- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Justin icindekilerini cikardi![]()
napayım seviyorum

son ana kadar mücadele edicem
ha oldu ki bu kez de bi terslik oldu bidaha denemem zaten çok yıprandık bidaha ayrılırsak barışamayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Justin icindekilerini cikardi![]()
bilgece naptın coşturdun sen bu justı![]()
Evet birdaha affi olmaz. Ay sevindim vallanapayım seviyorum
son ana kadar mücadele edicem
ha oldu ki bu kez de bi terslik oldu bidaha denemem zaten çok yıprandık bidaha ayrılırsak barışamayız
Nicefindhoşgeldin![]()
Kızaaamm neresi güzel ya yarasa gibi hissediyorum kendimigayet güzel bi uyku düzeni bence![]()
aynen lo hayretle okuyorumJustin icindekilerini cikardi![]()
hoşgeldin
profilimde var ben seni izledim görebilirsin şekerim
ama doğru söylüyor ya hani kocişin çok iyi diyenlere de çok kötü diyenlere de bakmıcaksın içinden geçen neyse onu yaşıcaksın
Iyi yaptim azcik cossun. Kizcagiz 5 6 aydir kocasindan uzak. Yaziktir yani![]()
Bende sasirdim giz halbuki nler varmis justin icinde bizden gizliyormusaynen lo hayretle okuyorum![]()
olum pöfkürdüm kustum resmen gülerken altıma bile zıçmış olabilirim4just alt iletim nasıl![]()
Bende sasirdim giz halbuki nler varmis justin icinde bizden gizliyormus![]()
olum pöfkürdüm kustum resmen gülerken altıma bile zıçmış olabilirim![]()
Hahah ne bileyim sogudum istemiyorum diyordun askin depresti demek ki goruncene zaman gizledim kızım ben sekisli just![]()
Bende iş görerkene açıyom bakıyom hakkını helal etbilgece şu an çok sekisi fotolarıma bakıyor![]()
Hahah ne bileyim sogudum istemiyorum diyordun askin depresti demek ki gorunce![]()
6 ayin birikimigörünce değil de koklayınca bi fena oldum ben![]()
morugunun çıtırı yazne var moruk muyuz yani çıtırık icabında![]()