- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
ıncıttın mı naptın ?ay sırtım çok ağrıyor az uzanayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıncıttın mı naptın ?ay sırtım çok ağrıyor az uzanayım ben
o adamı sevmekben de içerdeydim benim suçum nedir![]()
o adamı sevmek![]()
aynen oyle canım heyecanı yıne bıtıcek elde edınce aynıya donus olacak hıc yorma kendını.belki kapanırmış ayaklarıma öyle diyor
ben biliyorum ben onun yanına gitsem kalsam nolcak biliyo musun
sarılcak öpcek mıç mıç
sonra sevişcek sonra öküzlicek yine
yok ya kendimi çok kullanılıyor gibi hissediyorum![]()
aynen oyle canım heyecanı yıne bıtıcek elde edınce aynıya donus olacak hıc yorma kendını.
aynı seyı bende dusunuyorum sans ısı bırazda ıste oylesını bulabılmek. senınkı resmen senı kotuleyıp uste cıkıyor ve basarıyor da bak kendını hata yapmıs suc sendeymıs gıbı hıssedıyorsuninsan üzülüyor ama ya milletin adamları peşinde kul köle oluyor yalvarıyor affetsin diye bu rahat
Yok beybi pc başında oturmaktanıncıttın mı naptın ?
aynı seyı bende dusunuyorum sans ısı bırazda ıste oylesını bulabılmek. senınkı resmen senı kotuleyıp uste cıkıyor ve basarıyor da bak kendını hata yapmıs suc sendeymıs gıbı hıssedıyorsun
Yok beybi pc başında oturmaktan
ıyyy o ruhsuzdan bahsetme hıc adam avrupada yasaya yasaya onlara benzemıs gram merhamet duygusallık yoktu.seninki de koşmadı mı benimki gibi![]()
ıyyy o ruhsuzdan bahsetme hıc adam avrupada yasaya yasaya onlara benzemıs gram merhamet duygusallık yoktu.![]()
lafın gelısı dedım de hakketten boyle nasıl evlemısım onunla sasıyorum cok zıtız bı pok anlamadım evlılıkten zatenbahsetmim mi merak ettiydim ama![]()
Laptopla akraba oluyoruz sonrae uzansana kızım niye masada oturuyon ben yataktayım şu an mesela![]()
en ıyısını yaptın bıraz zor oluyor gercıLaptopla akraba oluyoruz sonra
Ben de uzandım mobile geçtim![]()
lafın gelısı dedım de hakketten boyle nasıl evlemısım onunla sasıyorum cok zıtız bı pok anlamadım evlılıkten zaten
Laptopla akraba oluyoruz sonra
Ben de uzandım mobile geçtim![]()
yok tatlım ne kosması mahkemeye bıle gelmedı ve yazmadı bıle hıc sonrasında.basından berı oturtamadık bız hep eksıklık vardı ben tatmın olamıyordum yasadıklarımdan mutsuzdum sankı evlı degılde aynı evde yasamaya zorlanıyormusuz gıbıydı evlendıkten sonra cok degıstı zamanla ozgurlugune duskundu kıstlanmaya gelemedı sorumlulukları kaldıramadı ve bıttıhiç koşmadı mı yani peşinden boşanalım deyince :/
ya ne rahat adamlar demek ki korkmuyolar kaybetmekten
ben sizin tam neden ayrıldığıızı da hatırlayamıyorum
ben çok rahatım valla popomun altında bi yastık
kucağımda bi yastık
laptopun altın bi yastım hahaha![]()
Şimdi de reklamlarla akraba olduk yav
yok tatlım ne kosması mahkemeye bıle gelmedı ve yazmadı bıle hıc sonrasında.basından berı oturtamadık bız hep eksıklık vardı ben tatmın olamıyordum yasadıklarımdan mutsuzdum sankı evlı degılde aynı evde yasamaya zorlanıyormusuz gıbıydı evlendıkten sonra cok degıstı zamanla ozgurlugune duskundu kıstlanmaya gelemedı sorumlulukları kaldıramadı ve bıttı