- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
yorulmuyo musun gün içinde?bende sızmak istiyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorulmuyo musun gün içinde?bende sızmak istiyom![]()
yorulmuyo musun gün içinde?![]()
öğlen spor falan yaparsan yorulursun..yalnız şu an varyaaa hayalimi yaşıyosun resmen tüm gün evdesinevdeyim çocuğum yok yapcak iş yok
evden yapılcak iş bakıyom netten ses yok
![]()
Nasil bisey bakiyosun?evdeyim çocuğum yok yapcak iş yok
evden yapılcak iş bakıyom netten ses yok
![]()
biliyoruuummmmöğlen spor falan yaparsan yorulursun..yalnız şu an varyaaa hayalimi yaşıyosun resmen tüm gün evdesin![]()
ya ne bilim dantel falan yapıyolarmış onları araştırdım netten ama bulamadımNasil bisey bakiyosun?
Bi kursa falan gitsene.sevdigin biseyle ilgili.dikis olabilir,sabun,yemek mesela k tarz bisey.bos durmabiliyoruuummmm
birazdaha toparlıyım başlıcam spora tekrardan
ya ne bilim dantel falan yapıyolarmış onları araştırdım netten ama bulamadım
kariyer.nette metin yazarlığı vardı oraya baş vurdum ama pek olcanı sanmıyom![]()
eşim bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıyo. gece çalıştığında benim devreler fena yanıyoBi kursa falan gitsene.sevdigin biseyle ilgili.dikis olabilir,sabun,yemek mesela k tarz bisey.bos durma
Kusum kursla ilgisini anlayamadim ama olsun:)eşim bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıyo. gece çalıştığında benim devreler fena yanıyobabam hiç gece çalışmazdı tatilide doğru düzgün değil o yüzden burda pek ortamlara akamadım
kardeşlerime çeyiz yapıyom napim
![]()
Nooolmuuuus?Napıyorsunuz canlar n'olmuş böyle![]()
nolmuşNapıyorsunuz canlar n'olmuş böyle![]()
just banlanmış topik hareketsiz kimse yoookNooolmuuuus?![]()
kurslar gündüz değilmi. benim herif gececiyken kursa gidince herifi görememki. böyle olursa herifi ayda 2 hafta görerimKusum kursla ilgisini anlayamadim ama olsun:)
kurslar çok üzün sürmüyor ki beybi mesela ismeğin kurslarına gidebilirsin 9-12 gibi belki daha da erken başlayıp biten vardır..kurslar gündüz değilmi. benim herif gececiyken kursa gidince herifi görememki. böyle olursa herifi ayda 2 hafta görerim![]()
Aynen lilisin dedigi gibi tum gun degilki kurslar.hatta hergun de degil.sen bilirsin tabikurslar gündüz değilmi. benim herif gececiyken kursa gidince herifi görememki. böyle olursa herifi ayda 2 hafta görerim![]()
yeni mi gördün loOHA JUST BANLANMIŞ.KOLLARIMI AÇAYDIM GİTME DİYEYDİM ULAN
![]()
Goodmorning sunshineOHA JUST BANLANMIŞ.KOLLARIMI AÇAYDIM GİTME DİYEYDİM ULAN
![]()
evet ya ne zaman banlandı ne zaman gelir ha nezaman?!!1yeni mi gördün lo
Bilmiyos ki ben de şimdi girince fark ettimevet ya ne zaman banlandı ne zaman gelir ha nezaman?!!1![]()