bıktım artık kızlar :( fikir lazımm akıl lazımm :(

buna benzer durum yaşadım. eşin yanında olduğu için şükretmelisin. benimki kolumdan sürüyüp yol ortasında oraya götürüyordu.
bence aşarsınız bu problemleri :)

içim şiştiki ne şişti he tmm bende evliliğimde sıkıntı yaşamadım değil gercekten hemde cok sıkıntılar yasadım ama ben eşimle daha cok sorunumdu ailesiyle değil şükür şimdi keyfimiz yerinde de senin durum vahim belli bir zaman sora eccek demek isterdim ama kocanın annesi bide üvey anne oldugu için belki öz annesi olösaydı belli bir yerden sonra vicdanı sızlar kocasına rahat bırak artık birazda baş başa kalsınlar derdi ama üvey anne olunca bence tam tersine ogluna karsı doldurada bilir günahını almak istemiyorum ama bence o kadınında bunda cok fazla payı var annenide cok fazla tebrik ettim demesi gereken bişey demiş senin arkanda durmus
aynı zamandada bu ne yüzsüzlüktürki seni senin annenin babanın yanına gidip senin kızın böle şöle diyip insanların huzurunu kacırmaktan sanki zevk alan insanlar sen kocana sakın asık suratlılık yapma cocuk hem senin hem ailesinin arkadasında kalmasın her zaman onun yanında oldugunu belli et ki oda bazı seyleri fark edip daha cok sana kenetlensin ALLAH yardımcın olsun tatlım ne dyim cok zor bir durum ama sen kesinlikle onlara fazla yüz verme basına iyice cıkmasınlar

krediyi kayınpederinmi çekdi evde onun üstüne büyük ihtimal boşaltıverin evi.evi ona kalsın kocanda ödemesin kredi yerine kira ödesin sende işe gir bence kendinize onlardan bağımsız hayat kurun bence

allah askına sen nerdesın ya bır evlendın bır dahada bızım sauyfaya ugramadın

Vallaha abooov dedim bu ne ya,kafayı yemiş cahillerin arasında kalmışsın.tamam o evin kuralları varda,insan güzellikle söyler ama.ailene dedikodu yapmalar falan...çekerim sabrederim diyorsan çek,yok biraz daha çekerim sonra patlarım dıyorsan sonda yapacağını başta yap veya konuş eşinle beraber ok konuşşsun desem,oğlananı doldurmuş göndermiş derler,sonralarda eşin bıktım iki taraftanda aranızda kaldım der...annen-baban olmaz...onların sevdiği bir aile büyüğüne durumunu anlat güzellikler oturup konuşsun onlarla kız çok sıkıntıda,ağladı falan desin...rahat bırakın bıraz desin...işin zor..

Kendi evimi zor temizliyorum bide o tarafımı temizleyeceğim. Bu durumda eşinin seni tutması önemli tabi, eşin izin vermezse karışamazlar size. hem üzerinize olamaan evin niye kredisini ödüyorsunuz ki, bu gün olmazsa yarın kesin çıkarırılar. Muhtaç olmayın gidin bi ucube ev tutun, kuru ekmek soğan yiyin bundan daha mutlu olursunuz.Ben allaha her zaman duam rabbim kimseye muhtaç etme bizi. Benimkilerde düğün zamanında hiçbirşey almadı bana iyikide almamış. Sonra şunu aldık bunu aldık derlerdi, şimdi başıma kakılacak bir durum yok. herşeyimizi kendimiz aldık çok şükür.

aynı durum benmde başımda ya ne yapcaz biz yaa daha nişanlıyım üstelik evlenince neler gelcek başıma bi yerde insanı pişman ediyorlar evlenmesem daha mı iyiydi demek istemiyorum

Evet canım üvey oldugu için kocasını doldurup üstümüze salıyo..cnkü biliyo kocasının huyunu snirlennce her lafı soyledıgını..snrada bana gelip kendni övüyo yapma etme dyorum ama yapıyo diyo kendini melek olarak gsteriyo kadın..kocam arkamda cok skürr ailesne karsı bni hiç bizaman ezdirmedi ezdrmezde bliyorum..huylarnı bliyor çünkü..en cok üzen sey buydu zaten beni şikayet etmeleri..babam evdede yok köye gitti,annem tekti evde karı koca gidip annemle knusmslar..babam varken knusamazlardı oyle zaten kovardı babam onları evden..hiç bizaman kocama ailesi yzunden surat yapmadım,o seklde kendime çektim zaten :) kocamın sucu yok zaten ailesinin hataları yzunden ona surat yapıp uzememkii onuu...

Babamın bana verdiği bi ev var çok skür al otur diyor..En iyisini yapmıssınz kendinz almıssınız kimse onu aldık bunu aldık dememstr..bzim evimizi kaynpderim esyaları o aldı..ama esya almakla olmuyoır iste malesef azıcık sevgi gstermek sart..onu yapmıyo evlernde hep bi hzurszluk vardır zaten..değişik insanlar..hyatım boyunca görmediğim seyler gördüm duydumm..

ya ben nişanlıyım korkuyorum benden de senn gibi şeyler bekliyecekler ya neden yeni evlileri rahat kendi hallerine bırakmazlar ki
Bırakırlarmıı canımm..bırakmıyolar kendi hallerine..sen nasıl oturcaksın ayrımı oturcaksın yoksa onlarlamı oturcaksın?? çok zor cahil insanlarla ugrasmak çünkü..?

gıtme arkadaşım. daha şimdiden ezdırme kendını. bu ne yahu....bırak hızmet etmeyı felanda...kırada süründürürünüş hey ALLAHım ya....ben olsam yuzlerıne bakmam
bak sıksık gıtmeye devam edersen onunu alamazsın

aynı durum benmde başımda ya ne yapcaz biz yaa daha nişanlıyım üstelik evlenince neler gelcek başıma bi yerde insanı pişman ediyorlar evlenmesem daha mı iyiydi demek istemiyorum

sen bide nişanlısınn..Evlilik çok zor canım nişanlılık neki evlennce daha beter oluyor..doldurmus gibi olmayımm fakat cok cok iyi düşün insanın ruh saglını bozuyorlar çünkü.. allah islah etsin hepsini

ilk zmanlar gittim hftada 3 defa..simdi 15 gündr gtmiyorum..bugun aksam esim gelince gidicem kandil snucta allah için gdicem..hftada birkere gdiyorum artık..en güzelide böyle kfamız rahat..bide arayıp esimi doldrur gbi konusmasa..tabi beklediği cevabı alamıyo kocamdan tersleyip kpatıyo cnküü :) canım kocişimm ya ezdirmezz karısınıı :)

Bırakırlarmıı canımm..bırakmıyolar kendi hallerine..sen nasıl oturcaksın ayrımı oturcaksın yoksa onlarlamı oturcaksın?? çok zor cahil insanlarla ugrasmak çünkü..?

ahh canım ahh ayrı oturcaz onlara kalsak beraber oturalm derlerdide şükür nişanlım o yapıda değil.. evimz tutuldu eşyamz aldık borçla aileler destek vermio herey bize bakıo hepsi neyse de .. annesi çok pasaklı kadın evini görsen bide engelli krdeşi var bakıma muhtaç ben bunlarla napcam blemiom evim ayrı ama teyzeleri halası btn akrabaları baskıyapıyor şmdiden git gel yap et temzle sevap alrsn dua elrsn sevlrsn die ya ben çalışıyorum bi pazarım var o pazarda kendi evmimi temzleym onn evnmi bide bağları var orada yardm bekliyorlar gel topla et ben bağ bahçe işi blmem ben kendi evmde iş yapmayan yaptırılmayan olarak büyütüldm şmdi onlara hizmetçilk mi etcem

bence de gelceksin dedi diye haftanın 3 günü gitme yoksaki arkası gelir. kiralarda süründürürüm demiş ya sen de deseydin keşke herkes kirada her kirada olan sürünüyomuymuş diye. kirada otursan bu kadar sorunun olmaz huzurlu olursun hiç olmazsa. ev alıvermişler kendilerine muhtaç görüyolar. sinir oluyorum böyle insanlara. kocan arkandaymış bu çok güzel. Allah sabır versin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…