bıkmış adam hizmet bekliyor ne yapıyım

annemler yaşadıklarımı bilseler çok üzülürler ve bi daha eşimin yüzüne bakmazlar bıkmak kelimesi beni çok rencide etti yarın ailemin yanına gidicem bi kaç gün belki daha fazla kalırım

Son düzenleme:
canim, her erkek e$inin i$ güç yaparken nazlanmasini istemez, sende dene, nazlanmadan hiç söylenmeden bir hafta evini gül gibi yap, bu arada ona özel degilmi$ gibi davranip süslen püslen, o gelincede hiç bir$ey umrunda degilmi$ gibi davran, yani ona özel yaptigini belli etme, böyle bir dene eger olmazsada daha farkli $eyler dü$ünmen lazim

ama dedigim gibi nazlanma, benim babamda öyledir annemle aralari ne kadar iyi olsada, bir $ey istese ve annem geç getirse veya unutsa yada nazlanirsa, o istedigi $eyi istemiyorum der ve bagirir, yani erkek milletinin huyu bu maalesef...

Ben evli değilim ama yine de size fikir vermek istiyorum..şimdi eşiniz sizi beğenmiyor,arzulamıyor,sıkılmış gibi görünüyor dimi..yarından itibaren yeni bir şey deneseniz bir an bekar oldugunuzu farzedelim,kendinize daha iyi baksanız,güzel kıyafetler,fazla kiloloar varsa zayıflasanız,işte daha güzel görünseniz,aynaya baktığınızda işte ben buyum deseniz,sonra arkadaşarınızla çıkıp gezseniz filan..onun için değil ama kendiniz için,güveninizin gelmesi için..sürekli onun canını sıkcak şeyler olumusz şeylerden bahsetmeseniz,her şey normal gibi davransanız..etkili olacağını düşünüyorum bunun çünkü,siz ona bağımlı gibi görünürken ,söylenirken kendinizden uzaklaştıyorsunuz,aslında biraz kaçsanız o gelecek,çünkü seviyor )

Son düzenleme:
canım ben bu konuyu dün kocama sordum..
hani bi erkek olarak yorumlasın olabilirmi böyle bişey diye...
cidden ilginç geldi bana..
dedim ki.
"akocum şimdi bi hanım var eşi ilk geceden sonra karısına ilgi duymamaya başlamış uzun yıılar beraber olup evlenmişler. karısına artık onu cinsel anlamda istemediğini bu durumun böyle devam edeceğini söylemiş"
eşim de dedi ki.
"kadınla aynı yatakta olup etkilenmeyen bi erkek olmaz üstelik karısı bu adamda bi sorun vardır o zaman"
bende dedim
"ama adam böyle söylemiş seviyomuş karısını ama o yönden sıkılmış"
eşimde
"tenleri uyuşmamıştır" dedi..
bende
"o zaman adam eşiyle yaşayacak herşey normal ama başkasıyla mı olacak" dedim..
eşimde
"evet" dedi.
benim tepem attı tabi
"o zaman kadında başkasıyla yapsın ihtiyaç değil mi bu sonuçta" dedim.
bu sefer eşim ters ters bakmaya başladı :)
"aman bi ihtiyacınızda eksik kalsın kadınla erkek aynı mı" dedi..
kız dövüyodum adamı nerdeyse...
yani bi erkekte bu konuda eşinin sorunlu olduğunu düşünüyo

Degindigin noktada cok haklisin... Kadinin ihtiyaclari ne olacak peki? Kimse kusura bakmasin ama eli ayagi tutan, sakat olmayan bir kusuru olmayan ama sirf bikmis bunalmis olmasindan dolayi esiyle iliskiye girmeyen erkegide bosamak gayet normaLDIR BENCE.Heleki ulkemizde evlilik demek resmi olarak sevisme ruhsati almak gibi birsey. Elbet herkesin secimine kalmis fakat yillarca kadin aman evlenmeden yapmayayim diye beklesin sonrasinda evlensin sonra evlendikten sonrada birsey degismesin bu seferde kocasi SIKILDIGI icin yapamasin:) yok oyle yagma,,,Ben kesinlikle bosanirdim buna karsi cikanlar olacak ama cinsel hayat evlilikte cok onemli. Bunun eksikligiyle kimse yasamak zorunda degil

tatlım bence aynen bu söledini söle 'bende mutlu olsam 5 katını yaparım' ya bırak ne hali varsa görsün bence senin eşin bıktığından falan değil karakter olarak böle kendine çok güvenen bir insan ve sırf seni incitmek üzmek için yapıyor benim eşimde böledir önce beni çıldırtır böle sinirimden sonra kendi siniri geçince hemen tatlım bitanem aşkım oluveriyolar. sende ne yap bırak başka odada yat kalk sabah saçlarına fön çek kısa kısa giyin biraz kendini toparla bırak onu kendi haline bakalım hiç aldırma takma (çok zor olduğunu biliyorum) arkadaşlarınla gezmeye falan çık yada hiçbişey yapamıyosan komşuya git ama eşine arkadaşlarımla gezdik die yalan söle. valla bazen erkekler de çok şey hakediyor ama işte ah ah

en sevdiğim yöntemdir.
Tepkisizlik en büyük tepkidir unutma ve bu benim hayat felsefemdir.bunu dene bak çoookk zevkli oluyor.canımı acıtanlara,canımı yakanklara hep sessiz kalırım onları görmezden gelirm ve onlarda çok sinir olurlar.:))
üstüne düşme eşinin hatta ilgilenme. o yokmuş gibi davran.kendine bak.bende 6 ay kadar evde oturdum işssizdim ve inan ben bile kendimi çekememeye başlamıştım.bıdı bıdı edip duruordum herşeyi kafama takıodum.iş bulmak ve kafanı başka şeylerle meşgul etmek en iyisi.çünkü evdeyken kendini dinliosun tüm gün olanları düşünüosun.eşin akşam eve geldiğinde seninle konuşsun ilgilensin cilveleşsin istiosun ama yapmıolar.tv izleyip çay içsinler çerez meyve derken yatıp uyusunlar.hemde yastığa kafalarını koyar koymaz:) cinselliğe gelince çalışınca onu da aman aman düşünmezsin biraz üşengeçlik oluo çünkü(uyku,duş)hatta bu senin işine bile gelir
ayrıce annene falan gitme. bu durumu önemsediğini ona hissettirme.hiç bir şey olmamış ve konuşmamışsın gibi devam et.

annemler yaşadıklarımı bilseler çok üzülürler ve bi daha eşimin yüzüne bakmazlar bıkmak kelimesi beni çok rencide etti yarın ailemin yanına gidicem bi kaç gün belki daha fazla kalırım

hiç bir yere gitme..evini bırakıp gitme sakın...
nişanlıyken falan sana karşı nasıldı hisleri...ilk geceden sonra birden bire mi değişiklik oldu..???

ne sinir erkekler var yaabeyefendi madem seni beğenmiyor boşansın o zaman.böyle saçmalık olur mune kadar kırılsan kızsan haklısın canım.ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama sana tavsiyem ya eşinle ciddi bir konuşma yap yada evliliğini gözden geçir

arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek hatta bazılarını 2 kez okudum burası gerçekten insana iyi geliyor çünkü insan sinirli iken bi takım şeylerin muhakemesini yapamıyor karar alma mekanizması duruyor yada saçmalıyor öncelikle bazı arkadaşlar fazla kilo bakımsızlıktan falan bahstmiş 55 kilo 168 boyundayım evde eşofmanla gezsemde o gelmeden giyinirim o gün yoğun geçtiyse bile yüzüme bişeyler sürerim . buradaki herkesin ortak yorumu onunla ilgilenmemem kendime daha çok bakmam ve gezmem bana rehber oldunuz bunları yapıcam iş de arıycam doğru evde boş geçen zamanlarda insana kafa kurduruyor bundada haklısınız ama düzelmezse de gençliğim harcamak istemiyorum bu konuda bana hak verin bu arada daha 1 yıllık evli bi adamın bu tarz davranması kafamı kuralıyor tamam öncesinde flört ettik ama o ayrı bu ayrı

walla sormana sewindim bi erkeğin bakış açıısı benim için önemli çünkü onlar bizden farklılar ten uymamıştır diye düşünürdüm ama şöyle bi durum var evlenmeden önce tam anlamıyla beraber olmasakda bişeyler yaşadık o sıralar fırsat yaratmaya çalışıodu şimdi bölyle oldu ihtyaç konusuna gelince ewet bu bi ihtiyaç ve sana katılıyorum ama erkekler bu mevzuda çok hırt kadının böyle bi ihtiyacı olamaz diye düşünüoar heralde yada olsa bile onlar dışarda karşılar ama biz namussuz oluruz tabiki böyle bişeyin taraftarı deilim ama bi kadın beğenilmekler istenmekle besleniomuş bunun farkına vardım .bi anormallik var mı bende düşünmeye başladım açıkçası walla şaşırdım kaldım:)bu arada benim sorunum sizin evde ufak çaplı krize neden olcak gibi:)kusura bakma cannım

Son düzenleme:
işin içinde incitmek için üstüne basarak söylemede var tabi

ewet çok doğru bi kelime sewişme ruhsatı sewişmeyi meşrulaştıran bişey ewlilik bi erkek için kendini saklıosun bişey yaşamıosun evleniosun daha beter oluyor belki bu tarz sorunu annelerimiz çevremizde başka kadınlarda yaşadı ama onlar bizim gibi değildi seksi ayıp olarak gördükeri yada erkeğin hakkı olan bişey olarak gördükleri için sorun çıkmıodu ama ben öyle görmüyorum yada benim jenerasyonumdaki kadınlar böyle görmüyo kadının da ihtiyaçları vardır kadın yemek yapma yada çamaşır yıkama makinesi değildir o böyle mutlu olabilir ama ben deilim

Bir erkeğin eşini annesiyle kıyaslamasına son derece sinirleniyorum.Bu ne adap dışı bir durum..

Haksız değilsiniz ama çok haklıda görmüyorum sizi.Ama sadece bu konuda..İçerde neler yaşanıyor siz biliyorsunuz..

Ne olursa olsun gerçekten iş yaparken söylenen insanlar sinir bozucu olabiliyor..

Ya yapmayacak, imkanı varsa yardımcı tutacak, ya da yapınca söylenmeyecek..
Belki kirletilmemesi için, alınanların tekrar yerine konulması için yardımcı olmalarını söyleyebilirsiniz eşinize tatlı dille.
Çünkü bunu istemek en doğal hakkınız..Bunun aksinin yapılması her bayana özensizlik saygısızlık olarak gelir.

evliliğimi normal bi şekilde yaşayamam bende stres ve agresiflik yaratıor (cinsel anlamda)açıkcası içimden gelmemesinin nedeni bu yoksa yemek yapmayıda temizliğide çok severim ama 2 aydır elim kolum kalkmıyor yardımcı tutmak şu an mantıklı değil akşama kadar evdeyim çock da yok biraz anormal olur annesiyle kıyaslaması benide çok üzdü saygısızlık yapmak istemem ama ben annesini bazı konularda ikiye katlayabilcek kapasitediyim çünkü bekarkende çok iş ve yemek yaptım mutsuzluk çok kötü bi zehirmiş insanın bütün vücudunu ele geçiriyor

canım beni yanlış anlama lütfen ama eşin seni aldatıyor olabilir mi?hiç hissettin mi böyle bir şey?
bir de şunu belirtmek isterim.erkekler gerçekten söylenen kadından nefret ediyor.benim bebeğim var ve bazen sabahlara kadar uykusuz kalıyorum.ama yine de eşime azıcık dert yansam "bir de söylenme yaaa" diyiveriyor.bu benim de zoruma gidiyor.hep çabala çabala bir "ah" deyince hemen dırdırcı oluyoruz.erkekler bu tip sitemlerden nefret ediyorlar.

evden şe işden eve olmasa şüphelenicem bide babasıyla çalışıyor yani işindede olan bitenden haberim olur öyle ekstra bi yere gittiği yok yoksa benimde aklıma başka seçenek gelmez ama durum bu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…