bıktım artık kızlar :( fikir lazımm akıl lazımm :(

ay yeni evliyken ne kavgalrımız olırdu kaynana yüzünden lsteyerekte hemen .çocuk oldu blrde .çalışma hayatım var kaynana eşime duygu sömürüsü yapmış hafta sonları onlarda olmamızı zorunlu kılmış bana soran yok artık hafta sonu evin halini düşünün ,o dağnık evi o şekilde bırakıp kaynanaya gitmek zorundaydım sırf kendi egosu olsun diye evi otel gibi kullanıyorduk , çok yıprattı, sürekli, eşimle arama girdi , hiç n
büyük gibi idare etmedi , hep ben alttan almak zorında kaldım artık eşim tınlamıyor ve birbirimize düşüremiyor , erkekler anlıyor ama zaman istiyor , kayınlarım epey hanımağızlı hanımları kıymetli olunca fazla uğraşamıyor

Son düzenleme:
fazladan harfler kullanıp boşyere yorulmuşsunuz. Kelimenin ilk harfini ve son harfini doğru yazıp araları manasız yazsaydınız beynimiz otomatikman algılar ne yazdığınızı ozaman anlayabilirdim.Bu şekilde anlayamadım.Anlayabildiğim kadarına yorum yapayım.Her iş eşinizde biter.Onun müsade ettiği kadar ezilirsiniz

ahh canım benimm senin kayınvaliden en azından üveyy ya benimkii bende yeni evliyim bir yıl beraber oturduk ne çektim anlatamam sanki kendi çok iş yapıyormuş gibi arkamdan kontrol ediyor laf yapyordu beni aileme şikayet ediyordu annemlerden çokk uzaktayım zaten çokkkk yanlızım şimdi ise eşim beni annesinin yanına temizlige gndercek gitmek istemiyorum dokuz aylık kızım varr zatenn şimdi evim ayrı aynen senin gibi evime bi tane eşya bile almadılarr kaynanam çeyiz bile yapmamış ogluna bişey vermedi bana ve çokk soguk hiçç sevmiyorum yaaa allah sana sabır versin bende o suratsızz yüzünü haftada iki kere görmek zorundayımmm anlıyorum seni allah sana sabır versinnn(

neden evlendin ki yavru kuş kahramanlık yapmışsın sana önerim bu onların sorunu olsun ikinizin arasına girerse sana çok daha kötü olarak geri döner eşin ne kadar destek verse de o benim babam ne yapim der çekilir işin içinden sende yıkım olur o zaman, tatlım yani demem şu ki kimseyi kimseye şikayet etmeyeceksin kendi işini kendin göreceksin gitmek istemiyorsan gitmeyeceksin ne olucaksa olsun zaten sağlıklı akıllı insan değiller belli olmuyorsa da hiç korkma kıyamet kopmaz akıl sağlığın için yolunuz çizersin bu hayat zayıfları sevmez

bır benım kı mı yontulmadık o kadar bana karsı kotuluklerını gorsede asla kabul etmıyor sınırlenıyor hemen bu konu acıldıgında tatlı dılllı olsam bıle aman benımkının odunu neden acba cevız mı ne asla yontulmayacak mı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…