- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Anlatamıyorum herhalde arkadaşım onada defalarca söyledim yoruluyorum diye siz mutfakta iş yaparken görümceniz nette yazışırsa sofra toplanırken bulaşık varken saatlerce tuvalete girip otursa ne yaparsınız 29 yaşında ya çocuk değil ben ondan küçüğüm beraber alışverişe gitsek benden önce çocuğu alıyo kucağına ben eşya taşıyorum yukarıya azıcık insaf ya bedduayı asla sevmem etmem ama düşünün ne noktaya geldiğimi bu yazdıklarım devede kulak annesi hadi yemek yapın şunu yapın bunu yapın diyo ben yüzüne duramıyom giriyom öyle pat pat laf söyleyemiyorum işte sorun bu o canım yapmak istemiyo diyip oturmasını biliyo annesi demiyo kalk diye lütfen anlayış biraz yaşça küçük olsa anlıcam ama çocuk değilKızının ne günahı var beddua ediyosun
Ve kaynanam diyo sen gelmeden yapardı ederdi sen gelince tembelleşti diye bu ne demek yani onun hiç suçu yok öylemiAnlatamıyorum herhalde arkadaşım onada defalarca söyledim yoruluyorum diye siz mutfakta iş yaparken görümceniz nette yazışırsa sofra toplanırken bulaşık varken saatlerce tuvalete girip otursa ne yaparsınız 29 yaşında ya çocuk değil ben ondan küçüğüm beraber alışverişe gitsek benden önce çocuğu alıyo kucağına ben eşya taşıyorum yukarıya azıcık insaf ya bedduayı asla sevmem etmem ama düşünün ne noktaya geldiğimi bu yazdıklarım devede kulak annesi hadi yemek yapın şunu yapın bunu yapın diyo ben yüzüne duramıyom giriyom öyle pat pat laf söyleyemiyorum işte sorun bu o canım yapmak istemiyo diyip oturmasını biliyo annesi demiyo kalk diye lütfen anlayış biraz yaşça küçük olsa anlıcam ama çocuk değil
Ve kaynanam diyo sen gelmeden yapardı ederdi sen gelince tembelleşti diye bu ne demek yani onun hiç suçu yok öylemi
Ben mi istemişim ben aadece aile ortamına hasret büyüdüğüm için o evin kızı gibi olayım istedim suç mu bu annem bileyim kaynanam demiyeyim dedim kızının başı ağrır yat sen oturgit hap al sana kahve yapayım iyi gelir benim ağrıyo desem duymazsan gelir yemek yapılcak ya günah değilmi onun yaptığı ben asla böyle olsun istemedim kaynanam hasta olsa ben o gün biyere gideceksem gezmeye iptal ederdim kıyamazdım kızı giyinir gezmeye giderdi ama yinede onun kadar kıymetim olmazdı şimdi çocuk oldu maskeler düştü yapamıyorum yoruluyorum gerçekten sabaha kadar uyumuyorum aylardır tam ben uyicam çocuğum uyanır o da istiyo kalkayım gideyim kahvaltı hazırlayıp kaldırayım öyle yapardım çünkü önceden şimdi gep beklemekmi lazım düşünemiyomu bu kızın çocuğu var artık işi gücü var oğlum titiz nasıl yetişsin diye şükür kahvaltıyı ayırdım sabah biz yapıyoruz eşimle geçen haftasonu hadi bugün çağırayım dedim çağırdım geldi yediler hepsi bi kenara çekildi görümcem aldı tekefonunu oturdu ben orda öylemi yapıyorum ben topladım ettim bulaşıkları attım makineye çekti gittiler eline sağlık sağol demek yok sanki mecburum gibi ertesi gün çağırmadım öğlen uyanmış geldi yaptınızmı kahvaltı diye eşimde yaptık dedi dün çağırdınız bugün niye kaldırmadınız diyo utanmadan şimdi bunları benmi istedim bileydim hiç alıştırmazsım kim ister böyle bi hayatı olsun allah aşkınaValla yapamıyorsan sonuçlarına katlanacaksın canım, şikayet etmeyeceksin. Böyle olmasını sen istemişsin.
Ben alıştırmadım demiyorum ki evet alıştırdım ama karşımdakiler çocukmu baktılar istemiyorum artık hala zorluyolar şurda yüzyüze bakıyoruz biyere giderken onun kapısından geçmek zorundayız benim buraya yazma amacım akıl verin basıl uzaklaşanilirim siz alıştırmışsın kendin istemişsin diye yorumlar yapıyosunuz alıştırdığımı bende biliyorum cnım benim istediğim ne yapalibilirim yaptığım hataların tekrarı drğilYahu alistirmissiniz iste... Sucu baskalarina attiginiz surece sorunu cozemezsiniz. Bunca kisi ayni seyi soyluyorsa bir bildikleri vardir diye hic dusunmuyor musunuz?
Ben alıştırmadım demiyorum ki evet alıştırdım ama karşımdakiler çocukmu baktılar istemiyorum artık hala zorluyolar şurda yüzyüze bakıyoruz biyere giderken onun kapısından geçmek zorundayız benim buraya yazma amacım akıl verin basıl uzaklaşanilirim siz alıştırmışsın kendin istemişsin diye yorumlar yapıyosunuz alıştırdığımı bende biliyorum cnım benim istediğim ne yapalibilirim yaptığım hataların tekrarı drğil
Akil veriyoruz ya cek ellerini uzerlerinden,hic bisey yapamaz soyler soyler kendi isitir..Ben alıştırmadım demiyorum ki evet alıştırdım ama karşımdakiler çocukmu baktılar istemiyorum artık hala zorluyolar şurda yüzyüze bakıyoruz biyere giderken onun kapısından geçmek zorundayız benim buraya yazma amacım akıl verin basıl uzaklaşanilirim siz alıştırmışsın kendin istemişsin diye yorumlar yapıyosunuz alıştırdığımı bende biliyorum cnım benim istediğim ne yapalibilirim yaptığım hataların tekrarı drğil
Elimi ayağımı çekmeyi denedim ama olmadı dışlıyo beni o zaman evime daha sık geliyo burası senin değil oğlumun evi der gibi oğluna çay getiriyo bişeyler buluyo işte gelcek oğluna yanaşıyo inat eder gibi sarılmalar sırnaşmalar ben yokmuşum gibi yapıyo kızına bebeğim annem demeker inat yapıyo yani ama bunları yaparken ben orada yokmuşum gibi bişey söylerim duymazdan gelir dışlıyo beni burda kimsem yokBeddua etme bence suc sende..isim gucum var benim, yeter artik bu duzen dersin..kolundan tutup suruklicekmi, esinde mecbur tutmuyorsa zorun ne arkadasim..
Kendini dusunmuyorsan cocugunu dusun, arta kalan vaktini cocugunla aktiviteye ayirmalisin,kaynanana hixmete deil..
Ezdirmeyin kendinizi allah agiz dil vermis ifade et kendini..
Peki neden yapıyorsunSlm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
Dışlarsa dışlasın güçlü ol biraz bunun çaresi sensin canım benim ...Elimi ayağımı çekmeyi denedim ama olmadı dışlıyo beni o zaman evime daha sık geliyo burası senin değil oğlumun evi der gibi oğluna çay getiriyo bişeyler buluyo işte gelcek oğluna yanaşıyo inat eder gibi sarılmalar sırnaşmalar ben yokmuşum gibi yapıyo kızına bebeğim annem demeker inat yapıyo yani ama bunları yaparken ben orada yokmuşum gibi bişey söylerim duymazdan gelir dışlıyo beni burda kimsem yok
Elimi ayağımı çekmeyi denedim ama olmadı dışlıyo beni o zaman evime daha sık geliyo burası senin değil oğlumun evi der gibi oğluna çay getiriyo bişeyler buluyo işte gelcek oğluna yanaşıyo inat eder gibi sarılmalar sırnaşmalar ben yokmuşum gibi yapıyo kızına bebeğim annem demeker inat yapıyo yani ama bunları yaparken ben orada yokmuşum gibi bişey söylerim duymazdan gelir dışlıyo beni burda kimsem yok
Ee dislasin o senin zayif karnini anlamis oynuyor birak oynasin oynunu..kimsem yok diyorsun..boyle kimsen olmus ne olmamis ne..beni kullanan bir kimse..hic olmasin daha evla..gorumce desen merhameti olsa boyle yapmaz zaten..Elimi ayağımı çekmeyi denedim ama olmadı dışlıyo beni o zaman evime daha sık geliyo burası senin değil oğlumun evi der gibi oğluna çay getiriyo bişeyler buluyo işte gelcek oğluna yanaşıyo inat eder gibi sarılmalar sırnaşmalar ben yokmuşum gibi yapıyo kızına bebeğim annem demeker inat yapıyo yani ama bunları yaparken ben orada yokmuşum gibi bişey söylerim duymazdan gelir dışlıyo beni burda kimsem yok
Sağol canım denicem inş bu böyle devam etmezEe dislasin o senin zayif karnini anlamis oynuyor birak oynasin oynunu..kimsem yok diyorsun..boyle kimsen olmus ne olmamis ne..beni kullanan bir kimse..hic olmasin daha evla..gorumce desen merhameti olsa boyle yapmaz zaten..
sen kimse bulursun zamanla,cocugunla girdigin park, kurs,kres ortamlari olacak ordaki annelerle arkadaslik edersin..
Kimse istemez de istemiyorsan bu kadar yüz vermeyeceksin işte. Hayır demeyi bileceksin. O kadın senin öz annen değil. Kaldı ki insanın öz annesi bile yapabiliyor bunu. Biraz bencil olacaksın. Ben sana daha önce yapman gerekeni söyledim, yapamam dedin. E yapamıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. İnsan oğlu bu. Azıcık yüz verdi mi kim olursa olsun tepene çıkıyor. Aman yazık, yapmayım demiyor.Ben mi istemişim ben aadece aile ortamına hasret büyüdüğüm için o evin kızı gibi olayım istedim suç mu bu annem bileyim kaynanam demiyeyim dedim kızının başı ağrır yat sen oturgit hap al sana kahve yapayım iyi gelir benim ağrıyo desem duymazsan gelir yemek yapılcak ya günah değilmi onun yaptığı ben asla böyle olsun istemedim kaynanam hasta olsa ben o gün biyere gideceksem gezmeye iptal ederdim kıyamazdım kızı giyinir gezmeye giderdi ama yinede onun kadar kıymetim olmazdı şimdi çocuk oldu maskeler düştü yapamıyorum yoruluyorum gerçekten sabaha kadar uyumuyorum aylardır tam ben uyicam çocuğum uyanır o da istiyo kalkayım gideyim kahvaltı hazırlayıp kaldırayım öyle yapardım çünkü önceden şimdi gep beklemekmi lazım düşünemiyomu bu kızın çocuğu var artık işi gücü var oğlum titiz nasıl yetişsin diye şükür kahvaltıyı ayırdım sabah biz yapıyoruz eşimle geçen haftasonu hadi bugün çağırayım dedim çağırdım geldi yediler hepsi bi kenara çekildi görümcem aldı tekefonunu oturdu ben orda öylemi yapıyorum ben topladım ettim bulaşıkları attım makineye çekti gittiler eline sağlık sağol demek yok sanki mecburum gibi ertesi gün çağırmadım öğlen uyanmış geldi yaptınızmı kahvaltı diye eşimde yaptık dedi dün çağırdınız bugün niye kaldırmadınız diyo utanmadan şimdi bunları benmi istedim bileydim hiç alıştırmazsım kim ister böyle bi hayatı olsun allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?