Bıktım bu evlilikten

Daha çok erken zaten evlilik için hayırlısı çıksın karşına dua et aşık olursan da ayakların yere bassın arkadas hep bana böyle derdi ama dinlemedim hakliymis

Sinir hastasi kocalari biliyorum kkdan, tam bas belasi. Ama eski sevgilimde mesela cok pasifti. Ornegin bugun baska bi konuda yazdim " mahalleden 2 3 oglan yolumu cevirdi uzerime yurudu" diye aglamadigini bilirim eski sevgilimin. Oysaki ben kendim yeri gelince doverimde dovulurumde.

Sinirli olmasin ve tercubelere dayanarak pasifte olmasin... ama iste boyle birini nasil bulucam bilemedim.

Daha çok erken zaten evlilik için hayırlısı çıksın karşına dua et aşık olursan da ayakların yere bassın arkadas hep bana böyle derdi ama dinlemedim hakliymis
Ben kendimi iikizler burcu olraktan " mantik once gelir bende, ben mantikliyim" derdim. Oyski snra farkettimki gozum ne kormus benim. Kendimce havalarda ucmusum, beni hic sevmeyen birisi icin.
Bundan snrasi icin ogrendgim bi kac sey var. Sekil A.

"Sen aldatmam cunkj seni seviyrum" diyene inanmak yerine "Allah tan korktugum icin aldatmam ben helalimi" diyene inanicam.

Son düzenleme:
Evlilikte bi süre sonra insarlar acımasızlaşıyor yüz göz oluyorsun

Yok canim sadece aşırı sinirli bi yapısı var herseye Gürler ama alıştım artık kötü niyetli biri olmadığını biliyorum o yüzden alışmak tek care yontulmuyo
Seninki neler diyo ki hakaret var mı ben sindiremiyorum

Bende bu pisman olup ozurler dileyen sarilip open erkeklere hayranim. Benimki kuser susar oturur. Anlamiyorum bunlar gercekten boyle mi genelde burda okuyorum bu tip erkekleri.
Özür dilemek yetmiyo yapmaması lazım ağır sozler söylenmemesi lazım hadi tartışma olur en iyi geçinen çiftler bile tqrtisabilir ama ağızdan çıkan sözlere dikkat edilmesi lazim

Yok canim sadece aşırı sinirli bi yapısı var herseye Gürler ama alıştım artık kötü niyetli biri olmadığını biliyorum o yüzden alışmak tek care yontulmuyo
Aman keskin sirke Küpüne zararmis sana zararı dokunmuyosa boşver

Bundan sonra iyi olmuyacam artik valla biseyden yine sinirlendi esdi gurledi neyse oturduk konustuk anlastik.
simdi de dedim basimagriyo nobetci eczaneden bi ilac al gel biseyde diyemedi kalkti gitti simdi.valla nazli olcan mismis kokacan o yanasincada naz yapmak lazimmis

Ne diyo mesela sinirleniyoda

Özür dilemek yetmiyo yapmaması lazım ağır sozler söylenmemesi lazım hadi tartışma olur en iyi geçinen çiftler bile tqrtisabilir ama ağızdan çıkan sözlere dikkat edilmesi lazim

Daha bu aksam cok yakınım olan kadının çektiklerini dinledim kendisinden... fiziksel şiddet yok ama hakaret var küfür var hatta namussuzluk yaptığını ima etmeler var ve bu kadin 30 senedir cekiyor bu adami cunku bi guvencesi desteği yok ... kadın kac defa intaharı dusunmus cesaret edememis icim acidı haline evlilikten sogudum... sizin ailenizde arkanizda isinizde varsa yurutmeyin bu evliligi inanin hayat kisa ve biz bu kisacik hyatı birileri gelsin icine etsin diye yasamayalim hele cocuklar icin hic katlanmayin cunku cocuklar sizin huzursuzlugunuzla daha buyuk zarar goruyor

Evet doğru babadan nasıl görüyorsa öyle de oluyo çocuklar benim kp de çok Sinirliydlmis çok çektirmiş kv ye eşimde benziyo babasına ama küçük kaynim çok uysal o da onun evladı aslında yapı meselesi bu

O kucuk kayin benim esim olabilirmi:) eltilerim hep oyle der onlara gore bizimki en iyisiymis.

O kucuk kayin benim esim olabilirmi:) eltilerim hep oyle der onlara gore bizimki en iyisiymis.
Benim kaynim daha 18 ama :) yani sanmıyorum evlenince onun eşim gibi olacağına tabi bilemem de çok saygilidir hiç bana karşı bi trbiyesizligini görmedim

Benim durumum iyi çok sukur bosanSam rahat yaşarim ama çocuğumu da düşünüyorum analı babalı büyüsün diye eşim yapıyo ediyo pişman oluyo küfru nasıl bırakır bilmiyorum igreniyorum beni beğenmiyosan boşa laf sokma hakaret etme diyorum kuplere biniyor onun dediğini yapcak misim aksine hareket etmiycekmisim çok saçma şeyler var şu an aklıma gelmiyo da ufak tefek şeylerden çıkıyo tartışmamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…