Bıktım bu evlilikten

Konu ben değilim ayrıca sana iğneleyici birsey de söylemedim başkasının konusunda kendi kocanı öne süren sendin ve acaba ilerde böyle mi olur gibi bi laf dediğin için sana yazdım
İyi niyetli demişsindir evet haklısın tamam ben kendimi öne attım tedirgin oldum bian acaba olur mu bende öyle diye ve doğru yazmasaydım iyiydi çok sinirlerim bozuldu kusura bakmayın lütfen kimsede benle alakalı yorum yapmazsa sevinirim tabi yine size kalmış iyi akşamlar herkese.

Aman sende keyfini çıkarmaya bak,madem umudun var hala uğraş biraz, kedi gibi gezsin peşinde geceleri

Kusura bakmayın lütfen sizide boşuna benle bu tartışmaya soktum sadece öyle olursa diye düşünmek ağır geldi çok tepki gösterdim hepinize...

Bakın burasi forum. Burada yazılan her mesaja cevap verilebilir. Sizin bu kadar hassas olabileceğinizi tahmin etmedim. Siz sanırım o kadar kusur herkeste olur tarzı bir yorum beklediniz.
Tabiki istemezseniz konusmayiz size mesaj yazmam . Şunu bilin sadece burada birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz.

Biliyorum tabi ki herkes düşüncesinden kendi sorumludur siz farklı düşünürsünüz ben farklı sadece bana hitap ederek dediklerinize gereksiz yere alındım ay utandım inan ki yazmasaydım keşke diyorum

Kusura bakmayın lütfen sizide boşuna benle bu tartışmaya soktum sadece öyle olursa diye düşünmek ağır geldi çok tepki gösterdim hepinize...

Sana kötü birsey de demedik, aksine senin kocan durumunun farkında imiş ve özür diliyormuş ben kendimi tutamıyorum diyormuş bende dedim ki madem durumun farkında ve o da muzdarip o zaman gerekirse ilaç kullanır,dermansız dert değil ki bu,ha sen sonra tamam ben şikayet etmiyorum kocama aşığım dedin tamam orda kapandı konu

Evet aynen öyle dediğim gibi bunun derslerine gitti daha yeni bitti dersleri zaten. Evlenmeden önce daha farklıymış zaten evlenince çok daha iyi değişimleri oldu herkeste söyler. Eski mahalledr tanıdıkları haylaz oğlan değiştin mi sen be derler hatta...

benim evliliğim dışardan gayet iyi görünüyor yalnız eşim çok dünyevi şeyleri seviyor para gibi günlük işler gibi ben bu muhabbetlerden hoşlanmııyorum yanyana biraz uzun kalsakkı eşim sosyal hemen biribirimize sarıyoruz o yüzden çok vait geçirmenin iyi birşey olmadıgını düşünüyorum

Biliyorum tabi ki herkes düşüncesinden kendi sorumludur siz farklı düşünürsünüz ben farklı sadece bana hitap ederek dediklerinize gereksiz yere alındım ay utandım inan ki yazmasaydım keşke diyorum
Sorun değil yanlış anlasilmalar olabilir :)
Umarim daha iyi olur her şey :) ilk mesajımda dediğim gibi aslında siz evliliginizin mayasina şefkat ekmeye devam edin madem seviyorsunuz. Belki de iyileştirici gücü olur.

Sorun değil yanlış anlasilmalar olabilir :)
Umarim daha iyi olur her şey :) ilk mesajımda dediğim gibi aslında siz evliliginizin mayasina şefkat ekmeye devam edin madem seviyorsunuz. Belki de iyileştirici gücü olur.
İnşallah herkesede mutlu evlilikler dilerim eğer olcağı varsa yazılmışsa kimse boşanmayı engelleyemez ama ben dayanamıyorum duymaya gerçekten herkes mutlu olsun isterim eşimizle beraber kendimizi düzeltmeye çalışırsak ve sevgide varsa herşey daha iyiye gider...

Evet benimde aklım almiyo seviyosun kırma maya dikkat edersin ben alıştım artik ama ömür geçmez böyle bunaldim da hep içime atiyorum
Biz kendimize yapıyoruz kızlar bırakın naparlarsa yapsınlar kimseye haketmediği kadar değer vermeyin şımarıyolar çok seviyoruz üstlerine çok düşüyoruz diye bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar kendilerini hiç umursamayın onlar nasıl davranıyosa sizde öyle davranın bence

Amin canim bize sabır onlarada bize karşı sabir anlayış ve vicdan versin.benimki o konu dışında da iyidir yakındır ama sinir olunca kötü..

Olabilir böyle seyler sonuçta bu yorumlari göz göze bakip yazmiyoruz sade kelimeler aracı hassas oldugun için alingansin ama arkadaslar dusuncelerini dile getirmis yine tovbe de hemen beddua etme insaallah çok daha fazla mutlu olursun.

Ay beddua hiç etmem normalde Allah korusun gerçekten tövbe yarabbim bi an kendi kendime elimdende bişey gelmedi diyiverdim öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…