vereliniortak
arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı vereliniortak
bu da sizin görüşünüz,iyiki yengem yani ağabeyimin eşi sizin gibi değil. verilmiş sadakamız varmış. dağlara taşlara
.anneden bile oğlunu kıskanmak. anne oğlunu öpemeyecek sarılamayacak
of ki of...kayınvalidenizin durumu vahim. yazık ona..
ha bu arada,.konuyu saptıran sizsiniz. birde çıkmış millete saptırma diyorsunuz.
ne yani tövbe tövbe, anne oğluna sarılırsa, kardeş abiye sarılırsa,, yanlış bir şeymi olur...:1ninca:
şoklardayım. kkda okudukça ne görüşlerle karşılacağım.inanamıyorum.:1shok::1shok:
dier yazılarıda okuyun o zaman tartışmak istemıyorum uzatmıyorum o yuzden konuyu benım fıkrım benım düşüncem kımseyı ılgılendırmez nedense eşimin aılesı benden cok memnun eşimin samımı olmasını istemeyen bn degılım kendisi labalı olmayı sevmez bende tastıklıyorum yapsada kıskanırım dıyorum bırdahada açıklama ypmıyıcamarkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım
buyrun annesi dememişsiniz öylemi..tekrar bakalım bir yazıya.
dier yazılarıda okuyun o zaman tartışmak istemıyorum uzatmıyorum o yuzden konuyu benım fıkrım benım düşüncem kımseyı ılgılendırmez nedense eşimin aılesı benden cok memnun eşimin samımı olmasını istemeyen bn degılım kendisi labalı olmayı sevmez bende tastıklıyorum yapsada kıskanırım dıyorum bırdahada açıklama ypmıyıcam
tamam haklısınız ıyı geceler yanlış olan benım özür dilerimanneyi kıskanmak. yazarsanız buraya, ben ve benim gibilerde buna cevap verirler. yanlış çünkü. yanlışı görmezliğe gelmek olmaz nede olsa. ve dediğinizde topluma iyi bir örnek değil. anneyi ve kardeşi kıskanmak. çok yanlış.siz açıklama yapmayın zaten mümkünse lütfen....
yok demem tabii..
ama ben konu sahibinin kıskançlık kriziyle biraz abarttığını düşünüyorum..
yani kız sütten çıkmış ak kaşık deeldir tabi ama iki de birde peynir çeşitleriyle taçlandırmak.
ne bilimmm
....belliki kendine bile söyleyemiyorsun ama sende kıskanıyorsun ufaktan bu kızı....
buna benzer olayı bende yaşadım eşimle flört devremizde nişanlı olduğumuz dönemde. en yakın sayılabilecek bir akrabası benim yanımda sürekli olarak eşime yapışıyordu resmen eşim uzak durduğu halde ve çoğu zaman terslediği halde.. ben yanındayken illaki telefon açıp saçma sapan konuşmalar yapar hakaret niteliği taşıyan sözlerde bulunurdu ne yapsada etsede benimle başa çıkamadı çünkü onun seviyesine inmedim o ne kadar bana yaklşarak eşime yakın olmaya çalışsada ben her seferinde yerin dibine soktum benden korkmasını sağladım nihayetinde bu olaylar eşimi arayıp onu döverim saçını başını yolarım demelere vardı ve en sonunda bir gün bir telefon kız arkadaşına arattırıyor ben açıyorum telefonu eşimi istedi bende ne derdin varsa bana söyle dedim başladı bana hakaretlere... sabır taştı malum dedim ikinizde yiyorsa gelin buraya... nasıl oldu ise yemişki geldiler kapıyı çaldılar kapıyı açtığım gibi önce bunun arkadaşını bir güzel kapılardan masaların üstlerine çarpa çarpa tekme tokat yoldum desem abartmış olmam inanın ardından tam baktım kızın hali kalmadı bu şahsı alayım elime derkennn eşimin annesi geldiii tabii benim sevgili eşimin el ayak boşalmış durumda şaşkın ne olduğunu idrak etmeye çalışır konumda... neyse kayınvalidem geldi bu kızında arkdaşınında canına okudu bir daha gelinime yanaşırsan seni ellerimle döverim rezil ederim seni dedi.... ve bir daha yanaşamadı bende bu olaydan sonra akrabanızda olsa canınızda olsa bir daha ne yakınıma ne evime nede bulunduğum ortama onu sokmam dedim ve şimdi eşimin aileside buna çok özen gösteriyorlar....kayınvalidemi bu konularda çok severim...işin özü seviyeyi düşürmemek gerek evet ama ne yazıki anlamayan anlamıyor arkadaşlar insan mecbur kalıyor bazı şeylere bana yakışmadı belki öyle davranmak,, ama hakkettiii.... gerekirse rahatsızlığınızı eşinizin ailesinden bu duruma el atacak birisi ile paylaşın derim tabii bu benim nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?