 2den sonra uyuyorum. Bana bir çare a dostlar :KK55:
Bu arada selamlar :KK16:

hoşgeldin :D

Aynen ya cok şükür ki kocanin böyle kötü huylari yok.
Gormedim ya nasil gorcem gizli mi?

profilimde var ben seni izledim görebilirsin şekerim :D

bilgece naptın coşturdun sen bu justı :KK53:

ama doğru söylüyor ya hani kocişin çok iyi diyenlere de çok kötü diyenlere de bakmıcaksın içinden geçen neyse onu yaşıcaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X