- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Seni varyaa öpeceyiimm yiyeceyiimmm hay canim beenimmmSöz valla alcam kız. Ne kadar veriyo bilmiyorum da bi pırlantanın kafı mı olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni varyaa öpeceyiimm yiyeceyiimmm hay canim beenimmmSöz valla alcam kız. Ne kadar veriyo bilmiyorum da bi pırlantanın kafı mı olur.
Seni varyaa öpeceyiimm yiyeceyiimmm hay canim beenimmm![]()
Ben herkese mavi boncuk dagitirdimben erkek olsam efendi olurdum
bi kızı prenses gibi yaşatırdım![]()
Hmmm,cazip bir teklifbenle fakbadi olsana![]()
Hmmm,cazip bir teklifyalniz bazi seyleri öğrenmem lazim. Mesela bb ile iliskiniz bitti mi? O yok diye mi bu teklif bana yapildi? Sayet oyleyse 2. Kadin olamam
kisiligime ters anliyosun degil mi? Yapamam yani,yuva yikan kadin olmak i ihh hic tarzim değil
![]()
Aa gönül eglendirdin yani onunla? Benimle ciddi oldugunu kanitlaortada bi yuva yok kız sakin ol![]()
Aa gönül eglendirdin yani onunla? Benimle ciddi oldugunu kanitlayoksa asla vermem
![]()
![]()
Bir tane konu var. Serophene ile hamile kalanlar diye. Ben her o konuyu gordugumde sephorayla hamile kalanlar diye okuyorum![]()
altı üstü bi verecen amma uzattın hee
işe yarıyosa sephorayla takıl![]()
Tamam ya al senin olsun
Valla aklima gelmedi degil,huseyinle olmuyorsa sephorayla olabilir![]()
Ben çok başarılıyım bu konuda cicim. Geleni boş göndermem. Hemen karnına veledi koyarım.Bir tane konu var. Serophene ile hamile kalanlar diye. Ben her o konuyu gordugumde sephorayla hamile kalanlar diye okuyorum![]()
Evet,küçük hüsamseninki hüso mu![]()
DiyosuuunnnBen çok başarılıyım bu konuda cicim. Geleni boş göndermem. Hemen karnına veledi koyarım.
Ben çok başarılıyım bu konuda cicim. Geleni boş göndermem. Hemen karnına veledi koyarım.
Evet,küçük hüsam![]()

Diyosuuunnnacik adres alabilir miyim
![]()
Ay bebiş mi istiyorsun sen?Evet,küçük hüsam![]()

Diyosuuunnnacik adres alabilir miyim
![]()
Okuyup üflüyorum. Sonunda da tütütü diye tükürüyorum.
üflüyon mu napıyon
benimki de hamdi. çakma adı bb koydu![]()
Ay bebiş mi istiyorsun sen?
Benim de üç gündür başım dönüyor midem bulanıyor.
Ödüm mokuma karışıyor. Olmaz, olmamalı.
Evet,cok kısır yedim kısır oldumAy bebiş mi istiyorsun sen?
Benim de üç gündür başım dönüyor midem bulanıyor.
Ödüm mokuma karışıyor. Olmaz, olmamalı.
Darısı başıma, benim daha teste zamanım var sanırım. Regl bi geçsin de.ben yeni test yaptırdım hamiş değilim çok mutluyum![]()
Hiç tane var. Bebe istemem ben.Evet,cok kısır yedim kısır oldum![]()
Senin kac tane var?