50 lira indirim yapmışlar dı. Böyle tamamlamışlar zaarSu veriyimmi bi bardak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 lira indirim yapmışlar dı. Böyle tamamlamışlar zaarSu veriyimmi bi bardak?
Kacirdin be kusum.bbyle dunur olduk biz.kerttik bizimkilerioyyy masallahcok tatlıııı benı gelın al
![]()
Annen kiyamaz bence sanaben bayramda eve gitsem annem kapıdan almaz herhalde.
Al beni al.koca istiyorum gel beni aaall
hadı senınkını anladık bb nındemı cocugu varKacirdin be kusum.bbyle dunur olduk biz.kerttik bizimkileri
Kacirdin be kusum.bbyle dunur olduk biz.kerttik bizimkileri
aynen alışılıyoezgi bendeki cinsellik şeyi de kayboldu ya
zamanla alışıyon herhalde![]()
sevgilimin yeğenihadı senınkını anladık bb nındemı cocugu varkımle kertttın
![]()
Hastaliktandir o.hasttaliktan degilse sen kesin maşayla munasebete basladin.kaybolmaz kaybolabilemezzzezgi bendeki cinsellik şeyi de kayboldu ya
zamanla alışıyon herhalde![]()
Zaten senin bu taliplerin ve tum onlara inat sectigin hamdi bey.diyecek sozum yok nohhtaaaay kertmek deme ya
babannem küçükken beni çok sevdiği bi oğlan çocuğu vardı komşu oğlu
ille seni onla kerttim diyor
asabımı bozuyor
çocuk da dalyan gibi sarışın yakışıklı bişey ama![]()
aynen alışılıyo![]()
Hastaliktandir o.hasttaliktan degilse sen kesin maşayla munasebete basladin.kaybolmaz kaybolabilemezzz
Ben dogurdum diye demiyorum kaparoo sarısın hatunu kaptı yanı bızımkı![]()
gsajskjsagdhaksj bıgun patlamazsam ıyıdıryani kudurmuyom artık
valla alıştımkabullendim
![]()
Yalniz bigel daki kizlarin hepsi de bombaymisbb senin ciciklere hasta oldum totonu kasi nazarim olabülü
siskoanne tatlim benm cok guzel masallah. Lara da az değil hani sexy şempanzeeee
![]()
Zaten senin bu taliplerin ve tum onlara inat sectigin hamdi bey.diyecek sozum yok nohhtaaa
Sana ne demeli.senin adin bundan boyle en cilgin kiz!Yalniz bigel daki kizlarin hepsi de bombaymisbb senin ciciklere hasta oldum totonu kasi nazarim olabülü
siskoanne tatlim benm cok guzel masallah. Lara da az değil hani sexy şempanzeeee
![]()
gsajskjsagdhaksj bıgun patlamazsam ıyıdır![]()
araları bozulursa ben varım ha unutmaBen dogurdum diye demiyorum kapar![]()