- Konu Sahibi superisiii
-
kızlar sizin hayatınız nasıl?Dostunuzmu çok düşmanınız mı?
Benim için herşey küçükken başladı 5 yaşındayken o zman kardeşimi kaybettim trafik kazasındaŞimdi 19 yaşındayım yokluğu o kadar koyuyo ki Fotoğraflarına bakıp duruyorum hergün dua ediyorum ama onu bi daha göremiycem
Ailemde daha geniş olarak sülalede herkes bizi kıskanıyo bizim kötü olmamızı istiyo babam bi kaza geçirdi hepsi de akbaba gibi eve gelip kötü kötü şeyler söyledi herşey yolunda gidince de kimse uğramadı..
Girdiğim her yerde benle ilgileniyolar bunları ben istemiyorum benim derdim bana yetiyoken bi de bunları yaşıyorum hayatımda nişanlımdan başka ailemden başka güvenip başımı yaslayabileceğim kimsem yok
Benim için herşey küçükken başladı 5 yaşındayken [/QUOTE
Yukarida yazmis oldugunuz cümleden sonra sorunun baskalarinda degil de siz de oldugunu düsünüyorum. Arada sirada kiskancliklari tabiki insanlar hisseder ama bu bir kisidir ya da en fazla 3-4 kisi.Bütün dünyada sizi ve ailenizi kiskaniyor deyin tam olsun.
Hayatimda beni kiskananlar olmadi mi ? olmustur hepsini kafaya takmiyorum. Rahatsiz etmedigi sürece.Bu kompleksten kurtulun bakin siz yanliz kalmissiniz.
Bence canım senin düşünce şeklini değiştirme zamanın gelmiş. Sanırım sen ufakken düştüğün yerleri çok dövmüşler. Hep mi karşındakiler seni kıskanıyor ?
Öyle görmek istiyor olabilir misin acaba ?
Öz eleştiriye ne dersin (niz) ?
Çok başarılı,çok güzel ve çok sevilen,takdir gören insanlar var.Ünlülerden de var,çevremizde de var.
Mutlaka dışarıya verdiğin yanlış bir sinyal vardır.
Herkes kötü niyetli veya kötü değil.
İnsan insanı sever veya sevmez.Çevremizdeki insanları özelliklerinden çok,bize yönelik tavırlarıyla değerlendiririz.
Başarı veya başarısızlık,güzellik veya çirkinlik,sevme kriteri oluşturmaz.
Kardeşin,sen 5 yaşındayken vefat etmiş.
Ben şahsen 5 yaşımı ve öncesini hatırlamıyorum.Ben 5 yaşımdayken,annemin babası vefat etmiş.
Onunla ilgili sadece 1 tek görüntü var hafızamda.Diğer görüntüler,tamamen resimlerden ve filmlerden aklıma yerleşenler.
Yaşadığın noksanlık hissi,zannedersem,ailenin sana yüklediği bir his.Kardeş başkadır,kardeşin yerini kimse tutmaz gibi sözler olabilir.
Babanın olayında ise,sülale kötü günde gelmiş.İyi günde sormaz olmuşlar.
Genellikle tam tersinden şikayet edilir.Yani iyi gün dostu çok olur.Kötü günde kimse sormaz.
Böyle zamanlarda,olayı yaşayanlar alıngan olabiliyor.Söylenen sözler yanlış anlaşılabiliyor.
Bir de girdiğim her yerde benimle ilgileniyorlar diyorsun.Demek ki ilk anda olumsuz bir elektrik vermiyorsun.Konuşunca ters giden birşeyler var.
elbette hepımızın dostları oldugu kadar duşmanlarımız da vardır .
ama butun herkes sızı kıskanıyorsa bu da bı garıp .
yaa özelestırı yapamıyorsunuz yada cok şanssız bır ınsansınız
Benim için herşey küçükken başladı 5 yaşındayken [/QUOTE
Yukarida yazmis oldugunuz cümleden sonra sorunun baskalarinda degil de siz de oldugunu düsünüyorum. Arada sirada kiskancliklari tabiki insanlar hisseder ama bu bir kisidir ya da en fazla 3-4 kisi.Bütün dünyada sizi ve ailenizi kiskaniyor deyin tam olsun.
Hayatimda beni kiskananlar olmadi mi ? olmustur hepsini kafaya takmiyorum. Rahatsiz etmedigi sürece.Bu kompleksten kurtulun bakin siz yanliz kalmissiniz.
Hayatımda hiç bir kimse için beni kıskandığı gibi düşüncesine kapılmadım, çevremden söyleyenler olmuştur. Ben falan kişi beni kıskanıyor çekemiyor gibi durumların bakış açısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Karşımdaki insan benden hoşlanmamış olabilir, yıldızımız barışmamıştır, elektriğimiz uyuşmamıştır, aramızda anlaşmazlıklar yaşanmıştır. Bunlar insani durumlar, kalkıp bu tür şeyleri kıskançlığa çekememezliğe yormak bana saçma geliyor.
Neden sizi herkes kıskanıyor ?
Dünya güzeli misiniz,çok mu zekisiniz,çok mu başarılısınız ?
Herkesle bi problem yaşıyosanız problem karşı tarfta değil sizdedir,gerçekci olun lütfen
Ailenizde kaza geçirmeyen var mı? Sırayla hepinizin başına bişi gelmiş, ilginç. Allah korusun inş. öyle bir şey yaşamazsınız daha
Ben girizgahla gelişme bölümü arasında bi bağ kuramadım..
Hangimizin çevresinde kıskanç insanlar yok ki ? Vardır 3 - 5 tane ( Bunlarda genel de yaşıtlarımız ve bizim sahip olduklarımıza olamamışlarsa çekememezlik yapabilirler kimi zaman ).. Ama bahsettiğiniz gibi hepsi değildir yani.. Eğer hepsi öyle diyor isek te dönüp kendimize bakmamız gerekir..
Ayrıca nişanlına ileri geri ne anlatabilirler ki ? Anlatılabilecek birşeyleriniz yoksa.. Öyle bir anlatıyorsunuz ki tüm insanların tek derdi sizmişsiniz gibi..
Her neyse ben bu konuda elle tutulabilir tek bir yan görüyorum ' Kardeşinize Allah rahmet eylesin , size de metanet versin Rabbim '...
bu konuyu açarken bu şekilde yorumlar alıcağmı biliyodum..Ama beni benimle aynı duyguları yaşayanlar anlayabilir!..Ben kardeşim öldüğünde 5 yaşındaydım ama herşeyi hatırlıyorum hatta daha öncelerini bile..
Hayatta hiç bişiyi unutmam hafızam çok kuvvetlidir..Bu bana doğuştan gelen bişiy belki inanmazsınız..ben nerdeyse bebekliğme kadar herşeyi hatırlıyorum..Ki benn bunu söyledim diye gene alaya alıcak bazı arkadaşlar kimin ne dediği umrumda değil.Ben burda derdimi anlattım yorum istedim.Her türlü yoruma açığım fakat beni alaya almadığınız sürece!!
Benim özgüvenimde tam allaha şükür..Ben sadece televizyonlarda gördüğüm dostluk kardeşlik sahnelerine çok özeniyorum ama onun hiçbirini yaşayamadım ki en yakın arkadaşım bile kuyumu kazdı...Neyse bunları yazmam gereksiz zaten herkes anlayamayabiliyo...
Bişey diycem kardeşiniz kaza geçirdi vefat etti sonra babanız kaza geçirdi toparlandı sonrada siz kaza geçirdiniz 8 gün komada yattınız. ayrı zamanlarda hep kaza geçirilmiş olması tamamen bi tesadüf mü? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?