Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askimcimmm hosbulduuuummgızlarrrrrrrrrr kimse yogmuuuuuu şişkoanniş hoşgeldiiiin![]()
Askimcimmm hosbulduuuummBundan sonra ensest grup hikayesi bilem acilsa alkislicam
![]()
Konuyu yanlis yere acmaktan olabilermi?ozelden bizden baska kimseyi taciz ettigini dusunmuyom cunkuehehehe hadi sen polemikten gittin just neyden gitti merak konusu![]()
Konuyu yanlis yere acmaktan olabilermi?ozelden bizden baska kimseyi taciz ettigini dusunmuyom cunku
Kidemli uye abisi hata kabul etmedi dimekki
ama konu taşındı sonradanyine de mune apla affetmedi galibam
![]()
Kidemli uye abisi hata kabul etmedi dimekkiJust seni ozledim geri dooon,bb sensiz buralara ugramaz.kahirlaniyooom
Sen ben yokken fink fink gezdin ama nomissizhe he just yok ya bbde ugramıyoryüreğim parçalanıyor böyle
![]()
Sen ben yokken fink fink gezdin ama nomissiz![]()
Ne bekcisi ne munasebet.ahlaktan sorunlu devlet bakaniyim ve yanlislikla yazmadim aynen ahlaktan sorunlusen millete nasıl ahlaksız dersinnnnnnn
ahlak bekçisimisin sen düdük![]()
Hic sevmeemcanım anamın tarhana çorbasını çektikimse yok muuuu
![]()
Topicin diregi gittiamanın ne sessız bugun burası![]()
evet ya ceza yemış just ama neden bende bılmıyorumTopicin diregi gitti![]()
bende sevmiyomda anamınkini seviyom ahlaktan sorunlu devlet bakanımısHic sevmeem![]()
Konuyu yanlis yere acti tek bildigim o.ozelden biseyler karistirdiysa bilemiciiimevet ya ceza yemış just ama neden bende bılmıyorum![]()
kimsemi bilmiyo bilmiyomkievet ya ceza yemış just ama neden bende bılmıyorum![]()
Anne yapinca hersey yeniyo dimi kiz?ben de annnemin yaptigi herseyi seviyorumm belkide 8272727 yilda bi yaptigindannbende sevmiyomda anamınkini seviyom ahlakta sorunlu devlet bakanımıs![]()
yanlıs yere acılınca ban yenılır mı kı ?Konuyu yanlis yere acti tek bildigim o.ozelden biseyler karistirdiysa bilemiciiim