- Konu Sahibi tugce_1986
-
bence böle bi kadına oynamak gerekir onun dilinden yani.çok ii anlaşıyomuş gibi çok seviyomuş gibi hep güler yüzle içinden her geçeni sölemek şakaaya vurarak ama anlıyca şekilde açıkca söylemek snrada bişey olmuyomş gibi yapmak.kısacası o yüzsüzse sen ondan çok daha yüzsüz ol
ya eşim zaten istemiyorsan görüşmeyelim diyor.gitmeyelim diyor ama kadın saygısız..şimdi bide torun var bizden çıkmıyor..laf anlamıyor ki..doğum yaptım hastanedeyim sancudan ölüyorum emzir dedi hemşire hemşire gitti bebeğim ağlıyor kucağıma vermedi çocuğu yaa..versene anne diyorum..sütünmü varki napcan emziripte ben sallyorum uyur şimdi diyo bana yaa. anlatırken bile ellerim titriyor..çok üzüyor beni..
oğlum doğduğundan beri sütün yok mama ver deyip durdu..emzirirken yeter diyor elimden alıyor oğlumu..kucağıma alıyorum kucağına alma alışır diyor kendisi indirmiyor kucağından..bide oğlumun pipisini öpme huyu varki delirtiyor beni.alıp çocuğu içeri götürüyor.bezini açıp pipisini öpüp duruyor..yalnız bırakamıyorum yaa ne yapmalıyım delirtcek bu kadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?