bıktım artık kaynanadan

valla bi haftaya kadar hiç umrunda değildi torunu sıkıntılı bi hamilelik geçirdim hiç sormadı etmedi, bir çöp dahi almadı ama bi haftadır ne olduysa bi hevesli güya bakalım doğunca ne yapıcak
Hic muhatap bile olmam eve dahi sokmam öyle bir insani. Aranizda yatsaydi bari cocukta olmazdi ☺☺☺mahremenize bile saygisi olmiyan bir insan.iyi cocugu yapabildiniz gece basmadı sizi

O zaman sizde ona deli muamelesi yapicaksiniz hehe deyip gecin sinirlendirmesine izin vermeyin biliyosunuz ki normal bir insan davranisi degil bunlar :KK47:
Normal dgl tabi ben 2 cocugumu 5 yil sonra yaptim bir kere olsun ikinci ne zaman demedi. Benim özel hayatima kimse kendi annem dahil karişamaz benim eşin ztn buna izin vermez. Merhamat diyor konu sahibi alakasi yok kira ödemek istemiyor ap acik belli...

merhaba arkadaşlar burdaki pekçok bayanın sahip olduğu gibi benim sorunumda kıskanç kaynanam
artık o kadar doldum ki bende burada derdimi paylaşıp birazcık içimi rahatlatmak istiyorum çünkü kaynanamın hareketlerini kimselere anlatamıyorum. çok sorunlu bir kadın çok değişik huyları var. kimselerle anlaşamıyor hiç bir akrabasıyla arası iyi değil kocasının tarafıyla hiç görüşmüyo gibi bişey kpin görüşmesinede izin vermiyor, kendi akrabalarıylada sadece bayramdan bayrama onlarlada pek anlaşamıyor, damatlarıyla, eşiyle, hatta kendi öz oğluyla bile arası kötü bi de bana yapabileceklerini düşünün...(sadece benim eşimle anlaşıyor o da tamamen eşimin merhametinden, evli iki görümcem var sırf annelerinden uzak olsun diye şehir dışına evlenmişler )

ön bir bilgilendirmeden sonra konuya geçiyorum; ne yazık ki altlı üstlü oturuyoruz şimdi diyeceksiniz ki niye kabul ettin falan ama ben kabul etmedim öyle birşey hiç yoktu sonradan gelişti, aile apartmanları var 4 katlı, bunlar normalde aynı mahallede ama lojmanda oturuyorlardı, biz o apartmana hiç gelmiycez dediler güya apartmanda sadece çocuklar oturacaktı kendi köylerinde ev yaptırıp kp emekli olunca orada gidip oturacaklardı, bizim katımızı eşim yaptırdı ve biz evlendik, kaynanayla her bir araya gelmeden sonra eve dönüşümde salya sümük ağlıyodum ama bi şekilde idare ediyordum ama üst katıma taşındığından beri daha dayanacak gücüm kalmadı, 2 yıllık evliyim bir senedir buraya taşındılar evliliğimin ikinci yılı zehir gibi geçti resmen, ya kocamla beni acayip derecede kıskanıyor eşim hafta içi işe erken gidiyor sadece pazar günleri beraberiz mesela pazar sabahı oluyor üst katımızda gürültü etmeye başlıyor ayaklarını yere vuruyor, zıplıyor, yere bişeyler atıyor sırf uyanalım yatakta vakit geçirmeyelim diye, eğer ayak sesimizi duymuyorsa bu sefer gelip zili çalıyor saçma sapan şeyler soruyor ki yataktan çıkalım neyse zar zor kahvaltı yapıyoruz bu seferde dışarıya çıkıp gezmeye gitmeyelim diye eşime saçma sapan işler üretiyor. bi derdi de bizim cinselliğimiz hasta olduk mu yandık sebebi hep banyo yapmamız neymiş kışları ilişkiye girmiycekmişiz ya deli işte kadın...

sürekli bizi dinliyor azcık gülme sesimizi duysa kapıya geliyo niye gülüyomuşuz, sesimiz az yüksek çıksa kapıya geliyo niye kavga ediyosunuz ya onun yüzünden artık evde olabildiğince az konuşuyoruz, evliliğimizi bize rezil ediyor ama eşimi burdan taşınmaya ikna edemiyorum ya psikolojim bozuldu içime kapanmaya başladım ama eşime bunu anlatamıyorum evim varken kiraya gitmem diyor, ev alıcak durumumuzda yok şuan için... off o kadar anlatacak şey var ki ama çok uzun yazmışım diye burada bitiriyorum konuyu, yapabileceğim hiçbir şey olmadığını düşünüyorum o yüzden sizden sadece dua istiyorum allah bize hayırlı kapılar açsında biran önce buradan taşınalım diye :KK43::KK43:
al bir manyak kaynana modeli daha

Kusura bakmada sizin banyo saatlerinizi nerden biliyor hatta ne cüretle sizin cinsel hayatiniza karisiyor... ve eşin bunu bildogi halde hala orda oturuyorsunuz hayret...
yemin ederim bende bu konuda aynı sizin gibi düşünüyorum en nefret ettiğim şeydir insanların yatak odasıyla ilgili yorum yapılması ama insan başına gelince anlıyor, bana bi kaç kez bu konuları açtı sert şekilde tersledim ama ben odadan çıkıyorum ardından fısır fısır eşime yine devam ediyor sölemeye o terslediği zaman hemen ağlıyor ben seni baktım büyüttüm diye bu sefer eşimde çok merhametli daha bişey diyemiyor

yemin ederim bende bu konuda aynı sizin gibi düşünüyorum en nefret ettiğim şeydir insanların yatak odasıyla ilgili yorum yapılması ama insan başına gelince anlıyor, bana bi kaç kez bu konuları açtı sert şekilde tersledim ama ben odadan çıkıyorum ardından fısır fısır eşime yine devam ediyor sölemeye o terslediği zaman hemen ağlıyor ben seni baktım büyüttüm diye bu sefer eşimde çok merhametli daha bişey diyemiyor
Banyo saatini nerden biliyor gece kulagini yeremi dayiyor ilikise seslerinizi mi takip ediyor.böyle terbiyesizlik mi olur kocanda kabahat kusura bakma

Sende ona anme sizin cinsel hayatiniz birti galiba ondanmi cok meraklisin bu konularda ne ama biz hergün yapiyoruz de birdakine ayi bu cvp ver

Şu anda şok içindeyim yahu nasıl anneler var. Kusura bakmayın ama eşiniz hiiiiç bişeyin farkında değil. Ne demek az görüş. Böyle bir durumda nasıl az görüşülebilir. Zaten altlı üstlü oturuyorsunuz. Bugün olmasa yarın görürsünüz birbirinizi. Böyle anneleri oğulları bile 2 gün çekemez ama sizden bekliyorlar. Aslında öyle bir sizden çekerki oğlunun iki lafına bakar. Sanane bizim ev halimizden gelme kapımıza demesi yeter. Ozaman ben taşınıyorum demesi yeter. Yatak odama karışma sen kimsin, git işine demesi yeter. Ama bizim Türk erkekleri demezler. Durmadan karılarının gazlarını alırlar tamam karım ,canım karım, ben herşeyin farkındayım vs derler böyle böyle seneler seneleri kovalar.

Bu işin sizinle alakası yok. Böyle durumda iş eşte ve kayınbaba da biter.

Valla suc sende uyarsin uyarmasin maden annesinin huyunu bilyiyor seni o evden alip baska eve taşincak yoksa size rahat yok.sen birde üstüne bu durumda cocuk yapiyorsun sana ne demeli.daha hic rahat vermez size. Esinin seni düspndugu felan yok o parayi düsünüyor
yok canım inanki eşimle hiç bir problemimiz yok hiç kavga etmeyiz gibi bişey tek derdimiz annesi o da herşeyin çok farkında bende taşınmak istiyorum diyo ama bu eve o kadar masraf ettim şimdi burayı bırakıp kiraya çıkmayalım az daha dayanıp kendi evimizi alalım öyle çıkalım diyor. üsttede belirttim biz normalde kaynım evlenene kadar bu apartmanda tek başımıza oturacaktık çok gzl bi evimiz var herşeyi hayalimizdeki gibi yaptık masrafı çok oldu sonra ansızın lojmanı yıkacakları tuttu bunlarda çıkıp üst katımıza geldiler her şey ondan sonra değişti işte :110:

tam psikomatmış ya, bebek doğunca iyice cozutur, herşeye onu bahane etmeye başlar bu defa da, bence tek çözüm sizde şehir dışına gidin, eşin memursa tayin istesin
ahh keşke memur olsaydıda çekip gitseydik ama eşim esnaf bu mahallede dükkanımız yani çokta uzağa gidemeyiz, ben üniversite mezunuyum çalışmıyorum kpssye hazırlandım geçen yıl ama ne yazıkki olmadı bu sene tekrar hazırlanacağım inş ben memur olurumda kurtuluruz burdan

Normal dgl tabi ben 2 cocugumu 5 yil sonra yaptim bir kere olsun ikinci ne zaman demedi. Benim özel hayatima kimse kendi annem dahil karişamaz benim eşin ztn buna izin vermez. Merhamat diyor konu sahibi alakasi yok kira ödemek istemiyor ap acik belli...
Benligini tamamlayamamis insanlarla evlenince boyle oluyor maalesef annesinin dibinden ayrilmayacak geleneklerin arkasina siginip ekonomi yapicak akli sira ,olan gencecik gelinlere oluyor.Herkes avuc avuc depresyon haplari iciyor sonra

O zaman sizde ona deli muamelesi yapicaksiniz hehe deyip gecin sinirlendirmesine izin vermeyin biliyosunuz ki normal bir insan davranisi degil bunlar :KK47:
evet zaten baan tüm sülalesi bunu süylüyor senin kaynanan deli sakın sana sölediği hiçbirşeyi umursama diyorlar ama nasıl umursamayayım allah aşkına demediği şey kalmıyor

Şu anda şok içindeyim yahu nasıl anneler var. Kusura bakmayın ama eşiniz hiiiiç bişeyin farkında değil. Ne demek az görüş. Böyle bir durumda nasıl az görüşülebilir. Zaten altlı üstlü oturuyorsunuz. Bugün olmasa yarın görürsünüz birbirinizi. Böyle anneleri oğulları bile 2 gün çekemez ama sizden bekliyorlar. Aslında öyle bir sizden çekerki oğlunun iki lafına bakar. Sanane bizim ev halimizden gelme kapımıza demesi yeter. Ozaman ben taşınıyorum demesi yeter. Yatak odama karışma sen kimsin, git işine demesi yeter. Ama bizim Türk erkekleri demezler. Durmadan karılarının gazlarını alırlar tamam karım ,canım karım, ben herşeyin farkındayım vs derler böyle böyle seneler seneleri kovalar.

Bu işin sizinle alakası yok. Böyle durumda iş eşte ve kayınbaba da biter.

kayınbaba öyle korkuyorki eşinden ona sarmasın diye hiç bişeye karışmıyor, bir defa bu dediklerinizi yaptı eşim annesiyle kavga ettiler bir daha böyle hareketler yaparsan alıp karımı gidicem burdan yeter daha senle uğraşamıyoruz diye kaynana hemen ayıldı bayıldı, kimse diyemezmiş ki geliniyle bile anlaşamadı da oğlu burdan taşındı gitti diye.. sütünü falan haram etti kayınpeder olanları sadece izledi... görümcemler bu sefer annelerini uyardılar falan da biraz duruldu ama şimdi yine aynen devam hareketlerine

kadın ya gerçekten sinir hastası ya da kalbi kötü, herkese karşı böyle arkadaşlar sadece bana karşı değil, inanın ki hiçbir akrabalarıyla görüşmüyorlar bu kadın yüzünden, kayınpeder kardeşleriyle ancak bi hastalık olması durumunda görüşüyor, kızları evlenip şehir dışlarına kaçmışlar evde bekar bi kaynım var eve 12 de gelip sabah 8 de çıkıyor yani herkes herşeyin çok farkında ama bişey yapmıyorlar herkes kendini bi şekilde kurtarmış olan bana oluyor, işte bi taşınabilsek bizde kurtulucaz ama nerde... kızları bayramdan bayrama buraya geliyorlar onda da iki akşam burda kalıp kalan tatillerinde kendi kaynanalarına gidiyorlar, burda durdukları sürece damatlarada demediği kalmıyo ama herkes bu kadını deli bellemiş bi şekilde idare ediyor e birde olabildiğice az biraraya geldikleri için bi şekilde idare ediyorlar ama ben kafama takmadan duramıyorum işte, yemin ederim çok stresli bi hamilelik gecirdim, çocuk doğunca olacakları düşünüp daha da geriliyorum :KK43::KK43:

Back
X