- Konu Sahibi superisiii
-
tabiki de gerçekte vardır.Ama bana öyleleri denk gelmiyo işte.Ailem bile diyo hep arkadaşlarını seçemiyosun diye..Hayattaki tek zenginliğim dostlarım. O TV lerde gördüğünüz dostluk kardeşlik sahnelerinden daha muhteşemini yaşıyorum, hergün iyiki varsın diyerek, hergün Allaha şükrederek (41 kere maşallah diyeyim, Allahım korusun dostluklarımı) Hele bir dostum eşimden daha iyi tanır beni. Neredeyse can dostuma seni seviyorum dediğim kadar, eşime demiyorum.
Ama illa kızdığın şeyler olur, illa birşeyi yanlış anlarsın, illa bir fikir ayrılığı olur. Ama geçer bunlar, hiç uzun sürmez.
Acaba diyorum siz, dostluk değince dikensiz gül bahçesimi bekliyorsunuz ? Çünkü hiçbir insan ilişkisi dikensiz gül bahçesi değildir. Özveri had safhadadır, elindekini kaybetmekten korktuğun için özen sonsuzdur.
tabiki de gerçekte vardır.Ama bana öyleleri denk gelmiyo işte.Ailem bile diyo hep arkadaşlarını seçemiyosun diye..
tam olarak hangi özelliğini kıskanıyo olabilirler tatlım....
tüm yorumları okumadım ama merak ettim...
nedir yani diğer insanları bu derece kıskandıracak ölçüde olan muhteşem tarafın...
etrafında ki herkesi böyle bişeyle suçlarken tekrar düşün derim ben...
ya durumu abartıyorsun yada düşündüğün kadar süper bi insan olmayabilirsin o yüzden uzaklaşmış olabilirler...
sakın sakın yanlış anlama beni seni kırmak kesinlikle değil niyetim....
dışarıdan bakan bi insan olarak bu yazdıklarını okurken bunları sormak zorunda kaldım...
sülale olarak söylüyorum babam hapse girince bizim eve gelip yok şu kadar sene yatar yok hapisten çıktığında onu öldürürler gibi daha bir çok laf ettiler fazla ceza almıycağnı öğrendiklerinde ise kimse gelmedi komşularımızdan başka...Babam hapse gittiğinde bizim çok paramız gitti..Sonra babam çıktı işleri yoluna koydu ev aldık.Herkes nerden geliyo para diye laf etmiş.Kimseyi takmadı babam daha da çalıştı güzel bi araba aldı.Sonra tekrar ev aldık babam bunları yaparken herkes bizden yavaş yavaş uzaklaştı .Daha doğrusu biz koyduk mesafeyi..
Okul olarak da ortaokuldayken hiç aşk meşk ne bilmezdik erkekleri de arkadaş gibi görürdük hep.Ama ne zman işin içine aşk girdi o zaman bozuldu herşey.Biri birinden hoşlanıyodu gelip o kişide bana teklif edince konuşmuyolardı benle.Sırf bu yüzden ben bi arkadaşıma nasılda yalvarmıştım bana bunu yapma diyerek ama dinlemediler bni..Ben onlar için herşeyi yaptım çoğuda beni sömürdüğü için mesafeyi ben koymak zorunda kaldım...Ben nişanlı olduğum halde kuzenimin sevgilisi beni rahatsız ediyo.Nişanlım askerde olduğu içinde söyleyemiyorum..Bunu ben kuzenime açıklarsam onunlada bozulacak aram.
kardeşim babaannenmlerle köye giderken trafik kazası geçirdi.Babamda sarhoş birine çarptı bi ay hapishanede yattı..Bende dersaneye giderken servis kaza yaptı.. Oldu mu şimdi yeterince açıklayıcı oldum mu??Bunların hepside aynı sene olmadı isterseniz tarihlerini de yazayım.
kızlar sizin hayatınız nasıl?Dostunuzmu çok düşmanınız mı?
Benim için herşey küçükken başladı 5 yaşındayken o zman kardeşimi kaybettim trafik kazasındaŞimdi 19 yaşındayım yokluğu o kadar koyuyo ki Fotoğraflarına bakıp duruyorum hergün dua ediyorum ama onu bi daha göremiycem
Ailemde daha geniş olarak sülalede herkes bizi kıskanıyo bizim kötü olmamızı istiyo babam bi kaza geçirdi hepsi de akbaba gibi eve gelip kötü kötü şeyler söyledi herşey yolunda gidince de kimse uğramadı..
Nişanlanacağım zman da nişanlımın ailesine gidip benim hakkımda ileri geri konuşmuşlar...Bi sürü olaydan sonra şimdi nişanlıyız..
Okulda da liseye kadar çok arkadaşım dostum vardı ama lisedeyken ve sonrasında hepsi birer birer kazık attı.Ben hep iyi insan olmaya çalıştım ama onlar hep kıskandılar beniBen sırf onlar iyi olsun diye onlar için herşeyi yaptım ama onlar fesatlığa devam ettiler.Bunların içinde bi tanesi vardı o kadar samimi davranıyodu ki bana kötü davranmayan sadece oydu.Fakat kıskançlar kervanına o da katıldı sırf hoşlandığı çocuk benim için biriyle kavga etti diye Ben hep iyi olmaya çalıştım....Hep iyi ama bi gün kötü bi gün kaza geçirdim 8 gün komada yattım bi tane bile dostum dediğim arkadaşlarım aramamış sadece arayanlar ziyarete gelenler erkek arkadaşlarım...Bunları gören duyan komşu kadınlarda laf çıkarmışlar o erkeklerle gezip tozuyo diye.
Girdiğim her yerde benle ilgileniyolar bunları ben istemiyorum benim derdim bana yetiyoken bi de bunları yaşıyorum hayatımda nişanlımdan başka ailemden başka güvenip başımı yaslayabileceğim kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?