buna benzer durum yaşadım. eşin yanında olduğu için şükretmelisin. benimki kolumdan sürüyüp yol ortasında oraya götürüyordu.
bence aşarsınız bu problemleri :)
içim şiştiki ne şişti he tmm bende evliliğimde sıkıntı yaşamadım değil gercekten hemde cok sıkıntılar yasadım ama ben eşimle daha cok sorunumdu ailesiyle değil şükür şimdi keyfimiz yerinde de senin durum vahim belli bir zaman sora eccek demek isterdim ama kocanın annesi bide üvey anne oldugu için belki öz annesi olösaydı belli bir yerden sonra vicdanı sızlar kocasına rahat bırak artık birazda baş başa kalsınlar derdi ama üvey anne olunca bence tam tersine ogluna karsı doldurada bilir günahını almak istemiyorum ama bence o kadınında bunda cok fazla payı var annenide cok fazla tebrik ettim demesi gereken bişey demiş senin arkanda durmus
aynı zamandada bu ne yüzsüzlüktürki seni senin annenin babanın yanına gidip senin kızın böle şöle diyip insanların huzurunu kacırmaktan sanki zevk alan insanlar sen kocana sakın asık suratlılık yapma cocuk hem senin hem ailesinin arkadasında kalmasın her zaman onun yanında oldugunu belli et ki oda bazı seyleri fark edip daha cok sana kenetlensin ALLAH yardımcın olsun tatlım ne dyim cok zor bir durum ama sen kesinlikle onlara fazla yüz verme basına iyice cıkmasınlar
mrb kızlarr ben daha yeni üye oldumm..ama bıktım artık brilerne anlatmam gerek derdimiben daha 2 aylık evliyim..esimin ailesi bunalttı iyice benii..haftanın 3-4 günü oraya gtmemi istiyolar,yemege cagrıyolar....evim yakın değil mnibüse bnicem 10 dk sürüyo..daha yeni evliyim snucta yeni girdm aralarına rhat braksalar belki gdip gelicem ama brakmıyolar.defalarca syledii beni dnlemezsenz,gelmezsen huzurunuzu bozarım ddi.bi baba sylermi bnu yani..esime sürekli seni kiralarda sründürürüm diyo tehdt ediyo..o olmazsa gecinemeyiz zannediyo.bnden hizmet bekliyolar.sürekli brilerni örnek gsteriyo bna.iş yapan kaynanasna yardm eden hzmet edenleri örnek gsteriyo...bn onlara hzmetci olarakmı evlendm anlamıyorumkii..kaynanam üvey bde benimm,esimn annesi değill aksam esim gelnce gdiyruz hftada 2 gün.gttiğim zman sofrayı hazrlayıp bulaskları ykıyorum AMA yetmiyo onlara..her yaptgım hareketi laf ediyolar..onlerine cay koymamısım,kaynpderim odaya grınce ayaga kalkmamısım..ayakkabıları cevrmiyomusum,msafırı yolcetmiyomusum falann..kynanam açıgımı yakalayınca direk laf ediyolar...kynanam sürekli bu evin kuralları var bn seni yetstircem dyip duruyo.gectgmiz hafta anneme sikayete gtmişler beni..nler anlatmıslar..okdar kçücük sylerin lafını etmişlerkii...kaynpederim evime gelnce yastklarımı flan kaldrıp bakıyo,evi arıyo didik didik pislk bulsam dye..erkek snucta bunlara karsmayıp bıraz agır olması lazımmm..daha yeni evliydik 2-3 hftalık hftada 3 kre gelceksnz dyodu bnde esimle bsbasa kalmak ıstıyodum..çok bzdular hzurumuzu esimle evliliğmn ilk hftasnda bunlar yzunden kavga ettimm..halada devam ediyolar bzmaya..arayıp nye gelmiyosnz dyo..hftada 3 gün geliceksnz bni dnlyceksnz dyo..gtmedgmiz zman hzurumz kacıyo napcam blmiyorum bn onalrın hzmetcısıyım sankii..bz artk evlendk kendi kararlarımızı vermek istiyoruzz ama onların istedgi gbi olmamızı istiyolar..onlara gttiğimde hep esimn yanına oturuyomusum bunu bıle laf ettıler..ailem geldğinde onlarıda cagrmamı bekliyolar..cagrmadıgım zman nler yaptılar bi sürü laf sylediler..bzim adet byle deyıp druyoo..nişanlyken bi kre ble yanıma gelmediler..dğünde 2 blezik taktılarr..hc bsey yapmadılaer.ne bayramda ne bska bi gün..napcam bilmiyorumm hftanın 3 günü gitmek zrundamıyım ben evimde cok rhatımm sabahn köründe gdip napcam bn aksama kdar onalrn evınde aksama kdar iş yapıcamm..mecburmuyum bunaa
malesef evlendikten sonra pc bozuldu eve hala eve bir pc alamadık su andada ankaradayım zaten kaynanamlardan giriyorum neteallah askına sen nerdesın ya bır evlendın bır dahada bızım sauyfaya ugramadın
offfffffffffff nasıl atlattınız o durumlar
Kendi evimi zor temizliyorum bide o tarafımı temizleyeceğim. Bu durumda eşinin seni tutması önemli tabi, eşin izin vermezse karışamazlar size. hem üzerinize olamaan evin niye kredisini ödüyorsunuz ki, bu gün olmazsa yarın kesin çıkarırılar. Muhtaç olmayın gidin bi ucube ev tutun, kuru ekmek soğan yiyin bundan daha mutlu olursunuz.Ben allaha her zaman duam rabbim kimseye muhtaç etme bizi. Benimkilerde düğün zamanında hiçbirşey almadı bana iyikide almamış. Sonra şunu aldık bunu aldık derlerdi, şimdi başıma kakılacak bir durum yok. herşeyimizi kendimiz aldık çok şükür.mrb kızlarr ben daha yeni üye oldumm..ama bıktım artık brilerne anlatmam gerek derdimiben daha 2 aylık evliyim..esimin ailesi bunalttı iyice benii..haftanın 3-4 günü oraya gtmemi istiyolar,yemege cagrıyolar....evim yakın değil mnibüse bnicem 10 dk sürüyo..daha yeni evliyim snucta yeni girdm aralarına rhat braksalar belki gdip gelicem ama brakmıyolar.defalarca syledii beni dnlemezsenz,gelmezsen huzurunuzu bozarım ddi.bi baba sylermi bnu yani..esime sürekli seni kiralarda sründürürüm diyo tehdt ediyo..o olmazsa gecinemeyiz zannediyo.bnden hizmet bekliyolar.sürekli brilerni örnek gsteriyo bna.iş yapan kaynanasna yardm eden hzmet edenleri örnek gsteriyo...bn onlara hzmetci olarakmı evlendm anlamıyorumkii..kaynanam üvey bde benimm,esimn annesi değill aksam esim gelnce gdiyruz hftada 2 gün.gttiğim zman sofrayı hazrlayıp bulaskları ykıyorum AMA yetmiyo onlara..her yaptgım hareketi laf ediyolar..onlerine cay koymamısım,kaynpderim odaya grınce ayaga kalkmamısım..ayakkabıları cevrmiyomusum,msafırı yolcetmiyomusum falann..kynanam açıgımı yakalayınca direk laf ediyolar...kynanam sürekli bu evin kuralları var bn seni yetstircem dyip duruyo.gectgmiz hafta anneme sikayete gtmişler beni..nler anlatmıslar..okdar kçücük sylerin lafını etmişlerkii...kaynpederim evime gelnce yastklarımı flan kaldrıp bakıyo,evi arıyo didik didik pislk bulsam dye..erkek snucta bunlara karsmayıp bıraz agır olması lazımmm..daha yeni evliydik 2-3 hftalık hftada 3 kre gelceksnz dyodu bnde esimle bsbasa kalmak ıstıyodum..çok bzdular hzurumuzu esimle evliliğmn ilk hftasnda bunlar yzunden kavga ettimm..halada devam ediyolar bzmaya..arayıp nye gelmiyosnz dyo..hftada 3 gün geliceksnz bni dnlyceksnz dyo..gtmedgmiz zman hzurumz kacıyo napcam blmiyorum bn onalrın hzmetcısıyım sankii..bz artk evlendk kendi kararlarımızı vermek istiyoruzz ama onların istedgi gbi olmamızı istiyolar..onlara gttiğimde hep esimn yanına oturuyomusum bunu bıle laf ettıler..ailem geldğinde onlarıda cagrmamı bekliyolar..cagrmadıgım zman nler yaptılar bi sürü laf sylediler..bzim adet byle deyıp druyoo..nişanlyken bi kre ble yanıma gelmediler..dğünde 2 blezik taktılarr..hc bsey yapmadılaer.ne bayramda ne bska bi gün..napcam bilmiyorumm hftanın 3 günü gitmek zrundamıyım ben evimde cok rhatımm sabahn köründe gdip napcam bn aksama kdar onalrn evınde aksama kdar iş yapıcamm..mecburmuyum bunaa
Kendi evimi zor temizliyorum bide o tarafımı temizleyeceğim. Bu durumda eşinin seni tutması önemli tabi, eşin izin vermezse karışamazlar size. hem üzerinize olamaan evin niye kredisini ödüyorsunuz ki, bu gün olmazsa yarın kesin çıkarırılar. Muhtaç olmayın gidin bi ucube ev tutun, kuru ekmek soğan yiyin bundan daha mutlu olursunuz.Ben allaha her zaman duam rabbim kimseye muhtaç etme bizi. Benimkilerde düğün zamanında hiçbirşey almadı bana iyikide almamış. Sonra şunu aldık bunu aldık derlerdi, şimdi başıma kakılacak bir durum yok. herşeyimizi kendimiz aldık çok şükür.
buna benzer durum yaşadım. eşin yanında olduğu için şükretmelisin. benimki kolumdan sürüyüp yol ortasında oraya götürüyordu.
bence aşarsınız bu problemleri :)
içim şiştiki ne şişti he tmm bende evliliğimde sıkıntı yaşamadım değil gercekten hemde cok sıkıntılar yasadım ama ben eşimle daha cok sorunumdu ailesiyle değil şükür şimdi keyfimiz yerinde de senin durum vahim belli bir zaman sora eccek demek isterdim ama kocanın annesi bide üvey anne oldugu için belki öz annesi olösaydı belli bir yerden sonra vicdanı sızlar kocasına rahat bırak artık birazda baş başa kalsınlar derdi ama üvey anne olunca bence tam tersine ogluna karsı doldurada bilir günahını almak istemiyorum ama bence o kadınında bunda cok fazla payı var annenide cok fazla tebrik ettim demesi gereken bişey demiş senin arkanda durmus
aynı zamandada bu ne yüzsüzlüktürki seni senin annenin babanın yanına gidip senin kızın böle şöle diyip insanların huzurunu kacırmaktan sanki zevk alan insanlar sen kocana sakın asık suratlılık yapma cocuk hem senin hem ailesinin arkadasında kalmasın her zaman onun yanında oldugunu belli et ki oda bazı seyleri fark edip daha cok sana kenetlensin ALLAH yardımcın olsun tatlım ne dyim cok zor bir durum ama sen kesinlikle onlara fazla yüz verme basına iyice cıkmasınlar
Babamın bana verdiği bi ev var çok skür al otur diyor..En iyisini yapmıssınz kendinz almıssınız kimse onu aldık bunu aldık dememstr..bzim evimizi kaynpderim esyaları o aldı..ama esya almakla olmuyoır iste malesef azıcık sevgi gstermek sart..onu yapmıyo evlernde hep bi hzurszluk vardır zaten..değişik insanlar..hyatım boyunca görmediğim seyler gördüm duydumm..Kendi evimi zor temizliyorum bide o tarafımı temizleyeceğim. Bu durumda eşinin seni tutması önemli tabi, eşin izin vermezse karışamazlar size. hem üzerinize olamaan evin niye kredisini ödüyorsunuz ki, bu gün olmazsa yarın kesin çıkarırılar. Muhtaç olmayın gidin bi ucube ev tutun, kuru ekmek soğan yiyin bundan daha mutlu olursunuz.Ben allaha her zaman duam rabbim kimseye muhtaç etme bizi. Benimkilerde düğün zamanında hiçbirşey almadı bana iyikide almamış. Sonra şunu aldık bunu aldık derlerdi, şimdi başıma kakılacak bir durum yok. herşeyimizi kendimiz aldık çok şükür.
Bırakırlarmıı canımm..bırakmıyolar kendi hallerine..sen nasıl oturcaksın ayrımı oturcaksın yoksa onlarlamı oturcaksın?? çok zor cahil insanlarla ugrasmak çünkü..?ya ben nişanlıyım korkuyorum benden de senn gibi şeyler bekliyecekler ya neden yeni evlileri rahat kendi hallerine bırakmazlar ki
aynı durum benmde başımda yane yapcaz biz yaa daha nişanlıyım üstelik evlenince neler gelcek başıma bi yerde insanı pişman ediyorlar evlenmesem daha mı iyiydi demek istemiyorum
ilk zmanlar gittim hftada 3 defa..simdi 15 gündr gtmiyorum..bugun aksam esim gelince gidicem kandil snucta allah için gdicem..hftada birkere gdiyorum artık..en güzelide böyle kfamız rahat..bide arayıp esimi doldrur gbi konusmasa..tabi beklediği cevabı alamıyo kocamdan tersleyip kpatıyo cnküü :) canım kocişimm ya ezdirmezz karısınıı :)gıtme arkadaşım. daha şimdiden ezdırme kendını. bu ne yahu....bırak hızmet etmeyı felanda...kırada süründürürünüş hey ALLAHım ya....ben olsam yuzlerıne bakmam
bak sıksık gıtmeye devam edersen onunu alamazsın
Bırakırlarmıı canımm..bırakmıyolar kendi hallerine..sen nasıl oturcaksın ayrımı oturcaksın yoksa onlarlamı oturcaksın?? çok zor cahil insanlarla ugrasmak çünkü..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?