Şu cup olayını anlamayanların muhtemelen göğüs ölçüsü büyük değil normaldir. Başka türlü 85-95 kocaman yaa tabirleri olamaz diye düşünüyorum. Arkadaşlar o 80-90-100 vs dediğiniz göğüs altından alınması gereken beden ölçünüzdür. Meme büyüklüğü ise A B C D DD E F G H cuplarla ifade edilir.
Yani siz 90B kullanıyorsanız balık etli küçük memelisinizdir. 80D kullanıyorsanız zayıf ve büyük memelisinizdir. Bu kadar basit.
Ayrıca penti gibi markalarda D cup bile zor bulunuyor. Kom yeni inci gibi markalarda da D-DD var ama daha büyükler gene sıkıntı. Mesela bonprix de son aldığım bedeni açıklıyorum. 75F!!! Zayıf olup da büyük göğüslü olmak çok zor. Beden bulmak da kıyafet bulmak da sıkıntı. Şahsen taşımaktan bıktım ama ameliyat için de önce çocuk yapmayı bekliyorum. Görüştüğüm Dr ların her biri emzirme kaybı olacağı konusunda hemfikir. Bir marka tavsiyesi daha yapayım kadıköy de lingerie diye bir mağazadan istediğiniz ölçülerde bulabilirsiniz ben tesadüfen denk geldim. Ve çalışan personel direk "75E veriyim" dedi. Cup u tutturamadı tam ama bunu bilen ve bu kadar denk getirebileni bulmak da sıkıntı, bilenler anlar.