- Konu Sahibi tugce_1986
-
merhaba arkadaşlar.
uzaun zamandır siteye üyeyim fazla aktif değildim ama artık dayanamıyorum ve sıkıntımı sizlere anlatmak istedim..
eşimle 2 senedir evliyiz üniversitede tanıştık ve 5 yılık flörtün ardından evlendik.evliliğimizin 6.ayında eşimin ailesinin yaşadığı şehire taşındık.kayınvalidemle ilk zamanlarda çok iyiydik.yada ben ne olduğuunu anlamadığım için geçiniyorduk.ev bulmadan önce bi kaç ay onlarda yaşamamız gerekti.buarada herşeyime karıştı kaynanam onu giy bunuçıkar şuşnu tak oraya gitme...neyse ben he he dedim üstelemedim.bi gün sabah uyandık kaynanam çat diye yatak odamıza girdi.şok olum ben..eşimde. sonradan ben yokken uyarmış aama kadn saygısız..napsın adam.nese bu birkaç kere tekrarlandı.balkonda oturuyoruz eşimin sandalyesini benim yanımdan kendi yanına çekiyor gel benim yanıma otur diyor.yemek yiyoruz sen kay biraz diyip aramıza geçiyor..ben bunların kötü niyetli olduğunu sonradan anlıyorum tabii..neseee...bu arada hamile kaldım..ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşürmüştüm..bundada korktuk tabii dikkatli olduk.ilkayları yatarak geçirdim.bu arada evimize çıktık..ben tabi devemlı yatıyorum kusuyorum hiç halim yok..kaynanam gelin bide kalın yalnız olma dedi.bende saf salak sevindim gittik eşyalarımızı alıp gitmez olaydım..ne önüme bir tas yemek koydu.ben kusuyorum gidip yattım üstüme çarşaf fırlattı.napıosun anne dedim üstünü örteyim dedi banaben acaip sinirlendim.nese o gün akşam eşim gelirken bana çok istediğim ibir cep telefonu vardı onu almış..çok sevindim..kaynanam noldu bütün gün ölüyodun bitiyodun..gözün açıldı dedi..ertesi gün hiç halim yok kalkamıyorum..eşim gitti kaynanam sofrayı kaldırmış..bn zar zor bir iki lokma bişi yedim uzandım..görümcemden bir bardak su istedim..bana başka emrin varmı diye sordu..şok oldum.ben ona o kadar iyi davranıyordum kii.bütün kıyafetlerimi giymesine izin verdim.çantalarımı herşeyimi kullanıyordu..kendi kardeşimle bile böyle dğildim.akşam eşim geldiğinde evimize gidelim dedim oda noldu bişimi oldu ddi bende yok bişey iyi hissediyorum kendimi dedim.tamam dedi.gittik.ama o benim üzgün olduğumu gördü ve olanları anlattım.çok kızdı.ben bir hafta hiç gitmedim.aradılar kendimi iyi hissetmiyorum gelemem dedim.her gittiğimizde gitmeyin bizde kalın falan filan yalandan bana iyi davranmalar her muayeneye gideceğimiz zaman peşimize takılmalar..doktora saçma sapan sorular sormalar neler neler..bir senede delirtti bu kadın beni daha bebeğim doğduktan sonra yaptıkları varki anlatırken bile sinir hastası oluyorum..eşim hep yanımda..ama annesi saygısız...herşeyden haberdar olmak isteyen..herşeyime karışan saygısız bir kadın..ben yatarken eşyalarımı değiştirmiş bi kere..daha neler ya..yorumlarınızı bekliyorum bana akıl verin oğlu uyandı şimdi...ona bakmalıyım
oğlum doğduğundan beri sütün yok mama ver deyip durdu..emzirirken yeter diyor elimden alıyor oğlumu..kucağıma alıyorum kucağına alma alışır diyor kendisi indirmiyor kucağından..bide oğlumun pipisini öpme huyu varki delirtiyor beni.alıp çocuğu içeri götürüyor.bezini açıp pipisini öpüp duruyor..yalnız bırakamıyorum yaa ne yapmalıyım delirtcek bu kadın beni
mesafeni koy yoksa zamanla eşinde onlara inanacaktır....git anneme gel anneme dönecek bu olay
oğlum doğduğundan beri sütün yok mama ver deyip durdu..emzirirken yeter diyor elimden alıyor oğlumu..kucağıma alıyorum kucağına alma alışır diyor kendisi indirmiyor kucağından..bide oğlumun pipisini öpme huyu varki delirtiyor beni.alıp çocuğu içeri götürüyor.bezini açıp pipisini öpüp duruyor..yalnız bırakamıyorum yaa ne yapmalıyım delirtcek bu kadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?