• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu çocuklardan

GloomyLady

Bitanesinee Aşık
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
427
601
103
sokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir

sokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir
basligi gorunce
*kesin 2veya 3 cocugu olan bi anne uykusuz gecen gecelerin ve bitmeyen gunduzlerin feryadini yazdi *
diye tahmin etmistim :D
YANILDIM

cok ilginc. bence polisi ara ve kavga ediyorlar de. evham yaptir. nasil kosarlar bak gor. sonrada gelince siz gelene kadar kavga bitti,ama bu saattede burda kalmasinlar dagitin evlerine gonderin falan de.

yalan ihbarda bulunmak olur ama o da uyuyamıyorum sestende polise ne dedirtsemde getirtsem ya doğrusunu söyleyerek gelmiyorlar çünkü haliyle

Of çok zor ya. Bizim yandaki bücür de sabaha kadar oturuyor annesiyle babasıyla. Elinde müzikli tabancası öttürüp duruyor. Bir şey demedim şimdiye kadar ama dışarda görürsem söyleyeceğim. 2 yaşındaki bebe sabah 5e kadar oturmamalı.

Geçen gece 2 de annesiyle birlikte ali babanın çiftliğini söylüyorlar kadın çocuktan daha çok bağırarak mööö mööö diyor :D sinirim bozuldu valla.

Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama polisleri aradığınız halde gelmiyorsa şubeyi mi şikayet etseniz acaba

yalan ihbarda bulunmak olur ama o da uyuyamıyorum sestende polise ne dedirtsemde getirtsem ya doğrusunu söyleyerek gelmiyorlar çünkü haliyle
yahu sen kavga ediyolar gibi cok fazla ses var. endise ettim falan de. bagirma sesleri geliyo de. yalan ifade degil,belirsiz ifade olur. ha su var sen uyuyamjyorsun ve bu yuzden polislerin guvenligi ve huzuru saglamasi icin buda bi yerde sart. ozel hayat vs vs ists.

Yok artik nerede yasiyorsunuz siz :)

Polisi arka arkaya arayin sokagada bagirin polis cagirdim diye sokakta yurutecli bebegin ailesi pek konusulacak insanlar degildir bence.

sinirliden ağlıycam gerçekten yarın deniycem dediğinizi bir arkadaşım zabıtaya şikayet et dedi acaba bakarlar mı

Gecenin o saatinde çocukların ne işi varmış sokakta vallahi şaşırdım

Bizim bahcede de budurum cok oluo bir iki kere bagirdim tinlayan yok hala cekiorum :@

Back
X