eşimle sevgiliyken mükemmel bir ilişkimiz vardı herkes değişir o değişmez derdim ki büyük konuşmuşum Evlendik daha yarım saat sonra kavgamız başladı balayına yola çıkmışken ilk yarım saatte abisi aradı tatile gidiyoruz işlere bak(ortaklar) tamam dedi biz kavga kıyamet bir hafta doğru düzgün görmedim bir hafta sonra biz gittik ordada rahat bırakmadı ha bire aradı neyse diyeceğim şu böyle başladı böyle de gidiyor ha bire tartışma asıl sorun çok yoğun çalışıp ortada bi para olmaması ve gecenin 3üne kadar çalışıp bizi ihmal etmesi bir yere gitmek isterim çocuklar burnumuzdan getiriyor olmaz der bize vakit ayır azıcık ilgi göster yok sonra kavga çıkınca huzur mu var da geleyim diyor ben onun için hiç bilmediğim bir şehre iş için gelmişim tek başımayım hafada bir pazara dahi çıkamıyorum 24 saat evdeyim bunalıyorum denk gelip de evde kalırsa film falan izlersek ne elimi tutar ne sarılır uyurken arkasını döner yatar sen sarıl der özel günlerin hiç birini kutlamadık daha önceden tanışma yıldönümümüzü kutlardık doğum günlerimizi odunun teki oldu ya sevildiğimi hssetmek istiyorum sevgiliyken dibimden ayrılmazdı ne oldu bu adama ilk günden itibaren değişti anlatmaya çalışıyorum anlamıyor iş temposundan da ilgisizliğinden de gına geldi bazen bir haftalık mükemmel çift oluyoruz tabi bir hafta diğer haftalar birbirine laf sokan iki düşman gibiyiz bıktım yoruldum var mı benim durumumda olup da düzelen veya çözüm önerisi olan
eşimle sevgiliyken mükemmel bir ilişkimiz vardı herkes değişir o değişmez derdim ki büyük konuşmuşum Evlendik daha yarım saat sonra kavgamız başladı balayına yola çıkmışken ilk yarım saatte abisi aradı tatile gidiyoruz işlere bak(ortaklar) tamam dedi biz kavga kıyamet bir hafta doğru düzgün görmedim bir hafta sonra biz gittik ordada rahat bırakmadı ha bire aradı neyse diyeceğim şu böyle başladı böyle de gidiyor ha bire tartışma asıl sorun çok yoğun çalışıp ortada bi para olmaması ve gecenin 3üne kadar çalışıp bizi ihmal etmesi bir yere gitmek isterim çocuklar burnumuzdan getiriyor olmaz der bize vakit ayır azıcık ilgi göster yok sonra kavga çıkınca huzur mu var da geleyim diyor ben onun için hiç bilmediğim bir şehre iş için gelmişim tek başımayım hafada bir pazara dahi çıkamıyorum 24 saat evdeyim bunalıyorum denk gelip de evde kalırsa film falan izlersek ne elimi tutar ne sarılır uyurken arkasını döner yatar sen sarıl der özel günlerin hiç birini kutlamadık daha önceden tanışma yıldönümümüzü kutlardık doğum günlerimizi odunun teki oldu ya sevildiğimi hssetmek istiyorum sevgiliyken dibimden ayrılmazdı ne oldu bu adama ilk günden itibaren değişti anlatmaya çalışıyorum anlamıyor iş temposundan da ilgisizliğinden de gına geldi bazen bir haftalık mükemmel çift oluyoruz tabi bir hafta diğer haftalar birbirine laf sokan iki düşman gibiyiz bıktım yoruldum var mı benim durumumda olup da düzelen veya çözüm önerisi olan
Maalesef hersey kadinda bitiyor, ben bunu anladim evlilikte. Evlenmeden önce tamam cok iyi oluyorlar, zaten iyi olmasalar evlenmeyiz.
Evlendikten sonrada kavgalar cogu zaman aileler yüzünden cikiyor, onuda anladik.
Ama birseyin daha farkina vardim: Kadinlar hatirlatmadikca, istemedikce, erkekler anlamiyor bazi seylerin degerini.
Yani herseyi kadin ayarlamasi gerekiyor. En azindan bazi erkekler öyle, ne yapacaksin peki?
Diyelimki evlilik yildönümü yaklasiyor, basliyacaksin sirinliklere: Bana ne alacaksin? O gün ne yapacagiz?
O gün zamanim yok derse, ozaman ertesi gün. Hic bozulmuyacaksin, anlasmaya gideceksin.
Sonra tam olarak ne istedigini belli edeceksin, erkege birakmiyacaksin: "Beni suraya götür. Sunu cok begendim onu al." gibisinden.
Tabii tatli dille. Istedigin olunca abarta abarta tesekkürler edeceksin.
Benim cevremde herkes esim kendisi yapiyor ediyor diye düsünüyorlar. Öyle yansitiyorum, esimin cok hosuna gidiyor.
"Kendisi düsünmüs, süpriz yapmis" diyorum, zevkten dört köse oluyor. Birde dikkatimi ceken, öyle olunca gercekten bir süprizde yapiyor yakin zamanda.
Benim esimde pek sevmez benle film bakmayi, zevklerimiz uyusmuyo cogu zaman. Ama begendigimiz bir film olursa, ona göre hazirlik yapiyorum.
Yorgun olmuyacak, isden geldikten sonra hemen olmuyacak, ertesi gün ise gidecekse olmuyacak, mac varsa olmuyacak gibisinden.
Herkes esinin huyunu bilir.
Gece yataga yatinca konusmayi cok severim, esim hic sevmez. Yatinca uyumak ister. Yatmadan önce yerimi yaparim "Yataga yatinca on dakika konusacagiz, sana birsey anlatacagim, yorumunu bekliyorum" derim, öylece kendini ona göre hazirlar, bilirki yatinca hemen uyulmuyacak.
Evlendigimin ilk seneleri esim nedense sevmezdi el ele gezmeyi. Sanirim utaniyordu. Böyle olaylari biraz zamana birakacaksin, zamanla düzeliyorlar.
Cocuklar esleri cok yoruyor. Cocukla gitmek istemiyorsa bakacak birisini bulman gerekecek. Aileden kimse yoksa para karsiliginda bir komsu kizida olabilir, cocuklari uyutursun, ondan sonra cikarsiniz, kiz sadece göz kulak olsun yeter evde. Zaten bir sinemaya, yemege bile gitseniz en fazla 4 saat sürer.
Birde belki isine yarar: Esin isten eve gelince ona hosgeldin de, birsey istiyormu diye sor, bir istedigin varsa söyle de ve en az yarim saat adami rahat birak.
Öyle yapali esimle kavgalarim sifira düstü diyebilirim. Bilgisayara giriyor, tv bakiyor, ailesini ariyor, yatip uzaniyor vs
Sonra zaten yemek masasinda insan konusacaklarini konusuyor.
Birde madem zamaniniz var psikolojik kitaplar okuyun derim,, es´le iyi gecinme sanati gibi birseyler. Ben zamaninda bir yazi okumustum, belki google´den bulabilirsiniz benimki yabanci dildeydi, erkekler köpeklere benzer, onun icin köpek egitiminde uygulananlar erkeklerdede cok ise yariyor diye, denedim ve hepsi dogru cikti, inanilmaz birsey.
Ama söylemeyin kesinlikle esinize, size düsman kesilir ; )
Benim konumu okursan ayni duygularda pekistigimizi gorursun arkadasim..
bu konuyu ben mi yazmistim diye dusundum simdi okurken.
benim esimde ne kadar benziyor senin esine.
hep isyerinde, hep calisir, beni ihmal eder.
yuzu ASIK , ihtiyar biri gibi oldu cikti..
senin yasadigin tum sorunlarin aynisini bende yasiyorum ..
ve bu beni tasma noktasina getiriyor, agliyorum uzuluyorum mahvolmusum inanki.
ama adam anlamiyor, anlamayacak da..
boyleleri odun,kalas gibi..
ne yazik ki, sansimiza bizede boyle erkek dusmus..
ne erkekler var ama onlarinda karilari odun!
sans iste..
kimine oyle kimine boyle..
Allah yardimcimiz olsun.
ben kocama zorla elimi tutturuyorum..
o hale dustum. inan
size de Allah kolaylık versin çok zor yaşamayan bilemez kendimi kadın gibi hissetmeyi bırakın insan gibi bile hissedemiyorum insanın mutluluğun yüzde doksanı evliliğinin iyi olmasına bağlı derlerdi öyleymiş
asla kendimi salmadım sadece yoruldum ama emin olun kat kat fazlasını yaptım sürekli kitap okuyan biriyim kitaplığım kişisel gelişim evlilik çocuk psikolojisi insan psikolojisi kitaplarıyla dolu okuyorum ve uyguluyorum dediğiniz kitabı da bulmaya çalışıcam
eşim yatakta konuşmaktan nefret eder sadece iyigeceler der yastığa çeyrek kala uyumuş olur iki laf edelim desem kızar
özel günlerin tümüne karşı ben yapınca da hoşlanmaz yapmacık itici gelir günümüz zehir olur
asıl konu çok yoğun çalıştığı için ne kahvaltı ne akşam yemeği hep tek başıma yiyiorum
çocukları bırakıp bir yere gitmem çok zor bebeğim tuvalete girince bile ağlıyor bana çok düşkün zaten eşimle bir yere gitmek için eşimin eve gelmesi lazım önce
anlatıyorum açıklıyorum çözümler üretiyorum işlerini eve getir bende yapayım diyorum yok yok olmuyor onun prensibi önce iş sonra diğer herşey
ikinci plana atılmak ağrıma gidiyor
Biliyor musun canim
evliliginin iyi olmasina bagli cok haklisin.
dogru dedin..
Benim esim de cok yogun calisir, sabah gider gece gelir.
Butun gununu isyerinde gecirir.
ben cocuklarimla evde yalnizim.
cocuklarim bana cok duskun ...hep benimleler..
hicbir yere gidemiyorum,kimsem yok yanimda.
Hep yalnizim 4 duvar icinde..
sadece onun izin gunlerinde disari cikariz.
esim firsatini buldugu an UYUR. hic benimle konusmaz bile.
hep benim konusmami bekler
ben konusayim, ben ureteyim,benden alir her haberi. ailesi ile bile baglari ben korudum bir zamanlar.
simdi bende arayip sormuyorum kimseyi.
benim sirtimda butun yuk..
o sadece calissin yeter ...
yataga gireriz aninda uyur, cogu zaman konusmak isterim. derdimi anlatmak isterim bir bakarim dinliyor gibi yapar, 2dk icinde uyudugunu goruyorum
horluyor bide utanmadan..
sonra ben aglayarak, yastigimi su icinde birakirim..
aglayarak da uyurum.
bu ilgisizlik beni bitirdi.
artik bende konusmuyorum
ben konusmasam bu evlilik de kimse konusmaz
Benim sayemde yuruyor bu evlilik.
ben hic konusmasam adam diyor ki, niye konusmuyorsun ki ?? SIKILDIM konussana..
illa ben konusucam, illa ben ortami neselendiricem
kendisinin hicbir vasfi yok.
herseyi benim sirtima yuklemis.
YORULDUM,USANDIM,BIKTIM...
offffff kaderim. offff
Maalesef hersey kadinda bitiyor, ben bunu anladim evlilikte. Evlenmeden önce tamam cok iyi oluyorlar, zaten iyi olmasalar evlenmeyiz.
Evlendikten sonrada kavgalar cogu zaman aileler yüzünden cikiyor, onuda anladik.
Ama birseyin daha farkina vardim: Kadinlar hatirlatmadikca, istemedikce, erkekler anlamiyor bazi seylerin degerini.
Yani herseyi kadin ayarlamasi gerekiyor. En azindan bazi erkekler öyle, ne yapacaksin peki?
Diyelimki evlilik yildönümü yaklasiyor, basliyacaksin sirinliklere: Bana ne alacaksin? O gün ne yapacagiz?
O gün zamanim yok derse, ozaman ertesi gün. Hic bozulmuyacaksin, anlasmaya gideceksin.
Sonra tam olarak ne istedigini belli edeceksin, erkege birakmiyacaksin: "Beni suraya götür. Sunu cok begendim onu al." gibisinden.
Tabii tatli dille. Istedigin olunca abarta abarta tesekkürler edeceksin.
Benim cevremde herkes esim kendisi yapiyor ediyor diye düsünüyorlar. Öyle yansitiyorum, esimin cok hosuna gidiyor.
"Kendisi düsünmüs, süpriz yapmis" diyorum, zevkten dört köse oluyor. Birde dikkatimi ceken, öyle olunca gercekten bir süprizde yapiyor yakin zamanda.
Benim esimde pek sevmez benle film bakmayi, zevklerimiz uyusmuyo cogu zaman. Ama begendigimiz bir film olursa, ona göre hazirlik yapiyorum.
Yorgun olmuyacak, isden geldikten sonra hemen olmuyacak, ertesi gün ise gidecekse olmuyacak, mac varsa olmuyacak gibisinden.
Herkes esinin huyunu bilir.
Gece yataga yatinca konusmayi cok severim, esim hic sevmez. Yatinca uyumak ister. Yatmadan önce yerimi yaparim "Yataga yatinca on dakika konusacagiz, sana birsey anlatacagim, yorumunu bekliyorum" derim, öylece kendini ona göre hazirlar, bilirki yatinca hemen uyulmuyacak.
Evlendigimin ilk seneleri esim nedense sevmezdi el ele gezmeyi. Sanirim utaniyordu. Böyle olaylari biraz zamana birakacaksin, zamanla düzeliyorlar.
Cocuklar esleri cok yoruyor. Cocukla gitmek istemiyorsa bakacak birisini bulman gerekecek. Aileden kimse yoksa para karsiliginda bir komsu kizida olabilir, cocuklari uyutursun, ondan sonra cikarsiniz, kiz sadece göz kulak olsun yeter evde. Zaten bir sinemaya, yemege bile gitseniz en fazla 4 saat sürer.
Birde belki isine yarar: Esin isten eve gelince ona hosgeldin de, birsey istiyormu diye sor, bir istedigin varsa söyle de ve en az yarim saat adami rahat birak.
Öyle yapali esimle kavgalarim sifira düstü diyebilirim. Bilgisayara giriyor, tv bakiyor, ailesini ariyor, yatip uzaniyor vs
Sonra zaten yemek masasinda insan konusacaklarini konusuyor.
Birde madem zamaniniz var psikolojik kitaplar okuyun derim,, es´le iyi gecinme sanati gibi birseyler. Ben zamaninda bir yazi okumustum, belki google´den bulabilirsiniz benimki yabanci dildeydi, erkekler köpeklere benzer, onun icin köpek egitiminde uygulananlar erkeklerdede cok ise yariyor diye, denedim ve hepsi dogru cikti, inanilmaz birsey.
Ama söylemeyin kesinlikle esinize, size düsman kesilir ; )
ben mutlu olduğumda yani eşimle aram iyi olduğunda ne çocuklar ne ev işi ne yanlızlık vız geliyor öyle de bir enerji geliyorki herşeyi hallediyorum giyiniyorum süsleniyorum kahvemi içiyorum herşeye gülüyorum güneş açar sevinirim yağmur yağar tam kitap okuma havası der yine sevinirim ya çok zor değil yoğun çalışsa da onu bekliyorum ben gece 3e kadar yatabilirim de umrumda olmadan gelince bir gül sarıl iki laf et yok yok yok bunaldım anlatamıyorum bide beni teselli ediyo bi araba alırım sana çocuklarla istediğin yere gidersin sıkılmazsın dul muyum ben aile diye bi kavram var
ya benimkide odunmu odundu ama sonucta kocam gurur murur yapamam csnim gezmek isterse ikna ederim basinin etinu yerim ve gideriz ve sabah 11 gece 11 e kadar gezer tozariz. evliligi canli turmak biraz kadinin elinde diyw dysunuyorum. beb calusmiyorum ama esimin isi agir obada aciyorum cmt pazar tatili var. bir hafta once plani yaparim soylerim gidicez derim once gitmicez derben ses cikarmam sonra sirinlik yaparak gerekirse aglarim ama gideruz sonucta. o hicbizaman gezmek istemez ben iknaederim napiyim ben de ona gurur yaparsam catlarim sinirimden. esiniz den teklif gelmiyorsa siz ortam olusturun plan program yapin. inanin azmin elindwn odun adam bile kurtulamaz. sana sunu yapcam su boregi sevdigi yemegi mesela oyle yumusatup takin kocanizi kolunuza gezin tozun. biz ellele gezeriz o tutmak istemez utanir bende ozaman suratimu bir asarim hemen yapisir elime. eslerimuzle ozel biseyler yapmak iiiskiyi monitonluktan kurtarir. film izlemek te cok guzel oluyor biz her cuma cmtsi korku filmi izleriz dizime yatar basini oksatirir. biseyler paylasmak insani yuvasi oldugunu hissetiriyor. ilgisizlik gercekten cok yipratiyor insani. esinuzle konusun ona sarilin ve gozlerinin icine bakip iyiki varsin deyin bakalim neyapacak. koseye cekilip aglamayin acikca soyleyin icinizdekileri. evlilik kolay degil ama gencken yapulir bazi seyler yillar akiyor kiymetini bilin. o yapmiyorsa siz yaptirin arkadaslar inatci olun valla ise yariyor
Canım inanmıyorum !!
Benim eşimde ARABAYI ÖĞREN ÇOCUKLARI AL GEZ,DOLAŞIRSINIZ Can'ın sıkılmaz diyor!!
Ya ne kadar benziyorlar
Senin eşinin burcu ne? Senin burcun ne
anladığım kadarıyla eşiniz de bayagı yoğun çalışıyor yoruluyordur par akazanmak inanınki çok zor sorumluluğu ar sizlere bakıyor..film izlerken elinizi tutmuyorsa siz onun elini tutun siz sarılın izleyin onun aklına gelemzse sizin gelsin çekinmeyin sonucta eşiniz yani.siz sarılın adam sizi itecek değil ya...siz sokulun yanına siz sohbet konusu açın ..odunluğuna gelince erkeklerin yüzde 90 ı nişanlıyken sevgiliyken romantiktir sonra nasılsa benim karım mantığı var onun için hiç takmayın kafanıza aslında büyük bi sorun yok ortada kendinizi mutlu edin egoist olun biraz kendiniz için siz adım atın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?