• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya napıyım ben yıllaaaardır hiç aşk acısı falan çekmedim nasıl atlatılır böyle şeyler bilmiyom

avatarındaki garıya benziyon lana :110: çok güzelsin :110:
kızım bu adam senın ozguvenınıde calmıs senden.. bende ezık hıssedıyordum onunla bırlıkteyken kendımı ayrıl tamamen bak nasıl anlıyorsun

kızım bu adam senın ozguvenınıde calmıs senden.. bende ezık hıssedıyordum onunla bırlıkteyken kendımı ayrıl tamamen bak nasıl anlıyorsun

çaldı valla sanki onda çok bi poh varmış gibi baksana amanın da pişman olursam diyom
ya AHAHAH AHAHAH :KK70:
bi dakika kendime gülücem
ya insan bi karar verir ardında durur ve kararından eminse de pişman olmaz
ben neye pişman olucam
beni iplememesine mi
yoksa her allahın günü ağlatmasını mı özlicem
belki o. demesini özlerim
aaa o daolmadı k.ş.r böyle tatlı sözleri özleyebilirim bak :confused:

iki anlama gelen kib de olabilir orda ikilemde kal :110:

teslisde kaldım ben :KK70:

iğrencim :27:

bidaha hiçbi şekilde desteklemicem bu ilişkiyi bilesin :KK12: bundan sonrasını nasıl atlatırsın o konuşulsun artık sende netsen :63:

sıyırdım ben gel ayaklarına kapanayım diyor manyak mı ne la fiziksel zannediyor herhalde onu :KK70:

çaldı valla sanki onda çok bi poh varmış gibi baksana amanın da pişman olursam diyom
ya AHAHAH AHAHAH :KK70:
bi dakika kendime gülücem
ya insan bi karar verir ardında durur ve kararından eminse de pişman olmaz
ben neye pişman olucam
beni iplememesine mi
yoksa her allahın günü ağlatmasını mı özlicem
belki o. demesini özlerim
aaa o daolmadı k.ş.r böyle tatlı sözleri özleyebilirim bak :confused:
ha aynen boyle kızım sen guzelsın gencsın bırcok ustun ozellıklerın var ondan. senı el ustunde tutması lazım o yuzden oyle yapanı bul hayata bırdaha gelmıceksın onun nazını cekmekle mı omrunu gecırcen sonra da artık solugu hastanede mı alırsın bılemem

ha aynen boyle kızım sen guzelsın gencsın bırcok ustun ozellıklerın var ondan. senı el ustunde tutması lazım o yuzden oyle yapanı bul hayata bırdaha gelmıceksın onun nazını cekmekle mı omrunu gecırcen sonra da artık solugu hastanede mı alırsın bılemem

bende strese bağlı migren var ayrıca depresyondayım zaten :confused:
ve yes evet hepsi evlendikten sonra oldu :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X