- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
İyi niyetli demişsindir evet haklısın tamam ben kendimi öne attım tedirgin oldum bian acaba olur mu bende öyle diye ve doğru yazmasaydım iyiydi çok sinirlerim bozuldu kusura bakmayın lütfen kimsede benle alakalı yorum yapmazsa sevinirim tabi yine size kalmış iyi akşamlar herkese.Konu ben değilim ayrıca sana iğneleyici birsey de söylemedim başkasının konusunda kendi kocanı öne süren sendin ve acaba ilerde böyle mi olur gibi bi laf dediğin için sana yazdım
İşte iki farklı karakter ortaya çıkıyo bizimki sadece cinselliğe gelince benimle çok güzel konuşuyo hep eleştirir beni bende eskiden sınırlıyken susuyodum şimdi tam tersine hakli oldugum için konuşuyorum artık saçma sapan sebepler yüzünden tartışma çıkarıyor Allah sana da sabır versin
Onu bana dedi sanirim:)Konu ben değilim ayrıca sana iğneleyici birsey de söylemedim başkasının konusunda kendi kocanı öne süren sendin ve acaba ilerde böyle mi olur gibi bi laf dediğin için sana yazdım
Kusura bakmayın lütfen sizide boşuna benle bu tartışmaya soktum sadece öyle olursa diye düşünmek ağır geldi çok tepki gösterdim hepinize...Çok hoşsunuz yani...
Duamda bile art niyet aramanız bu konuda ne kadar hasaslastiginizi gösteriyor. Tamamen iyi niyetimle yazdığım için diyorum dikkat edin bedduaniz donmesin size.
Şu kadar atari kocanıza yapsanız belki sorununuz çözülür.
Onu bana dedi sanirim:)
Umarim içinize atarak hasta olmazsınız yazmıştım kendisine.
Bakın burasi forum. Burada yazılan her mesaja cevap verilebilir. Sizin bu kadar hassas olabileceğinizi tahmin etmedim. Siz sanırım o kadar kusur herkeste olur tarzı bir yorum beklediniz.İyi niyetli demişsindir evet haklısın tamam ben kendimi öne attım tedirgin oldum bian acaba olur mu bende öyle diye ve doğru yazmasaydım iyiydi çok sinirlerim bozuldu kusura bakmayın lütfen kimsede benle alakalı yorum yapmazsa sevinirim tabi yine size kalmış iyi akşamlar herkese.
Ne güzel daim olsun mutluluğunuz :)Yok bana demiş adam olacak kız kocani anlatta bilelim diye, ben ona kediyim o da bana kedi öyle diyim özetle madem merak etmiş
Biliyorum tabi ki herkes düşüncesinden kendi sorumludur siz farklı düşünürsünüz ben farklı sadece bana hitap ederek dediklerinize gereksiz yere alındım ay utandım inan ki yazmasaydım keşke diyorumBakın burasi forum. Burada yazılan her mesaja cevap verilebilir. Sizin bu kadar hassas olabileceğinizi tahmin etmedim. Siz sanırım o kadar kusur herkeste olur tarzı bir yorum beklediniz.
Tabiki istemezseniz konusmayiz size mesaj yazmam . Şunu bilin sadece burada birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz.
Kusura bakmayın lütfen sizide boşuna benle bu tartışmaya soktum sadece öyle olursa diye düşünmek ağır geldi çok tepki gösterdim hepinize...
Ne güzel daim olsun mutluluğunuz :)
Evet aynen öyle dediğim gibi bunun derslerine gitti daha yeni bitti dersleri zaten. Evlenmeden önce daha farklıymış zaten evlenince çok daha iyi değişimleri oldu herkeste söyler. Eski mahalledr tanıdıkları haylaz oğlan değiştin mi sen be derler hatta...Sana kötü birsey de demedik, aksine senin kocan durumunun farkında imiş ve özür diliyormuş ben kendimi tutamıyorum diyormuş bende dedim ki madem durumun farkında ve o da muzdarip o zaman gerekirse ilaç kullanır,dermansız dert değil ki bu,ha sen sonra tamam ben şikayet etmiyorum kocama aşığım dedin tamam orda kapandı konu
Sorun değil yanlış anlasilmalar olabilir :)Biliyorum tabi ki herkes düşüncesinden kendi sorumludur siz farklı düşünürsünüz ben farklı sadece bana hitap ederek dediklerinize gereksiz yere alındım ay utandım inan ki yazmasaydım keşke diyorum
Çok teşekkür ederimBenimkinin 10 misli sizlerin olsun
İnşallah herkesede mutlu evlilikler dilerim eğer olcağı varsa yazılmışsa kimse boşanmayı engelleyemez ama ben dayanamıyorum duymaya gerçekten herkes mutlu olsun isterim eşimizle beraber kendimizi düzeltmeye çalışırsak ve sevgide varsa herşey daha iyiye gider...Sorun değil yanlış anlasilmalar olabilir :)
Umarim daha iyi olur her şey :) ilk mesajımda dediğim gibi aslında siz evliliginizin mayasina şefkat ekmeye devam edin madem seviyorsunuz. Belki de iyileştirici gücü olur.
Biz kendimize yapıyoruz kızlar bırakın naparlarsa yapsınlar kimseye haketmediği kadar değer vermeyin şımarıyolar çok seviyoruz üstlerine çok düşüyoruz diye bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar kendilerini hiç umursamayın onlar nasıl davranıyosa sizde öyle davranın benceEvet benimde aklım almiyo seviyosun kırma maya dikkat edersin ben alıştım artik ama ömür geçmez böyle bunaldim da hep içime atiyorum
Amin canim bize sabır onlarada bize karşı sabir anlayış ve vicdan versin.benimki o konu dışında da iyidir yakındır ama sinir olunca kötü..İşte iki farklı karakter ortaya çıkıyo bizimki sadece cinselliğe gelince benimle çok güzel konuşuyo hep eleştirir beni bende eskiden sınırlıyken susuyodum şimdi tam tersine hakli oldugum için konuşuyorum artık saçma sapan sebepler yüzünden tartışma çıkarıyor Allah sana da sabır versin
Olabilir böyle seyler sonuçta bu yorumlari göz göze bakip yazmiyoruz sade kelimeler aracı hassas oldugun için alingansin ama arkadaslar dusuncelerini dile getirmis yine tovbe de hemen beddua etme insaallah çok daha fazla mutlu olursun.Biliyorum tabi ki herkes düşüncesinden kendi sorumludur siz farklı düşünürsünüz ben farklı sadece bana hitap ederek dediklerinize gereksiz yere alındım ay utandım inan ki yazmasaydım keşke diyorum
Ay beddua hiç etmem normalde Allah korusun gerçekten tövbe yarabbim bi an kendi kendime elimdende bişey gelmedi diyiverdim öyle işteOlabilir böyle seyler sonuçta bu yorumlari göz göze bakip yazmiyoruz sade kelimeler aracı hassas oldugun için alingansin ama arkadaslar dusuncelerini dile getirmis yine tovbe de sn bi hemen beddua etme insaallah çok daha fazla mutlu olursun.
İs tatlıya bağlanmış zaten evet yenigelin haklısın burda gerçekten sevgi sağlam derinden olursa birde vefa varsa sorunlar cozulur.Ay beddua hiç etmem normalde Allah korusun gerçekten tövbe yarabbim bi an kendi kendime elimdende bişey gelmedi diyiverdim öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?