biktim bu kizdan!

ya aynen bizimde ben degi$mesem havlu haftalarca durur!! he birde banyo seti varya hali gibi onu ben her hafta yikiyorum açik renkli diye, ben yikarken diyorki ya bunu nie her hafta yikiyorsun bende dedimki kör müsün batmi$!! diyorki ee yarin yine batacak!!! bu kadar basit yani onun için

karde$im hem çok bencil, hem çok tembel, hem hiç acima hissi yok, hem pis, hemde dili papuç kadar, bunlarin hepsi birle$ince benim en sevmedigim huylar oluyor hiç geçinemiyorum

Yollayin annenizin yanina birazda ona sorumluluk yuklesin

anneme kiyamam bu ya$ima kadar hiç bizi yalniz birakipta tatile gitmedi, telefonda bile araniz nasil diyor iyi diyorum i$leri payla$iyoruz diyorum üzülmesin diye
he birde benim karde$im misafirden nefret eder bunuda malesef gelenlere belli eder bu yüzden bizde yazliga gidince hergün bu yüzden kavga çikardi biz onun yerine utanirdik, mesela nasilsin diyen misafirim sadece iyim diyip kafasini çeviriyor küçük çocuklar gibi!

Biliyorum senin için zor ama bu kadar sinirlenme.
Kardeşin biraz sorumsuz bu ancak evlenince düzelir
diye düşünüyorum.

Benimde ablam böyleydi biz bekarken.
Şimdi süper ev hanımlarından. :))

evet aynen tam karde$imin huylarini saymi$sin, hiçbir$eyi umursamaz zaten utanma hissi yokki
evlenecegini hiç sanmiyorum he evlensede bu bir gün ben yemek yaptim diger gün sen yapcan der kocaya, veya sadece kendisine yapar, o kadar vahim yani

aslinda ne annemin ne babamin nede benim bir umudumuz yok, bu gerçekten bir evi çeviremez imkansiz, ister öldür yinede yapmaz

valla sanki ben yazmışım gibi okudum ama benim kardeşim 14 yaşında:))

can çıkar huy çıkmaz kendini yıpratma canım.

bence çok baski yapin, biz baski yaptik ama yetmedi demekki

Nefret ediyorum sorumsuz insanlardan.
Geçen yaz arkadaşlarımla tatile gittiğimde burnumdan gelmişti.
Anneleri bi tabak kaldırmayı öğretmemiş sanki bunlara ya!
Bak canım hiç kendini sıkma sen üzerine düşeni fazlasıyla yapıyosun.
Bırak sen de onun eşyalarını yıkama, asma. Ne hali varsa görsün. Madem kirli evden rahatsız olmuyo!
Bak kıyafetleri yıkanmayınca nasıl paşa paşa yola geliyo.

ps: Çamaşırlarını makine dolmadan yıkamasına izin verme! Sana mahkum olsun.

ya $imdi sinirlerim yati$ti ama yarin yine ayni $ey olacak, üstünede gitmiyorumki sadece söylüyorum bir kaç saat sonra yapmami$ olunca bagiriyorum ama inanki eytana uysam vazolari falan firlatacagim!

diye düşünüyorum.

bundan ev hanimi olmaz, i$ konusundada ba$arisiz staj yaptigi hiçbir i$ yeri memnun kalmadi...

ya denedim yikamadim bir süre gelip nasil bagiriyor çama$irlarimi koyali iki hafta oldu diye!!
mesela öglede yemek yaptim gittim makineyi doldurdum çali$tirdim, ama tavalari yikamaya zamanim olmadi i$e gittim i$ten geleli 1 saat oldu ve tavalar hala lavabonun içinde duruyor, $imdi yika desem yarina birakacak (bunuda denedim) bende ertesi güne kalmasin diye yikayacagim mecburen!

canım sen sinirlendikçe inadına aynısını yine yapar.bir süre onunla hiç ilgilenme kendi işlerini yap onunkiler kalsın ama sakın umursaama onu biraz yalnız kalsın belki aklı başına gelir.

Sen mecburen yıkarsan o da seni böyle mecbur eder güzelim.
Oyuna gelme allasen.
Valla şu lafa öyle sinirlendim ki tutar saçından makinaya sokarım kafasını.
2 haftadır ordaysa sen yıka!
Senin çamaşırlarını yıkamak zorunda mıyım desene.
Nasıl sinirlendim ya.

diye düşünüyorum.

benim ablam da aynı ama şimdi olmadığım için o yapıyor mecburen hatta arayıp bana hep yemek tarifi soruyor

ya $imdi sinirlerim yati$ti ama yarin yine ayni $ey olacak, üstünede gitmiyorumki sadece söylüyorum bir kaç saat sonra yapmami$ olunca bagiriyorum ama inanki eytana uysam vazolari falan firlatacagim!

sinirlendiğin ile kalırsın çünkü sen bağırdıkça o hiç yapmaz,inata bindirir daha

canım sen sinirlendikçe inadına aynısını yine yapar.bir süre onunla hiç ilgilenme kendi işlerini yap onunkiler kalsın ama sakın umursaama onu biraz yalnız kalsın belki aklı başına gelir.

ya inanki birde bir sorun daha var, ben sadece kendi i$imi yapinca eve gelince benim bula$iklarim falan oldugu yerde duruyor! oda aynisini yapiyor annemde diyorki ayni evde nasil olurda böyle yaparsiniz

offfff bu dediklerinizi yapsam evden kavga eksik olmazki ((
dedim birgünde sen yika, ama hanimefendi hiç suçlanmazki, diyorki "zaten bir tek yaptigin i$ o" !

ya yemin ediyorum o kadar bencilki mesela ben agir yemekler yaparim illaki iki çe$it yaparim hamurundan tut pilavina çorbasina falan, sonra çogu zaman çikardigim bula$igi yikarim, ama o bunu görmez "sadece yemek yaptin" der, ama bencil ya kendisi bir makarna yapinca ben neden bula$iklari yikamadin dedigimde " zaten ak$am yemegini ben yaptim yoruldum!" der gelde sinir olma ama yapacak bir$ey yok a$iri derecede bencil

tam tersi bagirmasam evi b. götürürüyor o kadar burnu havadaki ablam dedi diye yapiyorum dememek için kavgadan 2-3 hatta 4 saat sonra yapiyor, misafir gelsede görse utanmazki utanmazin teki!

Boşver canım takmamaya hiç yokmuş gibi davranmaya calış onu değiştiremezsin. sadece sinirlerin gerilir yazık.

aslında küçük seyler ama bu küçük seyler üst üste gelince insanın sinirlerini cok bozuyor. şimdi kardeşin iki gün sonra kocan

sonra çocuğun.ama ayrıldığınızda herşeyi unutursunuz özlersiniz birbirinizi bulaşıklarını özledim diyeni duydum ben :))

ya genelde hiç takmam kafaya ne hali varsa görsün der, in$allah kendi çocuklarida kendisi gibi yapar diyorum ama bir ay oldu bu sabah patladim üstelikte annemlede payla$amiyorum buraya yazdim rahatladim, mesela i$ten 9.30 da geldim bula$iklar beni bekliyor

Ahhh ahh keske benmde bir kiz kardesim olsa tatlim birak ya bu kadar hasta etme kendini is basa dusunce essek gibi uapacak. Sen babana karsi sorumluluklarini yerine getir ona air seyleri ypma. Eninde sonunda kendi pisliginden midesi bulanacak

Ahhh ahh keske benmde bir kiz kardesim olsa tatlim birak ya bu kadar hasta etme kendini is basa dusunce essek gibi uapacak. Sen babana karsi sorumluluklarini yerine getir ona air seyleri ypma. Eninde sonunda kendi pisliginden midesi bulanacak

çok iyi biliyorum karde$imin asla midesi bulanmaz pislikten ufak bir örnek vereyim bundan 1 ay önce tav$anim karde$imin pantolonuna pipi yapmi$ sabah, ve ak$am olmu$ bana diyorki üzerim hala pipi kokuyor bende dedimki banyo yapsaydin, ve aldigim cevap kar$isinda $ok oldum " en iyisi pantolonumu degi$tireyim " dedi durum vahim yani...

Kavga çıkmasından korktugunu anlayınca işin kolayını almış.
Ezdirme güzelim kendini.
Çıkıcaksa çıkıcak ama o bulaşıklar yı-ka-nı-cak.
Ben mi çok çirkefim ya?

Kavga çıkmasından korktugunu anlayınca işin kolayını almış.
Ezdirme güzelim kendini.
Çıkıcaksa çıkıcak ama o bulaşıklar yı-ka-nı-cak.
Ben mi çok çirkefim ya?

ya ben kavgaci degilimki bagirip dururum arada o kadar, o bula$iklar yikanmayak eminim, üstelik bu saatte hiç bagiramam kom$ularin bebi$leri var, ben en iyisi yikayipta geliyim

sen benim karde$imin ablasi olsaydin saç ba$a girerdiniz :)

Canım benim kardeşim daha 15 yaşında (ben 23) ama asla ve asla taviz vermiyorum kendisine.
Aramız çok iyidir, birbirimizi çok severiz ama yapması gereken bir şey olunca öyle "yapar mısın"
ya da "yap" falan demiyorum,, "xxx bu hemen yapılacak" diyorum ben önce biraz mırın kırın etse
de paşa paşa kalkıp yapıyor. Başta pis tarafımı görmediğinden yapmıyordu,, o an elinde ne varsa
el koyuyordum (laptop, kumanda vs) kalkıp mecburen yapıyordu,, artık ikiletmeden yapıyor. Kötü
bir niyetim olmadığını, haklı olduğumu bildiği için küsse de 5dakika sonra hemen yılışmaya başlıyor
Bence sen de abartmamak koşuluyla biraz sertçe uyar kadeşini, hatta yaşına bakmadan ceza yöntemi
uygula. ileride vurdumduymaz, rahat, tembel olmalarından çok daha iyidir

ya ben kavgaci degilimki bagirip dururum arada o kadar, o bula$iklar yikanmayak eminim, üstelik bu saatte hiç bagiramam kom$ularin bebi$leri var, ben en iyisi yikayipta geliyim

sen benim karde$imin ablasi olsaydin saç ba$a girerdiniz :)

Benimle saç başa giremezdi işte.
En fazla bi kez.
Kardeşime uyguladığım politikayı dış ülkelere uygulamıyoruz valla.
Herkes üzerine düşeni yaparsa çok mes'ud ve tatlı bi abla oluveriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…