• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hesap vericekmişim işte ben de seni ilgilendirmez dedim 6 aydır nerdeydin neden sahip çıkmadın karına şimdi hesap soruyorsun dedim ondan öyle dedi

Halla halla. Bu laflarin kasarlikla ne alakasi varmış peki? Bunlari demen en doğal hakkın da kasarlikla iliskisini anlamadim. Cok ayip etmis. Peki sen dedin mi nedir bu laf diue? Ayip değil mi kendine yakistiriyor musun bu laflari diye?

insanlar salak aptal laflarından bile evlilik bitiriyorlar benim namusuma laf etti bir de canım bugün oldu dün iyi olur diye düşünüyodum ama çok kırıldım..
yani madem o kadar umursuyordu 6 aydır bi çiçek alıp özür diler insan...

Canim ya kiyamam sana... Sen bunlari hak etmedin... Onu hayatina alman,bu sozleri soylemesine musaade etmen kendine saygisizlik. Kurban olsun senin kesip attigin tirnaga!

Seni hic tanimiyorum. Daha once hic yuz yuze gelmedik. Ancak forumdaki yorumlarindan gordugum kadariyla sahane bir insansin. Cok yuce gonullusun. Herkese saygin var, kendine neden yok?

Hem cok guzel hem de donanimli birisin. Hayir,hayir just senin el ustunde tutulman lazim! O adam senin dengin degil. Zıt kutuplarsiniz. Sen zerafetin timsaliyken o tam bir recep ivedik!

Halla halla. Bu laflarin kasarlikla ne alakasi varmış peki? Bunlari demen en doğal hakkın da kasarlikla iliskisini anlamadim. Cok ayip etmis. Peki sen dedin mi nedir bu laf diue? Ayip değil mi kendine yakistiriyor musun bu laflari diye?

evet dedim biriyle görüştüysem konuştuysam bişeyler yaşadıysam kabul edemezmiş ona tersmiş o yüzden soruyormuş
ben de o kadar umrundaysa yanımda olsaydın dedim
6 ay bana sırt döndü bi de biriyle görüştüm mü konuştum mu onun hesabını yapıyor :KK42:
insan affettirmeye çalışır kendini

evet ben anlarım o işlerden
tesekkur ederim o zaman size derdimi boylim ben burda bir sayfada sacimin resmini yukledim loreal ombre ila yaptim sacimi baya oldu pek guzel olmadida neyse ama cok yandi uclari kestim ama hala yaniklar var birde tatile gittim tuzlu su dahada kuruttu sacimi birde ustune bronz ten rengi hic hosuma gitmiyor simdi kuzeniminde 2 hafta sonra dugunu var ben bu saci boyamak istiyorum ama koyu bir renk birde dahada yipranmasindan korkuyorum tavsiye verebilirmisiniz

Canim ya kiyamam sana... Sen bunlari hak etmedin... Onu hayatina alman,bu sozleri soylemesine musaade etmen kendine saygisizlik. Kurban olsun senin kesip attigin tirnaga!

Seni hic tanimiyorum. Daha once hic yuz yuze gelmedik. Ancak forumdaki yorumlarindan gordugum kadariyla sahane bir insansin. Cok yuce gonullusun. Herkese saygin var, kendine neden yok?

Hem cok guzel hem de donanimli birisin. Hayir,hayir just senin el ustunde tutulman lazim! O adam senin dengin degil. Zıt kutuplarsiniz. Sen zerafetin timsaliyken o tam bir recep ivedik!

ilahi harbi kız çok tatlısın teşekkür ederim iltifatların için :KK19:
zaten o k.ş.r lafından sonra çok soğuğum ben zaten soğuktum hepten gitti içim

tesekkur ederim o zaman size derdimi boylim ben burda bir sayfada sacimin resmini yukledim loreal ombre ila yaptim sacimi baya oldu pek guzel olmadida neyse ama cok yandi uclari kestim ama hala yaniklar var birde tatile gittim tuzlu su dahada kuruttu sacimi birde ustune bronz ten rengi hic hosuma gitmiyor simdi kuzeniminde 2 hafta sonra dugunu var ben bu saci boyamak istiyorum ama koyu bir renk birde dahada yipranmasindan korkuyorum tavsiye verebilirmisiniz

saç açıcı kullanmadığın sürece saçını çok yıpratacağını düşünmüyorum
bir de mümkünse kozmetik yağlardan edinirsen etkili olur :)

evet dedim biriyle görüştüysem konuştuysam bişeyler yaşadıysam kabul edemezmiş ona tersmiş o yüzden soruyormuş
ben de o kadar umrundaysa yanımda olsaydın dedim
6 ay bana sırt döndü bi de biriyle görüştüm mü konuştum mu onun hesabını yapıyor :KK42:
insan affettirmeye çalışır kendini

Sen de ona de ki kendini affettir bana. Ben de geleyim yanına :KK53:

ilahi harbi kız çok tatlısın teşekkür ederim iltifatların için :KK19:
zaten o k.ş.r lafından sonra çok soğuğum ben zaten soğuktum hepten gitti içim
İltifat etmiyorum canim. Objektif bakiyorum sana. Senden hicbir menfaatim yok,yagcilik yapmami gerektirecek hic bir durum yok. Sen beni tanimiyorsun,ben seni. Demek ki sozlerimin hepsi samimi dusuncelerim.
Bu sansi da hak etmiyordu zaten. Ama bi yerde iyi oldu. Artik acaba bir sans verseydim duzelirmiydi diye suclamazsin kendini...

İltifat etmiyorum canim. Objektif bakiyorum sana. Senden hicbir menfaatim yok,yagcilik yapmami gerektirecek hic bir durum yok. Sen beni tanimiyorsun,ben seni. Demek ki sozlerimin hepsi samimi dusuncelerim.
Bu sansi da hak etmiyordu zaten. Ama bi yerde iyi oldu. Artik acaba bir sans verseydim duzelirmiydi diye suclamazsin kendini...

aynen öyle hayatıma girdiği an huzursuzluk başladı..
yani insan gelip de ilk bunun hesabını soracağına bi özür diler bi affettirmeye çalışır :/

aynen öyle hayatıma girdiği an huzursuzluk başladı..
yani insan gelip de ilk bunun hesabını soracağına bi özür diler bi affettirmeye çalışır :/
Kulun kölen olacagi yerde birde boyle yapiyor :63:

Demek hic ozlememis,hic düşünmemiş seni :63:

Senin gibi karım olsa degil 6 ay,6 saatayri durmazdim :KK8: hic agzinin tadini bilmiyor :KK53: insan sana bakinca lezbiyen olur beee :KK70:

affettircek bişeyi yokmuş onun
bana bişey yapmamış
hep prenses gibi davranmış
prenses görmesek inancaz

Valla ne diyim ki
What can't be cured must be endured demişler. ( tedavi edilmeyene sabredilir )
Ama sen sabreder misin etmez misin bilmem.

Su da var ki Birds of a feather flocks together ( her kuş kendi turuyle ucar justcim )
Hakkında hayırlısı olsun insallah.

saç açıcı kullanmadığın sürece saçını çok yıpratacağını düşünmüyorum
bir de mümkünse kozmetik yağlardan edinirsen etkili olur :)
anladim peki bana tavsiye edeceginiz bir marka varmi boya konusunda benim hic tecrubem yok cunku :/ kuafor gazabinada ugramak istemiyorum biraz bilgi edinip oyle gitmek isterim acikcasi renk tavsiyesinede acigim :)

Kulun kölen olacagi yerde birde boyle yapiyor :63:

Demek hic ozlememis,hic düşünmemiş seni :63:

Senin gibi karım olsa degil 6 ay,6 saatayri durmazdim :KK8: hic agzinin tadini bilmiyor :KK53: insan sana bakinca lezbiyen olur beee :KK70:

harbikız hayırdır sen? :KK70:
kimbilir kimlerle neler yaptı da bana hesap soruyor
o da biliyor işte beni boş bırakmıcaklarınıda ondan korkuyor demek ki :63:

Valla ne diyim ki
What can't be cured must be endured demişler. ( tedavi edilmeyene sabredilir )
Ama sen sabreder misin etmez misin bilmem.

Su da var ki Birds of a feather flocks together ( her kuş kendi turuyle ucar justcim )
Hakkında hayırlısı olsun insallah.

bilgece yardımların için çok sağol canım tek dileğim umarım mutlu olurum :KK51:

anladim peki bana tavsiye edeceginiz bir marka varmi boya konusunda benim hic tecrubem yok cunku :/ kuafor gazabinada ugramak istemiyorum biraz bilgi edinip oyle gitmek isterim acikcasi renk tavsiyesinede acigim :)

en güzeli schwarzkopf ve loreal bana sorarsan
açık kestane tonları düşünmez misin :KK51:

harbikız hayırdır sen? :KK70:
kimbilir kimlerle neler yaptı da bana hesap soruyor
o da biliyor işte beni boş bırakmıcaklarınıda ondan korkuyor demek ki :63:

bilgece yardımların için çok sağol canım tek dileğim umarım mutlu olurum :KK51:

Amin canim. Insallah mutlu olursun. Dedigim gibi her zaman kalbini dinle. O seni dogruya goturecektir.. :KK66:

Just, anne babalar her zaman haklı olmazlar bana göre, ama senin durumunda senin için doğruyu görebiliyorlar bu sefer onları dinlesen daha mutlu olacaksın sanki. Yazdıklarını okudum. Eşin hiçbir şeyden ders çıkarmamış. Sen mesela diyorsun ki birleşsek eskisi gibi her şeye ağlamak yok, ona kötü söz söylemek yok. Sen kendindeki hataları düzeltmeye çalışırken o hatasını kabul bile etmiyor. İşte bu yüzden barışsan da bir şey değişmeyecek. Sana söyledikleri de oldukça çirkin. Zamana ihtiyacın var. Şu süreci bir atlat daha mutlu olacaksın.

Just, anne babalar her zaman haklı olmazlar bana göre, ama senin durumunda senin için doğruyu görebiliyorlar bu sefer onları dinlesen daha mutlu olacaksın sanki. Yazdıklarını okudum. Eşin hiçbir şeyden ders çıkarmamış. Sen mesela diyorsun ki birleşsek eskisi gibi her şeye ağlamak yok, ona kötü söz söylemek yok. Sen kendindeki hataları düzeltmeye çalışırken o hatasını kabul bile etmiyor. İşte bu yüzden barışsan da bir şey değişmeyecek. Sana söyledikleri de oldukça çirkin. Zamana ihtiyacın var. Şu süreci bir atlat daha mutlu olacaksın.

bana da öyle geliyor ki ben gayet iyiydim ayrıyken onsuz da yapabiliyorum
arada depresif hallerim geliyor ama o kadarı da olacak artık
ben buz gibi davranıyorum anlar herhalde yaptığını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X