- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bişey yapsa bile bana üzülürdü artık o olmuyor hiç hakediyormuşum yaptığı herşeyiHep mi boyleydi son zamanlarda mi oldu? Erkekler dugun yaklastikca gerginlesiyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey yapsa bile bana üzülürdü artık o olmuyor hiç hakediyormuşum yaptığı herşeyiHep mi boyleydi son zamanlarda mi oldu? Erkekler dugun yaklastikca gerginlesiyor...
Seninde mavi mavi masmaviiiiiBayramınız mübarek olsun kızlaaaaaaar...![]()
Viveeeeeee![]()
![]()
sen neden böylesin tatlim,nedeeeennnnn
![]()
![]()
![]()
Allah allaahhhbişey yapsa bile bana üzülürdü artık o olmuyor hiç hakediyormuşum yaptığı herşeyi
Seninde mavi mavi masmaviiiii![]()
senin de masmavi![]()
Gayet mantikli bir aciklama oldu tesekkur ederimKüçükken annemler üç kere havaya atmış ikisini tutmuşlar![]()
Hemen kasin gözün oynamasin
Bilmiyorum ki hiç :/ şimdi aradı beni kınaya kaç kişi gelecek pide yaptıracam diyorAllah allaahhhhic normal degil tatlim ya... Ne olacak peki? Ne düşünüyorsun?
Gayet mantikli bir aciklama oldu tesekkur ederim![]()
![]()
kız deme öyleAtes basima vurdufazla yuklenmeyin error vericem
Her sey cok karanlik gorunuyor sanki olcekmisim gibi cok mutsuzum su an bi tuhafim tanimlayamiyom cok sicak![]()
Anaaammmm bb hos geldinnnSelamm
Ates basima vurdufazla yuklenmeyin error vericem
Her sey cok karanlik gorunuyor sanki olcekmisim gibi cok mutsuzum su an bi tuhafim tanimlayamiyom cok sicak![]()
hoşbuldumm cicikkAnaaammmm bb hos geldinnn
Dengesiz yaaBilmiyorum ki hiç :/ şimdi aradı beni kınaya kaç kişi gelecek pide yaptıracam diyor![]()
ilacın bende.Ay her seyi takiyom su an kafaya asiri derecede panikledim![]()
Yolculuk nasil gecti? Neler yapiyosunhoşbuldumm cicikk