bıktım ben bu adamdan

benim koca da bana ısrarla araba sürmeyi öğretmeye çalışıyor ehliyetini al arabayı sana bırakırım hatta sana bir araba alırım diyor
eğer bunu da yaparsam bizimle gezmeye falanda gitmez artık şimdi mecburen arada çıkarıyor ehliyetim olsa hadi binin arabaya gidin der kesinbizimle gezmeyi de bırakır
bunların hepsi aynı yaa

paylaşmak istedim eşimle 2 aydır muhteşem bir çiftiz onu görünce mutluluktan uçuyorum ne mi oldu artık dayanmayacağımı boşanmak istediğimi paylaştım anneme aldı bizi karşısına konuştu barıştırdı eşimden ve benden sözler istedi eşim arık eve düzenli geliyor bana hep canım cicim ben de o öyle oldukça etrafında pervane sürekli güler yüz neşe hiç bişeyden şikayet etmiyorum o da beni gördükçe daha iyi davranıyor
ben daha öncede de onu güzel karşılıyordum kırmıyordum ama o stresten ondan bundan hiç görmüyordu yani anlayacağınız birşeylerin düzelmesi içiin her iki tarafında adım atması lazım her iki tarafında kendini düzeltmesi lazım eşler konuşmalı sen benden ne bekliyordun ben onları yapayım sende benim istediklerim yap demeliler sevgiden önce saygı

hep uazarım erkek kısmı sürpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağı belli değil ancak taklit yoluyla ona kendi hareketlerini göstere bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…