Bıktım Artık

Haftada 3 4 görüşmeyi 1 e indir. Bazısı bunu hakediyor fazla yakınliga gelemiyor. Kayinvalide belli ki cahil bi kadın. Ilk defa duyuyorum bebek geç gelişiyor diye cinsiyet gostermiyor diye bi olay. Saçma !!
Görümceyi de fazla takıyorsun bence 18 hafta da 4 5 kilo çok değil. Hamilesin sen takma bu insanları. Kapını kapayinca herkes dışarda kalıyor. Evinde huzurlu otur. Kayinvalidene de 1 gün git çayını iç gel. Mümkün olduguncada mesafeli ol böyle boş konusamasin
 
suc sende

diyemedin mi neden dalga geciyorsun zaten az yiyorum hiç mi yemeyeyim bu kilo alımı dogal diye.
benimde göbegin erkenden cıkmıstı

kv denede birsey diyomusun belliki . isgemediğinde aıkıldıgında aöyle rahatlıyorsun.

o bizi yetistirdikleri kültürde aman kızım büyüklere laf etme demeleri yanlıs
 

Böyle kv görümceleri okuyunca diyorum ki, acaba kendi kv ve görümceme haksızlık mı ediyorum... Bence eşinin ne diyeceğini umursama biraz tepkini göster onlara. Ben eşim kızar aramız bozulur diyecek olsaydım ohoo şimdi kv benle yaşıyordu. Mesela sarma sarmaya gitme. Hastayım vs bir şey uydur. Ama eşine şikayet etmesine de fırsat verme. Ara sürekli ''anne ne yaptın gelemedim ama içim de rahat etmedi sarabildin mi sarmayı.'' de. Eşini ara canım çok rahatsızım yatıyorum başım dönüyor bugün annem de sarmaya çağırdı gidemedim ama içim de hiç rahat değil akşam bir uğrasak mı?'' Sonra akşam git sarmanı ye misafir gibi otur. İşini bil biraz.
 
Kiloyu hiç takma kafana verirsin sen sadece Bebeğini sağlıkla kucağına almaya bak Kv ile de hizmet ermeye falan asla gitme eşine başka Kv ye baska Konuş politik ol belki ki cahil biri takma dediklerini kafana gerekmedikçe muhattapta olma
 
Evet bende hep bunu soyluyorum kendime simdi almayacaksam ne zaman alacagim ben bu kiloyu diye :) cokk haklisiniz kendisini oyle buyutmuski kendi gozunde sanirsiniz iki uc universite bitirmis ustune master yapmis gibi . Bazen inanamiyorum dusunce tarzini gorunce ben ne yaptimda bana bunu reva gordun Allah im diyorum :) aslinda esime bahsetmemem lazim ama onlar esimi doldurdukca onlardan neden kactigimi bilsin istiyorum onlarin boyle bir huyu var ne yazikki.. birde hamileligim cok rahat geciyor diye salak gibi ovunuyorum hata ediyorum artik baslicam belim agriyor midem yaniyor ayagima kramp giriyor demeye yoksa bunlar hamileligimin tadinida cikartmayacak belli oldu :)
 
Haklisiniz hamilelik kilosu en son dert edilecek kilo bencede ama iste insanin etrafinda devamli bunu irdeleyerek gulup dalga gecen birileri olunca ister istemez hamilelik psikolojisiyle kendini kotu hissediyor ama 18 haftalik gebelik goruntulerine baktigimda karnimin boyutunun normal oldugunu anladim ve artik sadece hamileligime ve bebegime odaklanip huzurlu bir hamilelik donemi gecirmeye calisacagim insallah... bende sizin gibi kilo alirsam eger cok mutlu olurum gercekten :) zira icimdeki ses 30-35 kilo diyor:)
 
Bencede oyle yapmalisin canim.sikayet olayina gelince kendimden ornek vereyim.ne zaman sikayet etsem olayci ilan edildim fakat ne zaman sabredip sustum esim farkina vardi.benim soyleyecegimi o soyledi.tabiki arada yine sesim yukselip sikayetci oluyorum sonra kendi kendime durmalisin diyorumm boyle bi yere varamamistinn :)
 
Beni zorladilar nisanliyken bak esin gece calisiyor ben gelir seninle kalirim iste çalışıyorsun evinin isine yemeğine yardim ederim cocugun olur bakarim diye diye getirdi hic birini yapmadi hamileligimi ogrenincede herkes kendi cocuguna baksin dedi. Ben kimseden bir sey beklemiyordum ama bu kadarda beni daraltacagi aklima gelmezdi. İnanin siz konusu bebegim oldugunda bu tarz girisimlerine sert tepki verebilecegimden eminim. Umarim dediginiz gibi olur ve esim benim yanimda olur
 
Vallahi iyi taktik :) ben de yasimdanmidir nedir inanin deniyorum olmuyor. Kadini aramayi gectim ekranda onun ismini gordugumde sinirlerim zipliyor haliyle ses tonum tavrim kotu oldugu icin o da iyice sinirleniyor:) denemeye calisacagim insallah :)
 
Ah politik olmayi becerebilsem :) deneyecegim insallah tesekkur ederim :)
 
Haklısınız erkekler sikayetten hoslanmiyor ama biz kadinlarda soylemeden edemiyoruz :) bende deneyecegim bakalim nereye varacak sonu :)
 
Sormayin israr israr israr. Ben acmazsam esimi arayip insan annesine gelmez mi diye sitem ediyor. Esim tek gidiyor esime soyleniyor niye gelmiyor diye. Esimde hemen gelip dolmus bir sekilde bana catiyor. Sanki kadinin yuzunu gorup ne yapcaksam.
 
Haklisiniz gerekene gereken cevap verilmeli. Esime gore ben fesatim ablasi sakasina diyor. Ama ben ablasina aynisini yapsam yeri göğü inletir
 
Hamilelikte alınan kiloların geçici olduğunu düşünüyorum. Doğumdan sonra geçecektir biraz çabayla. Ben de 30 haftalık hamileyim ve 11 kilo almışım. Ki daha doğuma 2 ay var son aylarda nereden baksan bir 5 kilo daha alınıyormuş. Tığ gibiydim önceden şimdi kendimi tanıyamıyorum. Ama yine de dert etmeyelim programlayalım kendimizi doğum sonrası zayıflamaya. Salmayalım doğumdan sonra da. Geçici şeyler bunlar kendimizi kilo için üzmeyelim.
 
Cok haklisiniz dogum kilosu gecici bir kilo aslinda mutlu olmak lazim sonucta icimizde can tasiyoruz ama bazi fesat insanlar bunu da burnumdan getiriyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…