- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Ayrıca bu yazdıklarımda saygısız bi kelime yokDalga icin yazmadim bi konuyu actiniz bidaha da mesaj yazmadiniz.En azindan biraz daha kibar ve saygili olabilirdiniz .Farkindaysan siz beni daha cok kirdiniz bu yorumla iyi aksamlar size
canim kendini robota baglamissin hakikaten yazik sana da hadi 6 sene yaptin bak esinde rahat birak artik gitme mesafe koy yapsin kendine cok rahata alistirmissin canimSlm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
Sen hizmetçi misin? Bırak kızı yapsın. Ben de başta her şeylerini yapıyordum. Düğün bulaşığı yıkadım resmen tek başıma. Ailelerinde yüz tane kız var, bir işin ucundan tutmuyorlar. Kırışıp kırışıp oturuyorlar. Bir tane daha gelinleri var. Aman sen yapma kızım otur... Ona da ses etmedim. Kayın validem anasının evinde, bacısının evinde bana iş güç yapınca sadece yardım edeyim mi diyor, ben yok diyorum. Kendi kaynanasına gidince kalkmayacaksın, iş yapma sakın, otur diyor. 40-45 yaşındaki halalar da bana hizmet ediyor resmen. Ayıp denen bir şey var. Hımmm dedim madem sen bunu yapıyorsun kaynanana, bekle bakalım gelinin senin bir işinin ucundan tutuyor mu bundan sonra. Her gittiğim yerde oturuyorum. Yalandan iki tabak topluyorum, çay getirip götürüyorum. Ağır iş oldu mu ben yapardım ama kocam kızıyor diyorum. Sen izin verirsen herkes kullanır seni canım. Yemek yapıyorsan görümcene de iş buyur. Benim görümcem benden 10 yaş küçük. Ona bile iş yaptırıyorum şunu getir bunu götür diye. Ben yapıyorsam, onlar da yapsın. Ayrıca artık gitme. Başım ağrıyor, belim ağrıyor, hastayım de, yapma. Bu kadar basit. Kaynanan evlenirken sana mı güvenmiş? Yapma!Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
Yapma ...kızın var benden büyük yapsın de iyi alıdmış,hemde kızından küçük ezmisler iyice !valla çok sinir oldum! çocuğu alıp gittiği zaman git kapıdan işte isim var de, yemek yaptinmi? diyince yetişemiyorum! küçük çocuğum var benim .
biz iki kişiyiz iki yumurta bile kırıp yeriz de ev işini sen niye yapıyorsun kızı az gezsin de evinin işini yapsın gece uyumuyorum,gunduz bebek uyuyuncaa bende uyuyucam de gündüz gitme onlara gidersen de yarım saat otur isim var de çık[/QUOTEah bacım keşke yapabilsem bigün gitmesek surat yapar yatar o gün hasta olur gitmesen hastaydımda şöyle böyle haydi yemek yap hasta bildiğiniz gibi değil yani yaşamadan bilinmez öyle bi ortamki yapmayıp suratını kaprisini çekmektense yapayım kurtulayım diyo insan ama çok yıprandım çokkkk evler dipdibe olunca ne özelim var ne bişey evimde tuvalete gitsem haberi var bide çocuk olduktan sonra emzirirsin kalkamazsın diye bahane etti evime anahtarla giriyo ev onların bu arada bunaldım kocamla özel bişey yaşayacağımızda bile kapının arkasına anahtar sokuyoruz bilmiyorum nolcak böyle ben delircem o kesin de keşke karı durabilsem yapmicam diyom yine yumuşuyom istemiyorum aslında
Çok güzel dedin canım işte ben çok yumuşak yüzlüyüm az sert durayım gitmeyeyim diyorum ama yapamıyorum keşke yapabilsem bezdim canımdan yemekte yemek neymiş ya amma boğaz düşünüyo hiç yemek yapmasın istiyo bide acayip yemek ayırıyo onu yemem bunu yemem zıkkımın dibini ye diyesim geliyo tövbeeee allahım aklımı korusun inşallah yemeğini yap bulaşığını yıka önüne çayını getir bittikçe kalk doldur senden iyisi yok ama yapma senden kötüsü yok yemek yaparken bugün başım çok ağrıyo falan diyorum takan bile yok duymazdan geliyo görümcemde 29 yaşında ama bi işin ucunu tutmaz odasında adım atcak yer bulamazsın o kadar pis camın önünde kurumuş yemek tabakları birikir odasında yer orAya koyar kırur orda artık bide o odada yatar sofra toplanacağı zaman tuvalete girer iki saat çıkmaz kaynanam evime aldığım eşyadan tut çocuğumu doktora götürmek istememr bile karışır misafirim gelir niye geldiler der kapının önündeki çöpüme bakar me atmışım diye çocuk olduktan sonra yok emzirirsin kalkamazsın diye bahane edip evin anahtarını aldı anahtarşa giriyo evime çocuk 9 aylık olsıiu hala anahtarla giriyo hergün yüzünü görmekten sıkıldım herşeyime burnunu sokar şu şöyle bu böyle offfffffSen hizmetçi misin? Bırak kızı yapsın. Ben de başta her şeylerini yapıyordum. Düğün bulaşığı yıkadım resmen tek başıma. Ailelerinde yüz tane kız var, bir işin ucundan tutmuyorlar. Kırışıp kırışıp oturuyorlar. Bir tane daha gelinleri var. Aman sen yapma kızım otur... Ona da ses etmedim. Kayın validem anasının evinde, bacısının evinde bana iş güç yapınca sadece yardım edeyim mi diyor, ben yok diyorum. Kendi kaynanasına gidince kalkmayacaksın, iş yapma sakın, otur diyor. 40-45 yaşındaki halalar da bana hizmet ediyor resmen. Ayıp denen bir şey var. Hımmm dedim madem sen bunu yapıyorsun kaynanana, bekle bakalım gelinin senin bir işinin ucundan tutuyor mu bundan sonra. Her gittiğim yerde oturuyorum. Yalandan iki tabak topluyorum, çay getirip götürüyorum. Ağır iş oldu mu ben yapardım ama kocam kızıyor diyorum. Sen izin verirsen herkes kullanır seni canım. Yemek yapıyorsan görümcene de iş buyur. Benim görümcem benden 10 yaş küçük. Ona bile iş yaptırıyorum şunu getir bunu götür diye. Ben yapıyorsam, onlar da yapsın. Ayrıca artık gitme. Başım ağrıyor, belim ağrıyor, hastayım de, yapma. Bu kadar basit. Kaynanan evlenirken sana mı güvenmiş? Yapma!
Valla yapamıyorsan sonuçlarına katlanacaksın canım, şikayet etmeyeceksin. Böyle olmasını sen istemişsin.Çok güzel dedin canım işte ben çok yumuşak yüzlüyüm az sert durayım gitmeyeyim diyorum ama yapamıyorum keşke yapabilsem bezdim canımdan yemekte yemek neymiş ya amma boğaz düşünüyo hiç yemek yapmasın istiyo bide acayip yemek ayırıyo onu yemem bunu yemem zıkkımın dibini ye diyesim geliyo tövbeeee allahım aklımı korusun inşallah yemeğini yap bulaşığını yıka önüne çayını getir bittikçe kalk doldur senden iyisi yok ama yapma senden kötüsü yok yemek yaparken bugün başım çok ağrıyo falan diyorum takan bile yok duymazdan geliyo görümcemde 29 yaşında ama bi işin ucunu tutmaz odasında adım atcak yer bulamazsın o kadar pis camın önünde kurumuş yemek tabakları birikir odasında yer orAya koyar kırur orda artık bide o odada yatar sofra toplanacağı zaman tuvalete girer iki saat çıkmaz kaynanam evime aldığım eşyadan tut çocuğumu doktora götürmek istememr bile karışır misafirim gelir niye geldiler der kapının önündeki çöpüme bakar me atmışım diye çocuk olduktan sonra yok emzirirsin kalkamazsın diye bahane edip evin anahtarını aldı anahtarşa giriyo evime çocuk 9 aylık olsıiu hala anahtarla giriyo hergün yüzünü görmekten sıkıldım herşeyime burnunu sokar şu şöyle bu böyle offfffff
esin ne diyo bu duruma?Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
özür dilerim arkadaşım kusura bakma sanırım fazla alınganlık yaptımSizinle dalga gecseydim eger 2.sayfada size kuzum diye baslayan bi yorum yapmazdim
Benimde basima sizinkinin daha fazlasi geldi ama simdi rahatladim 11 yil cektim bende.
Lutfen bidaha alinti yapmayin
20kaç yaşında evlendin..
Gorumcede suc bulmayan arkadasa kizmissiniz ya. Cok afedersiniz yani bu atasozunun hafifletilmisi yok, esek olana semer vuran cok olur derler. Istisnasiz her kimin isini boyle yapmaya devam etseniz yine ayni olacakti bu gorumcenize has birsey degil. Insanlari suclamak yerine siz birseyler
Benim kimseyi suçladığım yok sadece istediğim empati yaparak akıl vermeniz böyle kaba saba tabirlerle değil bu sayfa dert sayfası bende derdimipaylaştım sonuçta sizi gıcık eden bi durum varsa yazmazsınız olur biter yapma nolcak demesi kolay oradan kendi suçun alıştırmışsın demeside kolay onu bizde biliyoruz kimsenin şartlarını bilemezsiniz benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz sadece bunun daha neleri bar neleri
Kızının ne günahı var beddua ediyosunSlm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?