Bıktım bıktım bıktımm ne olur akıl verin kafayı yemek üzereyim

Ohooo ben yoruldum okurken. Evde essek kadar kiz gezcek tozcak ben o evin isini yapcam! Yap bacim yap kolay gelsin sana hey allam ya.. sakin oturup sinirli kalkiyorum bu siteye ne zaman girsem

Yapma arkadaşım. inan bana zor bi durum gibi görünse de bir kere yapmazsan gerisi gelicek. Bir kere yapıp gerisini getirdigin gibi. Yemek mi istiyo? Diceksinki ha iyi ben bugun yemek yapmıştim sizin içinde indireyim, evde ne yaptiysan artık. Hatta bunu demek için biraz fazla yap ta indir yeni yemek derse çok yorgunum anne çocuk uyutmadi, ne istiyosan bugün için onu yarın yaparım bize, yine sana da indiririm istersen. Ama asla istemezse evde yaptığın yemeği de indirme. Çocuğu indirincede sen arkalarindan inme. Bi bırak bakalım ufacık çocuğa bakabiliyomu da indiriyor. Bu kadar çakal olucaksa, aynı karşılığı ver. Ay inmiyo arkamizdan bende bakamiyorum diye bi süre sonra istesende gelip almaz zaten. Kocanda arkandaymiş madem, bu kadar yumuşak yüzlü olma.

Sizinle dalga gecseydim eger 2.sayfada size kuzum diye baslayan bi yorum yapmazdim

Benimde basima sizinkinin daha fazlasi geldi ama simdi rahatladim 11 yil cektim bende.

Lutfen bidaha alinti yapmayin

Gorumcede suc bulmayan arkadasa kizmissiniz ya. Cok afedersiniz yani bu atasozunun hafifletilmisi yok, esek olana semer vuran cok olur derler. Istisnasiz her kimin isini boyle yapmaya devam etseniz yine ayni olacakti bu gorumcenize has birsey degil. Insanlari suclamak yerine siz birseyler yapin.

Okurken bian empati yaptım kız sen de peygamber sabrı mı var daha genceciksin bu yaşta kendini bu kadar el ayak altı edersen yıpranırsın şimdiden paikolojikmen çökme sınırındasın bedenen de yarın birgün hastalıklar kapacaksın sıkıntıdan şeker tansiyon yazık günah kendine yazık ediyorsun sadece ilerde yıprandığın vakit kimse aferin demez Allah razı olsun demez koluna bilezikler takmazlar, plaketler vermezler el üstünde tutmazlar hatta naptın ki sen bize derler o derece yani annelerimizden çok yapan olmadı şimdi de hastalıklarla savaşıyorlar maalesef..

canim kendini robota baglamissin hakikaten yazik sana da hadi 6 sene yaptin bak esinde rahat birak artik gitme mesafe koy yapsin kendine cok rahata alistirmissin canim

Sen hizmetçi misin? Bırak kızı yapsın. Ben de başta her şeylerini yapıyordum. Düğün bulaşığı yıkadım resmen tek başıma. Ailelerinde yüz tane kız var, bir işin ucundan tutmuyorlar. Kırışıp kırışıp oturuyorlar. Bir tane daha gelinleri var. Aman sen yapma kızım otur... Ona da ses etmedim. Kayın validem anasının evinde, bacısının evinde bana iş güç yapınca sadece yardım edeyim mi diyor, ben yok diyorum. Kendi kaynanasına gidince kalkmayacaksın, iş yapma sakın, otur diyor. 40-45 yaşındaki halalar da bana hizmet ediyor resmen. Ayıp denen bir şey var. Hımmm dedim madem sen bunu yapıyorsun kaynanana, bekle bakalım gelinin senin bir işinin ucundan tutuyor mu bundan sonra. Her gittiğim yerde oturuyorum. Yalandan iki tabak topluyorum, çay getirip götürüyorum. Ağır iş oldu mu ben yapardım ama kocam kızıyor diyorum. Sen izin verirsen herkes kullanır seni canım. Yemek yapıyorsan görümcene de iş buyur. Benim görümcem benden 10 yaş küçük. Ona bile iş yaptırıyorum şunu getir bunu götür diye. Ben yapıyorsam, onlar da yapsın. Ayrıca artık gitme. Başım ağrıyor, belim ağrıyor, hastayım de, yapma. Bu kadar basit. Kaynanan evlenirken sana mı güvenmiş? Yapma!

Ah bacım keşke yapabil

Çok güzel dedin canım işte ben çok yumuşak yüzlüyüm az sert durayım gitmeyeyim diyorum ama yapamıyorum keşke yapabilsem bezdim canımdan yemekte yemek neymiş ya amma boğaz düşünüyo hiç yemek yapmasın istiyo bide acayip yemek ayırıyo onu yemem bunu yemem zıkkımın dibini ye diyesim geliyo tövbeeee allahım aklımı korusun inşallah yemeğini yap bulaşığını yıka önüne çayını getir bittikçe kalk doldur senden iyisi yok ama yapma senden kötüsü yok yemek yaparken bugün başım çok ağrıyo falan diyorum takan bile yok duymazdan geliyo görümcemde 29 yaşında ama bi işin ucunu tutmaz odasında adım atcak yer bulamazsın o kadar pis camın önünde kurumuş yemek tabakları birikir odasında yer orAya koyar kırur orda artık bide o odada yatar sofra toplanacağı zaman tuvalete girer iki saat çıkmaz kaynanam evime aldığım eşyadan tut çocuğumu doktora götürmek istememr bile karışır misafirim gelir niye geldiler der kapının önündeki çöpüme bakar me atmışım diye çocuk olduktan sonra yok emzirirsin kalkamazsın diye bahane edip evin anahtarını aldı anahtarşa giriyo evime çocuk 9 aylık olsıiu hala anahtarla giriyo hergün yüzünü görmekten sıkıldım herşeyime burnunu sokar şu şöyle bu böyle offfffff

Valla yapamıyorsan sonuçlarına katlanacaksın canım, şikayet etmeyeceksin. Böyle olmasını sen istemişsin.

esin ne diyo bu duruma?
kendi genc, evde bekar genc kizi var, sana mi kaldi bulasigina kadar yikamak.. hasta degil, yasli degil, muhtac degil.. bir de kirk yilda bir de degil, alismislar resmen..
esinin tavri cok onemli burda.. gerekirse baska yere tasinin.. yoksa ya kotu olursunuz ya da boyle gider..

Ayyy şiştim vallahi.. Daha başka konulara bakasım gelmedi, aşırı doz dert okudum tek seferde resmen. Allah sana kolaylıklar, o kaynana olacak insansı varlığada vicdan versin

Özür
Sizinle dalga gecseydim eger 2.sayfada size kuzum diye baslayan bi yorum yapmazdim

Benimde basima sizinkinin daha fazlasi geldi ama simdi rahatladim 11 yil cektim bende.

Lutfen bidaha alinti yapmayin
özür dilerim arkadaşım kusura bakma sanırım fazla alınganlık yaptım

Kızının ne günahı var beddua ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…