- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
nikahına beni çağır sevgilim istersen helalin olurum seninsımdı soru su nıkahımda kım olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikahına beni çağır sevgilim istersen helalin olurum seninsımdı soru su nıkahımda kım olacak![]()
katılıyorumzor bı durum alısınca hahahah
boşver sen bunu lara ben ciddi düşünüomtövbe ben istemem nikah falan only fakbadi![]()
wuuwww cok etkılendım senı sectım pıkacunikahına beni çağır sevgilim istersen helalin olurum senin
çekerim emaneti .......baa atarlı söz sözleyin kapak yapıcam benimkini![]()
beter olsunnnnnnnnneyse ya sekis olcak diye ona yalvaramıcam o bana yalvarsın hem de köpek gibi yalvarsın !!![]()
baa atarlı söz sözleyin kapak yapıcam benimkini![]()
Niye kızperşembe günü ben sekise akarrr yıkılacak ortalık![]()
yollamayan ?sen bana diss atmışsın yazıp yolluyom
tamam yavru senı nıkahıma alırım lılıye ımam nıkahı justa manıtam olsunboşver sen bunu lara ben ciddi düşünüom
oovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv işte kapak işte bardak işte koka kolabana hava atıcam diye kasma damarındaki kanın bile bana hasta![]()
ne tesadüf bende bak ortak noktamızda varher gece bugun erken uyucam dıyorum yıne olmadı yıne olmadı![]()
kuğulluğuma b.k sürememyollamayan ?![]()
sen bildigin futbol takımı kuracantamam yavru senı nıkahıma alırım lılıye ımam nıkahı justa manıtam olsun![]()
bı elmanın ıkı yarısı olalım senle hshsjkanksjaksne tesadüf bende bak ortak noktamızda var![]()