bıktım artık!!!!!

tugce_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
53
0
86
Kayseri
merhaba arkadaşlar.
uzaun zamandır siteye üyeyim fazla aktif değildim ama artık dayanamıyorum ve sıkıntımı sizlere anlatmak istedim..
eşimle 2 senedir evliyiz üniversitede tanıştık ve 5 yılık flörtün ardından evlendik.evliliğimizin 6.ayında eşimin ailesinin yaşadığı şehire taşındık.kayınvalidemle ilk zamanlarda çok iyiydik.yada ben ne olduğuunu anlamadığım için geçiniyorduk.ev bulmadan önce bi kaç ay onlarda yaşamamız gerekti.buarada herşeyime karıştı kaynanam onu giy bunuçıkar şuşnu tak oraya gitme...neyse ben he he dedim üstelemedim.bi gün sabah uyandık kaynanam çat diye yatak odamıza girdi.şok olum ben..eşimde. sonradan ben yokken uyarmış aama kadn saygısız..napsın adam.nese bu birkaç kere tekrarlandı.balkonda oturuyoruz eşimin sandalyesini benim yanımdan kendi yanına çekiyor gel benim yanıma otur diyor.yemek yiyoruz sen kay biraz diyip aramıza geçiyor..ben bunların kötü niyetli olduğunu sonradan anlıyorum tabii..neseee...bu arada hamile kaldım..ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşürmüştüm..bundada korktuk tabii dikkatli olduk.ilkayları yatarak geçirdim.bu arada evimize çıktık..ben tabi devemlı yatıyorum kusuyorum hiç halim yok..kaynanam gelin bide kalın yalnız olma dedi.bende saf salak sevindim gittik eşyalarımızı alıp gitmez olaydım..ne önüme bir tas yemek koydu.ben kusuyorum gidip yattım üstüme çarşaf fırlattı.napıosun anne dedim üstünü örteyim dedi banaben acaip sinirlendim.nese o gün akşam eşim gelirken bana çok istediğim ibir cep telefonu vardı onu almış..çok sevindim..kaynanam noldu bütün gün ölüyodun bitiyodun..gözün açıldı dedi..ertesi gün hiç halim yok kalkamıyorum..eşim gitti kaynanam sofrayı kaldırmış..bn zar zor bir iki lokma bişi yedim uzandım..görümcemden bir bardak su istedim..bana başka emrin varmı diye sordu..şok oldum.ben ona o kadar iyi davranıyordum kii.bütün kıyafetlerimi giymesine izin verdim.çantalarımı herşeyimi kullanıyordu..kendi kardeşimle bile böyle dğildim.akşam eşim geldiğinde evimize gidelim dedim oda noldu bişimi oldu ddi bende yok bişey iyi hissediyorum kendimi dedim.tamam dedi.gittik.ama o benim üzgün olduğumu gördü ve olanları anlattım.çok kızdı.ben bir hafta hiç gitmedim.aradılar kendimi iyi hissetmiyorum gelemem dedim.her gittiğimizde gitmeyin bizde kalın falan filan yalandan bana iyi davranmalar her muayeneye gideceğimiz zaman peşimize takılmalar..doktora saçma sapan sorular sormalar neler neler..bir senede delirtti bu kadın beni daha bebeğim doğduktan sonra yaptıkları varki anlatırken bile sinir hastası oluyorum..eşim hep yanımda..ama annesi saygısız...herşeyden haberdar olmak isteyen..herşeyime karışan saygısız bir kadın..ben yatarken eşyalarımı değiştirmiş bi kere..daha neler ya..yorumlarınızı bekliyorum bana akıl verin oğlu uyandı şimdi...ona bakmalıyım

kaynanan terbiyesizin teki, görümcene ise söylicek laf bile yok. su isteyen düşman olsa verilir yahu, su bu. hamile kadına o ne biçim cvp öyle. neyseki eşin yanındaymış işde. kaynanaylada sık sık görüşmeyin, hatta bayramdan bayrama.. müstehak böylelerine.

mesafe bırak madem ki mmutsuzsun

Ayy canım benim Allah tan evleriniz ayrı ya ne insanlar var ne var sanki gelin yerine kız yerine koysalar oğlunla mutlu birde
torun vermişler sana ne ister ki acaba ben anlamadım :44:

ya eşim zaten istemiyorsan görüşmeyelim diyor.gitmeyelim diyor ama kadın saygısız..şimdi bide torun var bizden çıkmıyor..laf anlamıyor ki..doğum yaptım hastanedeyim sancudan ölüyorum emzir dedi hemşire hemşire gitti bebeğim ağlıyor kucağıma vermedi çocuğu yaa..versene anne diyorum..sütünmü varki napcan emziripte ben sallyorum uyur şimdi diyo bana yaa. anlatırken bile ellerim titriyor..çok üzüyor beni..

canım zor bir durum gerçekten ama Allahtan eşin sana destek. Bir de o da annesinin ağzına baksaydı daha zor olurdu. Sık sık gidip gitmezsiniz ya da eşin tek gider. Dediğim gibi eşin iyiki senin yanında. O konuda şanslısın.Sana hediye falan alması hassas zamanlarında ilgilenmesi çok güzel. İyiki eşine anlatmışsın durumu

oğlum doğduğundan beri sütün yok mama ver deyip durdu..emzirirken yeter diyor elimden alıyor oğlumu..kucağıma alıyorum kucağına alma alışır diyor kendisi indirmiyor kucağından..bide oğlumun pipisini öpme huyu varki delirtiyor beni.alıp çocuğu içeri götürüyor.bezini açıp pipisini öpüp duruyor..yalnız bırakamıyorum yaa ne yapmalıyım delirtcek bu kadın beni

ayyy şu pipisini öpme olayına taktım ben hiç sevmem öyle vıcık vıcık. Sen de tepkini koy. Saygısızlık olarak değil ama bazen de lafını esirgeme ya. Eşin de sana destek nasılsa.Durması gerektiği yeri bilsin

eşinin annesi bencil bir kadın. çok sahiplenici... Allah yardımcın olsun.

bunun çözümü yok. neyse ki eşin senin yanında, annesi yüzünden aranızın gerilmesine izin vermemeye çalış.

görümcen evlenince belki kayınvalidenin ilgi alanı o tarafa doğru değişir.

görümceminde ruh hali pek sağlıklı değil..sinir hastası biraz..daha ünv.2. sınıfta o evlenene kadar ben delirmrzsem iyi olur:)) ama dikkatinin dağılacağını pek sanmıyorum..burda sevgili oğluşu ve saf salak gelini varken

mesafeni koy yoksa zamanla eşinde onlara inanacaktır....git anneme gel anneme dönecek bu olay

eşim zaten annesinin huyunu biliyor ve bana inanıyor..istemiyorsan görüşme diyor ama ben bu şekilde olsun istemiyorum.ipleri koparmak kolay yoksa. ben küslük olmadan nasıl düzeltebilirim bu kadını diyorum ama nato kafa nato mermer kadın

ne sevimsiz bir kadın canlandı gözümün önüne anlatamam :/ ya canım kızma ama bence sen bu işleri bu noktaya getirmişsin, kadın problemli belli kocan senin yanında ama buna rağmen kadını tepene çıkarmışsın. bence iyi niyetinle alakalı bir durum, iyi niyet iyidir ama zaman zaman insanı böyle zor durumlarda da bırakır.

gitmişsin evlerinde kalmışsın, görümcenle eşyalarını paylaşmışsın, olanlara ses çıkarmamışsın bindikçe binmişler tepene. bu kadar mülayim olup alttan alma bence olanları, git cırla kavga çıkar demiyorum tabii ama koy tavrını. nasıl sana yeri geliyor başka emrin var mı deniliyor sen de söyle yeri geldikçe içindekileri, çeksinler ellerini ayaklarını üzerinizden.

Ay sanki benim kaynanamdan bahsettiniz benimkide böyle aynı anlattığınız gibi hemen hemen her konuda, kızım doğduğunda yanımda kalıyordu bir haftalıktı kızım ve hıçkırık tuttu bebeğimi sen git mutfaktan bir çay kaşığına limon suyunu sık getir çocuğa içir çocuğun gözler dışarı fırladı nefesi kesildi yavrumun anne ne yapıyorsun sen dedim hıçkırığını kessin diye içirdim demez mi içirme bundan sonra mümkünse dedim (bir de kayınvalidem eşimden çok çekinir çocuklar söz konusu olursa, oğlunun yanında söyleme sakın böyle bir şey yaptığını, iyiki evde değildi dedim, doğru söylüyorsun çocuğu öldüreceksin diye bağırırdı bana dedi) oğlumun pipisini öpmesi zaten kaçınılmaz bize her geldiğinde altını açardı oğlumun anne ben yeni değiştirdim bezini altı temiz diyordum o yine de kupkuru bezi açıp pipisini öpüp yeniden yeni bir bez koyuyordu. 1-2-3 derken anne bizim bez fabrikamız mı var ne diye her geldiğinde ben yeni değiştirdim dediğim halde çocuğun altını açıyorsun ki sanki ben altını değiştirmiyormuşum gibi çocuğun bu yaptığın hiç hoş değil dedim. size tavsiyem araya mesafe koyun gerektiği yerde hoşlanmadığınızı dile getirin ben öyle yaptım mesela. Şimdi beni rahatsız eden ne varsa söylüyorum içime ata ata hasta olacaktım şimdi söylüyorum ya karışamadığı için o her gün hasta

canım ,eşin arkanda çok mantıklı davranmışsın ,görümcene bile cevap vermemişsin ;böyle küslük olmasın diyorsun evet olmasın ama mümkün mertebe araya mesafe koy,mesafe koymak demek küslük demek değildir,odaya çat diye girmek ne demek!!kadın bence nerde dur demesi gerektiğini bilmiyor o yüzden yine sammi olursan senin iyi niyetini su ististimal eder...o yüzden mesafeli ol;ama asla laf sokmak ,laf söylemek vsvs şeylere girme :)zaten buraya kadar i idare etmişsin

oğlumu yanlız bırakmaya korkar oldum kadına yaa eşim anneme zaman ver biraz sende alışırsın onun bakmasına dedi tamam dedim bende nasılsa babannesi bi zarar vermez sonuçta eşimide o büyüttü dedim kendimi telkin ettim..geçen kaşık maması aldım ben yedireyim dedi tamam anne yedir dedim bende mutfağa gittim bi geldimki ne göreyim oğlumun eline damlaya mamayı yalıyo ağzının kenarındakileri eliyle alıp parmağını yalıyo..kaşığı ağzına sokuyo..nasıl kaptım mamayı alinde nasıl sildim çocuğun ağzını yüzünü hatırlamıyorum o kadar tiksinmişim ki akşam kolumda kızarıklıklar çıktı..bi dahada bu ilk ve son hayatta güvenemem artık yaa

Ay canım allah sabır versın sana bıldıgın kaynana ıste yanlız su pıpı opme meselesıne cok guldum yafazla opmesın cocugun pıpısınıkusura bakma ama bır laf vardır gormemısın bır torunu olmus tutmus pıpısını koparmısallah korusunda cocugun pıpısımı opulup dururmus ole cok sevıyor demekkı torununu

Bu kadar rahatsızsanız,yüz göz olmayacaksınız.Çoğunuza karışmasına izin vermeyin,rahatsız olduğunuz davranışlarını yüzüne çekinmeden söyleyin.Hamileyken size yardımcı olmamışsa bundan sonrada yanınızda olmasının bir anlamı yok öyle değil mi?.Samimi davranmayın.

o pipi bunun knin pipisi değil başka arkadaşın ki;benimkiinin cinsiyetini belli olunca ,erkek olursa bende yazarım ,bugun geldi k.v pipisini ,öptü,yine geldi öptü ,yine geldi ısırdı,yine geldi kopardı:)))
benimkindede var o potansiyel ama şuanda düşünmek istemiyorum ,hamileleiğimin ilk günlerinde çok kırdılar beni;ne pipi sevdalısı şeylermiş

ya işte ben şu mesafe olayını beceremiyorum galiba..arkadaşlar inanınki ben yüz göz falan olmuyorum.ben gitmiyorum ama o 2 güne bizde ha bide geldimi öğlen falan gelmez sabah 8 de gelir akşam 11 e kadar otururlar..yani değiştiremem ama ne laftan ne yapmadan ne etmeden anlıyo 2 aylıkken oğluma çay vermiş kaşıkla bide verdim çok sevdi diyo.limon emzirme karpuz yedirtme ya mantının suyundan bile verdi yaa..emzik aldım oğluma benim annem kaynanamın huyunu bliyo ya gösterme bişeylere batırır ağzına sokar dedi ama bizimkinden kaçarmı emziği görür görmez tahin pekmeze batırdı bakalım sevcekmi dedi eşim uçtu aldı elinden emziği napıosun anne yaa dedi..geçende gene mamasını veriyo biberonu yalayıp ağzına soktu herkesin önünde mikropa alışsın dedi bi de yaa eşim nasıl kızdı ama kadın AN-LA.MI-YORRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…