- 11 Mart 2013
- 33.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.982
- 798
- 32

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aynen öyle zor bide bekliyorsun ya istediklerinde olmuyo ne garip yaofff ayni ben allah yardimcin olsun.bazen ozellikle vurdum duymaz davraniyorumki gecsin.vesveselikte var mesela acaba duzlestiriciyi utuyu fisten cektimmi diye geri donuyordum ama simdi donmuyorum cekmisimdir kesin diye oyle oyle azaldi.otobus bile bekliyemiyorum bazen zor durum
bende mi kabul etsem nedir offf ya valla çok sinir bir durumSabırsızlığın çaresi yok ben kendimi bildim bileli sabırsız bir insanım. Herşey hemen olsun isterim, kişilik karakter yapısı naparsın ben kendimi böyle kabullendim artık![]()
Kızlar merhabalar yine ben :) Bu aralar gerçekten beni çok bunaltan bir durum var sizden fikir almak istiyorum. Nefret ettiğim bir huyum var çok sabırsızım kızlar hele bu aralar daha fena oldum sürekli birşeyler bekler haldeyim. Herşey üst üste geliyor bende herşey bir anda olup bitsin derdindeyim tabiki. Mesela sevgilim askerde forumdan bundan bolca bahsettim onu bekliyorum. Uzman çavuşluk sınavınız kazandı güvenlik soruşturması bitmiş emniyetten öğrendik. soruşturmanın durumu ve branşlar açıklanacak ayın sonua dediler tabi ben çok merak ediyorum deli gibi bekliyorum habire netteyim bakıyorum dayanamıyorum bir an önce duyalım sonucu istiyorum. Okulda vizeye girdim final zamanı geldi notumu öğrenemedim kritik bir ders deli gibi onu bekliorum sürekli öğrenci sistemine bakıyorum normal ınsan bi durur ben dayanamıyorum
. Markette bankada vs sıra beklemekten nefret eder oldum kızlar. içim içimi yiyo duramıyorum bu sürekli sabırsızlık sevgilim annem filan diyor sabırlı ol vs diye çok mu garibim ne yapabilirim sabırlı olmak için yardım edin lütfen.
Karakterindeki her huyunla barışık yaşamak her şeyden güzel. Çünkü ben çok değiştirmeye çalıştım yok değişmiyor, değişse ben değiştirirdim. Şimdi barıştım sabırsızlığımla herşey daha güzel. Çevremdeki herkeste beni böyle kabul etti, napacan mecburrr
bende mi kabul etsem nedir offf ya valla çok sinir bir durum
aslında ugraşacak çok şey var mesela ünv kendi bölümüme ek olarak yan dal yapıyorum oyalayıcı birşey örgü örerim ne biliyim bende sizin gibi düşünüyorum hayatta hep bir şyler bekleyeceğiz onun için bir çözüm gerek sanki bu hayat böyle geçmez kikendini oyalayacak bi hobi bul, yoksa hayat bu hep bekleyeceğin bi sonuç olacak zaten ölene kadar
annem gıcık bu huyuma mesela :) huyumu kabul etsem içim içimi yemesi geçer mi acaba :)Karakterindeki her huyunla barışık yaşamak her şeyden güzel. Çünkü ben çok değiştirmeye çalıştım yok değişmiyor, değişse ben değiştirirdim. Şimdi barıştım sabırsızlığımla herşey daha güzel. Çevremdeki herkeste beni böyle kabul etti, napacan mecburrr![]()
aslında ugraşacak çok şey var mesela ünv kendi bölümüme ek olarak yan dal yapıyorum oyalayıcı birşey örgü örerim ne biliyim bende sizin gibi düşünüyorum hayatta hep bir şyler bekleyeceğiz onun için bir çözüm gerek sanki bu hayat böyle geçmez ki![]()
aslında bir olay karşısında be sabırsız olsam endişelensem ne oluyo ki herşey olacağına varıo sadece günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum bazı şeyler içinbende de var bu hastalık, tamamen vakit kaybı, gereksiz endişe yaratmaktan başka bişey değil kendi kendine, insan biliyor ama icraata geçme kısmı zor
Kesinlikle geçer :) Benimde annem uyuz bu huyuma. Sevgilime de sorduğumda sevmediğin huylarım neler diye. 1- sinirin, 2- inatçılığın, 3- sabırsızlığın der. Yani benim karakterimde üç farklı sinir bozucu huyum var. Ama üçüyle de barışığım onlar benim bebeklerim gibiannem gıcık bu huyuma mesela :) huyumu kabul etsem içim içimi yemesi geçer mi acaba :)