bıktım artık!!!!!

Bi arada kadın evimdeki eşyaları değiştirmekle bozmuştu.yapma diorum yapmıyo ama çeneside durmuyo..ben çağırmasamda gelirler zaten..ne haber verir ne müsaitmisin diye sorar. Geçen arkadaşlar gelcek dedim iyi bende geleyim otururuz ddedi ve geldi bizimle oturdu arkadaşlarla...geçende eşim annemleri yemeğe çağıralımmı dedi tamam dedim aradım bize gelin akşama diye..bizde zaten gelcekt,k dedi kadın yaa..şimdi ben ne yapayımm bunu kaynar kazana atıp altına odun atmalı ama dimi

yok sen şimdi kendi kendine gaz verme ;düşüncen neyse hreketlerinde o olur ama işte seninkde yüzsüzzzz;ama abartma :))))ben olsam sıyırırdım k<f<yı o ayrı ;ama kazanan değil kaybeden olurdun

Senin yapabilecegin birsey yok. Esin madem senden yana, soyle rahatsizligini o halletsin.

Az gorusmeye bak arkadasim. Kadin resmen kafayi siyirmis. Laftan asla anlamazzz.

Cok istiyosa gitsin kocasinin pipisini opsun. Tovbe tovbeee

bence böle bi kadına oynamak gerekir onun dilinden yani.çok ii anlaşıyomuş gibi çok seviyomuş gibi hep güler yüzle içinden her geçeni sölemek şakaaya vurarak ama anlıyca şekilde açıkca söylemek snrada bişey olmuyomş gibi yapmak.kısacası o yüzsüzse sen ondan çok daha yüzsüz ol

bide böyle davranmayı deneyeceğim yoksa sus sus bende çatlıcam artık yaa..genç yaşta sinir hastası edecek bu kadın beni..

valla ne diyim ki şaşırdım kaldım pipi öpmek de neyin nesi yrıca biberonu yalamak hea mikroba alıssın derken dogru kendısın mıkrop oldugnu söylemiş tam bir dengesiz yaa uzak dur bu kadından

bu nedır yaa emırdıkce gelecek sutun senın..sen nekadar emzırırken okadar erken gelır...bunu bılmıyomu kaynanan kıskanc kadın ya....su pıpı olayına bende cok guldum yaaa....yalnız ben yenı dogum yaptıgımda kaynanam gelmıstı kundakla soyle yap bole yap dedı hemen kestırıp attım..kundaklamıcam karısmayın ben bıldıgım gbı buyutucem dedım 2 gun kaldı yanımda bıseye karısamıcanı anlayınca kızının yanına gıttı..bır brdk suyunu bıle almadıkı dusun benım sezeryan dıkıslerım duruyor daha....eger o anda ızın verseydım baslardıda baslardı yok soguk suyla banyo yaptır yok ayaklarını tuza bas bılmemne sacmalıkda sacmalık yanı......bence mesafe koy tatlım mustahak bolelerıne...

bu kadının kocası hayattamı yaaa:))))bıberonda yalamıs hayret bısey valla arkadasım kızmada aklıma baska seyler gelıyor yaaaa:))))cıkıntılı seylere ayrı bır ılgı gostermıs senınkı:))))kadının tahtaları eksık cnm bosver...gul gec cocugunuda fala bırakma bence..bende emanet edemem asla saten bı 6 gunlukken gormustu dahada goremedı 400 km uzaktalar...asla yalnız bırakmam bende ıcımde bır yerde hep bır suphe var zarar verecek dıye...

ınsallah kaynanan bıgun oglunun pıpısını operken çişini yaparda öpmekten vazgecer ozaman ha bııde puskurterek kakasını:))))ozaman hıc yaklasmaz :)))))deli kadın:)))))

Sapık "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış" meselesi resmen

bısey daha anlatıcam....bende kızımı emzırıken kaynanam kendı memesını acıp sevmıstı manyak:)))gormesden geldım ama gorduk yanı sonucta actı memelerını oksadı yanı yanımda...amacını cozemedım.....kaynanalar nıye bole yaaaa:9)))agır baslı olmaları gerekırken kendılerını dusurduklerı duruma bak...komıkler valla...kız bak ben hamıleyım dualarım kabul olur,

Niye bu kadar muhattap oluyorsun?? en başından mesafe koyman gerekirdi. Bu kada ryüz göz olma artık madem kendi evin var ayrı, uzak dur biraz. Bebeğini bile sendne uzak tutmaya çalışmışlar. Belliki kadın kıskanıyor seni. Ne oğlunu ne torununu yakıştıramıyor sana. Uzak dur. Bayramdna bayrama gidersin. bırak eşin istediği zaman gitsin.. Sen muhattap olma fazla böyle cahil insanlarla..

ne kadra yüz evrirsen okadar acaip şeylerle karşılaşırsın kaynana olsun görümce olsun.kıskançlıklarının dozu yok akal hayale gelmicek şeyler yapıyolar deiğin gibi.eşin sana baştan sahip çıkmış sinir olursan onlar amacına ulaşır mutluluğunun tadını çıkar eşin hep senin yanında daha ne istiyorsun .bu dünyanın değişmez kuralı aileleri hep kıskanır bunu kimse değiştiremez.eşi sahip çıkmayanları düşün bide mesafeni koy yalnız gönderme okadar.

dediğim gibi bu işten kafan daha fazla ağrımasın istiyosan sen ondan daha fena olcaksın.oynuycaksın eşin nasılsa senin yanındaymış onada biraz daha cilveli olursan olur bu iş.gercekten insan bu olaylar karşısında kendini üzmekten başka bişey yapamıyo.ama sana ihtiyacı olan güzellikler var onlar için psikolojn ii olmalıki iibi anne olasın.

ay bu kaynanaların oğlan sevdasına ölüyorum:)) bizimkide doğumhane kapısında adam kızımız dünyaya geldi annesiyle hasret gideriyorlar demesine rağmen kızmı oğlanmı diye sormuş.kadın hala inanamıyor oğlana benziyor diyor:))) dünya güzeli kızıma:))

neyse iyilik tek taraflı olmaz asla altından kalkamayacağınız iyilik yada fedakarlık yapmayınız.karşılık görmeden taviz vermeyiniz.siz iyi olunca herkes iyi olmuyor malesef.bu seferde adam seyrine almıyorlar.siz he dedikçe sizin düşüncenizi bile sormaz oluyorlar sizin yerinize kararlar alıyorlar.sizin bir benliğiniz var aklınız var tavrınızı koyun ve koruyun.

kin tut demiyorum ama bundan sonrası için tedbirli olman için geçmişte sana yaşattıklarını asla unutma ve adımlarını davranışlareını ona göre ayarla.mesafe en güzeli.bende yaşadım buna benzer şeyler . o senin annen değil kayınvalden,ve görümcenden kızkardeşin değil....bu gözle bak hep.çünkü onlar sana gelin gözüyle bakıyolar bunu da unutma....ben şimdi eşimin hatrına gidiyorum arada ve suskunları oynuyorum,sormadan cevap vermiyorum mesela...ben susuncada laf çıkaracak bişey bulamıyolar....mesafe kadar güzel bişey yok valla...ah şimdiki aklım olsaydı geçmişten benden çaldıkları 4 yılım heba olmayacaktı ama olsun zararın neresinden dönersen kardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…