• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaldı ki ben onla evlendiğimde de bakireydim.
demek ki evlenirken bakire olmak da yetmiyor bak hep yazıyorum o konulara adamın zihniyeti b.ktansa sen bakire de olsan k.ş.r yapıyor seni.
ben 6 ay kimsenin elini bile tutmadım yediğim laflara bak!
ki tutsam başkasına gitsem hakkım var !

fuckbuddy miyizbiz üst üste kırıcak laflar
bi kşr bi sevişelim bilmem ne
çok kötüyüm ya.
hayır şimdi ben haksız mıyım yani bir hafta şiddet gördükten sonraki bir hafta aradı mesaj attı falan hep ama ben o zaman çok kırgındım. 2 ay sonra geçmişti kırgınlığım ozaman da çabalayabilirdi ne adamlar var ikna edene kadar kapısında yatıp kalkıyorlar

:KK43::KK43::KK43:

Mantık böyle olursa sen ne bekliyorsun ki hala boşver. Bunları cidden haketmiyorsun güzellik.

pislik yapma dedim zaten o kim ki benim namusuma laf ediyor ya ben kimseyle yatmamışım öpüşmemişim kalkmış bana k.ş.r diyor ayıp ya.

adam değilmiş just hakkaten adamın son iki harfi
ben yeri geldi geyikten yeri geldi özelden kocan oldu sonuçta iyi kötü ayrılınca böyle laflar ettirme dedim ama
yok yani hepsini hakediyomuş kaşar ne lan kşar ne ollom ben çıldırdım sinirden :KK62:

pislik yapma dedim zaten o kim ki benim namusuma laf ediyor ya ben kimseyle yatmamışım öpüşmemişim kalkmış bana k.ş.r diyor ayıp ya.
o kim ki sana bunu deme hakkını kendinde buluyor
affetme sürünsün ya pislik torbası

adam değilmiş just hakkaten adamın son iki harfi
ben yeri geldi geyikten yeri geldi özelden kocan oldu sonuçta iyi kötü ayrılınca böyle laflar ettirme dedim ama
yok yani hepsini hakediyomuş kaşar ne lan kşar ne ollom ben çıldırdım sinirden :KK62:

o kim ki sana bunu deme hakkını kendinde buluyor
affetme sürünsün ya pislik torbası

ahh cnm ya bence taamamen kurtul o adamdan ..
daha fazla üzmesine izin vermee .. :KK12::KK12:

valla benim aklım almıyor benim daha önce sevgililerim oldu biri salak bile dememiştir bana
şimdi k.ş.r o. maşallah ya
bi de bakire olmasam bi de birileriyle bişeyler yaşamış olsam oh oh
beni vurması lazımmış öyle dedi

valla benim aklım almıyor benim daha önce sevgililerim oldu biri salak bile dememiştir bana
Ayy jusssstttttt adami getir buraya butun killarini tek tek yolaliimm :KK62:

bok yesin . kendi zihniyeti kaşar

şu adam istanbulda olsa da bir temiz dövsem arkadaşlarla toplaşıp :KK11:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X