Bıktım Artık

Onunla alakasi olmaz olur mu ya.
Ben bulantimdan 3 kilo verdim daha simdiden düşün.
Millet kilo aliyor ben veriyorum diye üzülüyorum.
Cok da zorlarsa ben halimden memnunum tabi ki yicem de kilo da alicam de gitsin.

Hamilelik hassasiyeti biraz ..sonrası seninle alakalı. .aşamıyorsan, bu süreçte seni strese sokan insanlardan uzak dur ..kayinvaliden yapacağın herşeyi bilmek zorunda değil ..örneğin : Kitap al ,alıcam deme .. sanırım iyi olmak için herseyini paylaşmak istiyorsun ve sonra ters tepkiden bunalıyorsun. .buna gerek yok ..kayınvalide egemenliği diye birşey var malesef bazı evliliklerde ..kendini yem etme ..mesafe çok güzel şey ..en baştan kararlı tavrını koy ..yoksa bebek olunca kafayı yer boşanmaya bile karar verirsin ..lohusalık öyle kolay birşey değil ..tahammülsüzlük tavan ..şimdi araya duvar koyarsan o zaman rahat edersin .sadece o zaman değil genel olarak da bu böyle ..sınırlarını bilmeyen ,duvarlarına çarpar ..herkes de haddini bilir ..gelincilige, kayinvalidecilige gerek yok ..

55 kilodan 72 ye çıktım ömrümde ilk defa:) şu an 3 aylık kızım 56 kiloyum. Hamileliğimin Son zamanlarında nefes alamıyordum korkuyordum öyle kalacağim diye ama gidiyor o kilolar hiç kafanıza takmayin. Hem ben kendimi nedense öyle daha güzel ve şirin buluyordum:))

Onunla alakasi olmaz olur mu ya.
Ben bulantimdan 3 kilo verdim daha simdiden düşün.
Millet kilo aliyor ben veriyorum diye üzülüyorum.
Cok da zorlarsa ben halimden memnunum tabi ki yicem de kilo da alicam de gitsin.
İsine gelmedigi icin iste :) aslinda halimden gercekten memnunum hatta ikk muayeneye gittigim doktorlar ne hamilemisin sen diye sasiriyor ama iste insan fesat olunca boyle oluyormus demek ki

Gercekten yazdiginiz her sey nokta atisi olmus tesekkur ederim... dediginiz gibi mesafe koyacagim yoksa ipin ucu kacacak artik. Zaten eminim lohusalik depresyonunu dibine kadar yasayacak bir potansiyelim var umarim yara almadan kirmadan kirilmadan uzulmeden uzmeden atlatirim....

Lütfen etrafın dediklerin kulak tıkayın, bebeğiniz sizinle, sağlıklısınız, hem biliyor musunuz o kilolar gidiyor, dünya kadar kilo aldım sonrasında o kilolardan eser kalmadı, aldığınız kilo da bana kalırsa normal, hiç sıkmayın canınızı, hergün karnınıza bakıp ben çok tatlı bir hamileyim deyin kendinize:)

İçeride büyüyen gelişen bir bebek var, iyi beslenecek ki kuvvetli tekmeler atsın değil mi annesi

Bende bir okadar alirim diyorum ama iste her hamile gibi veremezsem diyorum sizin gibi olanlari okuyunca inanin huzur buluyorum :) peki beslenme duzeninizi ogrenebilir miyim? Ben bazen cikolatayi fazla kaciriyorum alirsam en cok cikolatadan alirim bence

Ne guzel soylediniz icim huzurla doldu. Gercekten bebegimi dusundukce onun varligini hissettikce her seyi unutuyorum hatta sulugoz bir hamileyim piti piti yaslar akiyor gozlerimden :) cok tesekkur ederim bu guzel umut verici yorumunuz icin

Ne guzel soylediniz icim huzurla doldu. Gercekten bebegimi dusundukce onun varligini hissettikce her seyi unutuyorum hatta sulugoz bir hamileyim piti piti yaslar akiyor gozlerimden :) cok tesekkur ederim bu guzel umut verici yorumunuz icin
Tecrübeyle sabittir, hamileyken ve doğum sonrası her kafadan bir ses çıkar, o öyle değil, bu böyle değil diyerek karşı tarafın inatla vereceği cevaplara kafayı takmak yerine, herkese he he tamam deyip kendi bildiğinizi yapın, emin olun her zaman kendi bildiğiniz daha doğrudur çünkü artık kadınlar gebelik, doğum ve bebek bakımı konusunda daha bilinçli, siz kitapları alın okuyun, sitenin gebelik ve doğum sonrası bölümlerinde doğum yapmış kadınların bebeklerle ilgili tecrübelerini okuyun, uzatın ayaklarınızı keyfinize bakın, mutlu bir hamile sakin huzurlu ve mutlu bir bebek demek

Valla ben normalde su içmem ama çok su içmeye çalışıyordum,akşamlari mutlaka bir bardak sütümüde içiyordum. Yemekte yiyordum tatlıyı ilk zamanlar istemiyordu canım son 3 ay yedim. Ben hem yaz hem kış hamileydim o yüzden mevsim meyvelerini tüketiyordum sende öyle yapabilirsin. Çikolatanın bebeğe bir faydası yok az yemeye çalış dediğim gibi meyve yersen tatlı eksikliğini hissetmezsin,o kilolarda gidecek sen bol bol fotoğraf çek bu şirin hallerinle sağlıkla kucağina alirsin inşallah

Rica ederim ..umarım hamileligin extralarini dibine kadar yaşarsın :)
Sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum. .

Tam tamina 26 kilo aldim kizima hamileyken hc sorun yapmadim cnku hepsini de verdim sukur en son kafana takacagin sey kilo olmali kimseyi takma umursama ben kilomla mutluyum seni ilgilendrmez de snde gulerek sok lafini haa bide gorumcen degil ama kv cok fesat bnce

Hic cekinme bir sey dediklerinde cevaplarini ver.Seni uzmelerinirne izin verme anlattiklarinina bakilirsa seni kiskaniyorlar .

Bu yorumunuzu yeni gördüm, asla kıyaslamalara aldırış etmeyin, ileride 2. hamileliğinizi yaşarsanız göreceksiniz ki ilk hamilelikle 2. hamilelik arasında dahi fark var, kaldı ki 2 kadının hamilelikleri asla birbirine benzemez.
Bebeğiniz doğunca benim bebeğim şu ayda şu kadar kiloydu, bu ayda konuştu, yürüdü gibi kıyaslamaları da umursamayın, her bebeğin gelişimi farklıdır.

Yaa hiç üzülme kafana da takma. Görümcen evlimi bekarmı bilmiyorum ama senide göreceğiz hamile olunca de tenhada , sende dişini göster , en azından içinde kalmasın tepkini belli et eşin yokken bari yap. Belki benim dediğim fesatça , hatta bencilce bir davranış ama kendini iyi hissetmen için denemelisin. Birdee ben can atıyordum ilk gebeliğimde ne zaman kilo alacağım ne zaman göbüşüm çıkacak , hamile gibi görünmeye başlayacağım diye. Bende 16 kilo aldım , hamileyken hemde bayağı zayıf bir insanken , emin ol karnımda belki sayısız çatlaklar oluştu ama şuan eski formumdayım bi iki kilo fazlam dışında. Kendini sev ve kulaklarını dışarıdan gelen olumsuzz tümm konuşmalara kulaklarını kapa. Çünkü ; şuan hamileliğinle ilgili olumlu veya olumsuz sayısız yorum gelecek daha sonra doğumla beraber , ayy bebek küçükk ayy çokk emİr bunu annesi , göbeği niye düşmedi, bıngıldağı kapanıyor falan filan diye kafanı ağrıtacaklar. Hepsini yaşadım , çektim ve boşuna kendimi üzmüşüm diuorum. Şimdki aklımm olsa ahh herkese cevabı yapıştırır , bebeğimin ve hamileliğimin tadını doyasıya çıkarırdım. Kaçırma bu güzel anları ,tadını doyası çıkar....

O kadar yüz vermeyin, iyi olmayın, karşılığı alınmıyor çünkü. Ne yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…