- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
ya gece geliyosunuz nası gelcem kuzum ya ben 5-12 arası girerim yani..uyanamam başka türlüü
pazartesiden sonra bende giremicem dogru düzgün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gece geliyosunuz nası gelcem kuzum ya ben 5-12 arası girerim yani..uyanamam başka türlüü
ya akşam gelin insan gibi saatlerde ben burdayım yanipazartesiden sonra bende giremicem dogru düzgünyaz aşkı gibi oldu lan bu topik
![]()
ya akşam gelin insan gibi saatlerde ben burdayım yani![]()
b.k yiyin pislikler.gececi tayfayız biz iş güç yok napalım öğlen 1de uyanıyos![]()
b.k yiyin pislikler.6:30da kalktım ulan bugün
![]()
ee kölemiyiz herhalde para alcaz.bende paraları götürsem bende kalkarım![]()
okul başladı artık beni de zor bulursunuzpazartesiden sonra bende giremicem dogru düzgünyaz aşkı gibi oldu lan bu topik
![]()
sarma sardim atla geelçok açıktım![]()
ben de cumadan sonra ayni sekildeokul başladı artık beni de zor bulursunuz![]()
asdadadssadad pro üyeleri biri admin sanıyodu bdvde çaktırma![]()
ohaolm bana kaç kez mesaj attılar üyeliğimi kapatmak istiyorum diye ben kapayamıyorum demekten tüy bitti dilimde![]()
oha
prosun ya hava sende![]()
senin bu kadar hayvani sayıda mesajın ve beğenin var,sonra beni neden admin sanıyolar diyosun?olm bana kaç kez mesaj attılar üyeliğimi kapatmak istiyorum diye ben kapayamıyorum demekten tüy bitti dilimde![]()
o kadar cahilsin kiilk zamanlar ben de yapmıştım ama onu konumu kapar mısınız diye pro üyeye mesaj atmıştım![]()
senin bu kadar hayvani sayıda mesajın ve beğenin var,sonra beni neden admin sanıyolar diyosun?![]()
kıskanmadım kibb bana aşk dolu mesajlar yazıyo![]()
o kadar cahilsin ki
Ben hep Mune ablaya atıyordum![]()