kocan ne diyor bu duruma onunla konuşsan birde k.p. evinde mi oturuyorsunuz ki kirada süründürürüm diyor
birde kaynanan üvey ya
bu olayı ancak kocan çözer birde annenler bunlara ağızlarının payını vermemişler mi?
Allah yardımcın olsun işin zor
annem vermş agzlarının payını..bn kızımın arkasndayım demişş..annemede sylemişler onları kıralarda srundrcem falan hrseyimide laf etmşler..evinin surası pis burası pis diye..anneme sen kızını egitememişsin demiş..bizim için aldıgı evde oturuyoruz..kredinin yarısnı esim ödüyo her ay..kocam bnm trafımda hep..oda ailesnden bıktı artık..sylüyo rhat brakın bizi diyo ama mlesef kaynpderim bni dnliyceksinz diye diretiyo..
kocan ne diyor bu duruma onunla konuşsan birde k.p. evinde mi oturuyorsunuz ki kirada süründürürüm diyor
birde kaynanan üvey ya
bu olayı ancak kocan çözer birde annenler bunlara ağızlarının payını vermemişler mi?
Allah yardımcın olsun işin zor
çok zor canım ya. işe girmeyi düşünür müsün. en azından gündüz işte olursun. onlar gelmiyor falan diyemez. akşam gitmelerinin de kademeli olarak azaltabilirsiniz ???
Pardonda onlara neymiş senin evinin temizliğinden. Daha 2 aylık gelinsin ne ayıp. Bu kadar karışmalarına izin verme. Daha sana misafirliğe bile gelmemeleri lazım çok yeni evlisin çünkü. Eşin ne diyor bu durumlara? Çağırdıkları zaman gitmemeye çalış. Yemeğim var, akşama planımız var falan de. Seni hizmetçi olarak görmelerine izin verme bence. Onların evinde mi oturuyorsunuz?
off okurken içim şişti valla,
nasıl bir aileye düşmüşsün canım.
benim kaynanamda üvey ama çok severiz birbirimizi
öz annemden ayırmam,oda beni öz kızı gibi görür.
bunu ancak eşin çözebilir,seni korumazsa çok başın ağrır.
Allahtan eşin yanında ailesinden yana değil
o gelince odanın kapılarını kilitle
gitmeyin dicem ama o zorla gelir götürür sizi korktum k.p.den
bikere geldi aldı..ymekte yapmıstım geldi gtürdü zorla...sz gelmiyosunuz ben getiriyim bari ddi..gittik bzde napalım ymeklerimi ertesi gün yemstikk..
ben onu sakasına demiştim ama gerçekmişşş
bence de sen işe başlarsan daha rahat edersin akşamda yorgunum der gitmezsin
bu kadar çok ezdirme kendini yeri geldiğinde sende yapıştır lafı yoksa ilerde hiç baş edemezsin
Ne sinir insanlar birde tehdit ediyorlar..
valla hiiç muhattap olma dicem ama eşinin babası neticedeyetişkin insansın sonuçta bu kadar ezdirme kendini yahu
bence en güzel çözüm işe girmen canım. etrafımdan da biliyorum. böyle sorunları olanlar işe girdikleri zaman bir nebze olsun düzelme oluyor. tabi bu biraz da karşı tarafla bağlantılı ama olsun. sen en kısa zamanda işe girmeye bak canım. hem eşin de arada kalmamış olur. en güzel çözüm bu görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?