- 23 Aralık 2020
- 265
- 161
- 33
- 30
- Konu Sahibi Toprak2516
-
Az yemek yapmayi bilmiyorum hep 4 kisilik oluyor sorun da burda da sanirimEşinin kalan yemeklerini yemek yani bilemedim.
Bizde de hep eşim yer ama böyle bir iki kaşık falan kalır.
Ben az yemek yaparım, tabaklara da az koyarım ki doymayan kalksın tekrar alsın diye.
Porsiyonlarını küçült, akşamları ekmek yeme, tatlıya ara ver, doymazsan da üzerini suyla tamamla çok işe yarıyor.
Ve hareket et lütfen o zaman yersen de sorun olmaz.
Az yemek yapmayi bilmiyorum hep 4 kisilik oluyor sorun da burda da sanirim
Dört kişilik yemeğin hepsini yiyoraanız yine az kilo almışsınızAz yemek yapmayi bilmiyorum hep 4 kisilik oluyor sorun da burda da sanirim
Diyetisyene git canım birine bağlı olmak istikrarı artırıyo çünkü her hafta gidip tartılıyosun o motive ediyo insanıSevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
Yok nasıl olsa artık evlendim kendimi kasmak zorunda değilim deyip salıyorlar bence.Evlenmeden önce yemek yemeyi sevmiyor muydunuz? Evlenince mı başladı bu sevme işi anlamadım. Eğer önceden de seviyorduysaniz nasıl kilo almıyordunuz. Demek ki önceden nasıl yiyor nasıl yaşıyorsanız onları yapmalısınız. Yanlış anlamayın da arkadaşlar evlenince 1 sene içinde 10 kilo ve üstü alanları o arada bir sağlık problemleri olmadıysa tabii anlayamıyorum. Bu bana karşıdakine saygısızlık geliyor. Tabii kilo almamak zorunda değiliz. Hep öyle kalmak zorunda değiliz. Hep güzel görünmek zorunda değiliz. Ama direkt 6 ay 1 yıl içinde olanları da anlayamıyorum. Herhalde evliliğe alışamadı yiyor ya da mutsuz ben naptım diye yiyor diyorum.
Az yemek yapmayi bilmiyorum hep 4 kisilik oluyor sorun da burda da sanirim
Aha aynı ben.
Ben de eşimle tanıştığımda 45 kiloydum. Boyum 156. Şu an 55 kiloyum. İkimiz de yemeğe aşırı duskunuz yani tek başıma almadım, birlikte aldık.
Şu an spora gidiyoruz. Diyet de yapıyoruz.
Ayrıca herkes kilon normal demiş ama 158 boyunda biri için 62 bence normal değil. Çünkü yağ oranı fazladır yiyerek kilo aldığı için.
İnsan kocasından tiksinir mi yav, burdaki kadınlar bazen beni benden alıyor...Eşinin tabağındaki yemek artıklarını nasıl yiyorsun ya hiç mi tiksinmiyorsun iyi eşin bu zamana kadar bir şey dememiş benim eşim ya da her kimse böyle bir şey yapsa tepki gösteririm. Çok itici bir davranış bence.
48 kiloyum deyip konudan gidiyorum.
djklafjhafhjhf
Ya da küçük tencereler küçük fırın kapları almalı bence. Ben öyle yaptım. Çünkü sürekli çok yapıyordum. Sanırım hep ac şekilde yemek yaptığımdan:) Böylesi kolay geldi, kafan dalsa bile o an önündeki tencere küçük olduğu ve sen de bildiğin için sorun olmuyor. Sizin güzel fikirlerinize ekleme olsun bu da:)Peki ayni yemegi 2 gun yemeyi dusunmez misiniz?
4 kisilik yapin 2 kisi 2 gun yiyin iste.
Veya az yemek yapmayi tarif ediym, makarnayi ceyrek paket dökün tencereye.
Kofte yapiyorsaniz kisi basi 3 adet pisirin. Fazlasi varsa dondurun.
Nohutu 1 bardaktan yapiyorsaniz 1 caybardagindan yapin.
Pilavi da ayni sekilde...
Tarif degismiyor ki, az miktarda yemek yapmayi bilmemek diye bir sey yok, uzgunum.
Bence de fazla.
Sok icinde okudum normal diyenleri.
48 kiloyum deyip konudan gidiyorum.
djklafjhafhjhf
al bende de o kadarSevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
Istahliysan daha saglikli seyler atistir ,gece ayran ic ,sindirim acisindan tavsiye edilmese de cig sebze ye mesela havuc istah kapatir tok tutar yani sebze agirlikli beslen ..... esin konusunda da cok yemek yiyen kadinlar pek sevilmez bizim ulkede erkek milleti zaten pek sever elestirmeyi esinde gumbur gumbur girmis mevzuyaSevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
Uzuldugunu belli etme o zaman ustune gelmesin caktirma sesini keserYorumunuz icin cok tesekkur ederim fikirlerinizi deneyecegim insallah motive olurum yoksa hayati kendime zehir etmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?