- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Hayirdirben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdirben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari![]()
Aynen ya öyle bir taktik uygula. Insallah hic sorun cikmaz. Valla bir yer acsam paraya para demem. Ohh
bu saatte duş hımm hiç inandırıcı gelmedi regli falanben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari![]()
bu saatte duş hımm hiç inandırıcı gelmedi regli falan![]()
olum şuan öldürseler üstüme zıçsalar kussalar duşa girmem bu saatte öyle yatar uyurum
Valla bendeolum şuan öldürseler üstüme zıçsalar kussalar duşa girmem bu saatte öyle yatar uyurum
Valla bende![]()
Biz pok mu kokuoz kizimben gece yıkanmayı daha çok seviyorum mis gibi kokup uyuyorum![]()
bi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim![]()
üniversitede ben de böyle diyodum![]()
Biz pok mu kokuoz kizim![]()
bu saatte duşa girsem annem bakışlarıyla biper beniiben gece yıkanmayı daha çok seviyorum mis gibi kokup uyuyorum![]()
Ay bi git igrendim sendenbi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim![]()
Öyle mi diyodun? Ben demiyim o zaman.
Benim de tonla ütü yapilacak kiyafetim var. Ha benim degil pardon kocisimin ütüleri. Yarin giyecegi pantolon gomlegi utuliyim de bari sabah ugrasmiyim.. sen de duş al. Digerleri de uyusun.
Baska da emrim yok![]()
Defol burdanben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari![]()
aha bi değişik dahabi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim![]()
iğrençlik ötesi![]()
Sen evlilikten dolayi mi izmirde yasiyorsun ?hiç koklamadım seni
ama düşünsene yımış yımış oluyosun banyoda sonra bi yatıyosun oyyy
o değil de ben izmirdeki yatağımı özledim ya o yumoştu süperdi![]()