Bıktım bu ucuz kızdan...

,iyiki yengem yani ağabeyimin eşi sizin gibi değil. verilmiş sadakamız varmış. dağlara taşlara
.anneden bile oğlunu kıskanmak. anne oğlunu öpemeyecek sarılamayacak
of ki of...kayınvalidenizin durumu vahim. yazık ona..
ha bu arada,.konuyu saptıran sizsiniz. birde çıkmış millete saptırma diyorsunuz.
ne yani tövbe tövbe, anne oğluna sarılırsa, kardeş abiye sarılırsa,, yanlış bir şeymi olur...:1ninca:
şoklardayım. kkda okudukça ne görüşlerle karşılacağım.inanamıyorum.:1shok::1shok:

bu da sizin görüşünüz
ben annesi babası demedım ben sululuktan hoşlanmadığımı soyledım halende soyluyorum kım ne derse desın umrumda degıl iyi akşamlar

arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım
buyrun annesi dememişsiniz öylemi..tekrar bakalım bir yazıya.

dier yazılarıda okuyun o zaman tartışmak istemıyorum uzatmıyorum o yuzden konuyu benım fıkrım benım düşüncem kımseyı ılgılendırmez nedense eşimin aılesı benden cok memnun eşimin samımı olmasını istemeyen bn degılım kendisi labalı olmayı sevmez bende tastıklıyorum yapsada kıskanırım dıyorum bırdahada açıklama ypmıyıcam

anneyi kıskanmak. yazarsanız buraya, ben ve benim gibilerde buna cevap verirler. yanlış çünkü. yanlışı görmezliğe gelmek olmaz nede olsa. ve dediğinizde topluma iyi bir örnek değil. anneyi ve kardeşi kıskanmak. çok yanlış.siz açıklama yapmayın zaten mümkünse lütfen....

tamam haklısınız ıyı geceler yanlış olan benım özür dilerim
gerçekten uzatmak ıstemıyorum gerçekten fıkırlerınız için teşekkur ederım
herkezın fıkrıne saygım buyuk tekrardan ıyı geceler vereliniortak

sevgili esmeralda 1 msgımda sadece kaşar diye hitap ettim oda mini etekli oturup bacaklarını ayırdığı için.. sülalesinde aynı yaşlarda 3 kız daha var kıskançlık krizlerinde olsam hepsine kafayı takardım.. diğer akrabaları akraba gibi davranıyor tabi ki öpüşüyorlar onlarlada ama onlar sırnaşık bir şekilde şapırdata şapırtada öpmüyorlar.. yan yana geçerken göbeğini sıkıştırmıyorlar.. erotik pozlar sergilemiyorlar.. akrabalığa yakışan sevgi hareketleri var yakışmayan var.. diğerleri abisi gibi seviyor abi diyor... o kız ismiyle hitap ediyor.. art niyetten başka bişi yok...

B en ozellikle iki kucuk minigimi mincik mincik ederim operim, severim, koklarim, yerim
:asigim:

va sahsen istemezdim gelin hanim bu durumda kardeslerimi ablasindan kiskansin veyahut
annemi...

var mi ya bole bisey :)))
abartinin her turune karsiyim

ahhh ahhh o kuzenlerden ben neler çektimm... eski nişanlımın iki tane hala kızı vardı.. nişanlım benle biraz ilgilensin suratları düşerdi... sürekli onları arasın sorsun isterlerdi... eski nişanlımı arayıp bize gel bizde kal derlerdi... amaçları eski nişanlımı elimden almak değildi,sanmıyorum,gercekten kardeş gibi görüyolardı belki ama bana verdiği değeri ve sevgiyi kıskanıyolardı .. insanlar değişik ya.. çok alıştım böyle tiplere.. bunlara prim vermemek lazım.. sinirlenmemek lazım zira basit yapılı insanlar bunlar... siz kudurduçka hoşlarına gider bunların... eski nişanlımın okuduğu memlekete gittim bunlar arkamdan ne kadar lafımı etmişler biz gitmedik o gitti diye... şmdiki sevgilimin de bi kuzeni böyle cins.. facebooka sevgilimle kendi resimlerini koyuyo nedense... altına da yakısıklı kardesim yazıyor.. ne gereği var ? reklam mı yapiosun arkadaslarına hava mı atiosun yoksa sevgilimi mi gösteriosun ona buna... valla hiç takmadım... bi süre uğrasacak gibi oldu, iki lafından biri benim kuzenim çok yakısıklı ne kızlar asilio falandı baktı benım umruma deil duruldu.. geçen de msn de sevgilimin ablasına yazio msn de anca burcuyu arasın beni aramasın diye.. laf mı şimdi ? sevgilim seni nie aricak ki gerizekalı.. senin yerin ayrı benim yerim ayrı... bu aralar böyle kuzenlere acaip kılım.. ama dediim gibi prim vermemek lazım... basit insanlar.. salak saçma insanlar işte..

ya seni çok iyi anlıyorum.
eşin onu kardeş gibi gördüğü için belki de onun da o şekilde düşündüğünü ve senin gereksiz bir kıskaçlık içinde olduğunu düşünüyor.
nedense bu kuzenler, yeğenler abi dedikleri kişilerin eşlerini hiç çekemiyor. ister farklı gözle baktığı için olsun, ister abi gibi düşünsün bişey farketmiyor. biz eskiden beri samimiydik, senin gelmen bişeyi değiştirmez edasında oluyorlar. adeta seni takmıyormuş gibisinden.
benim de eşimin bir yeğeni var böyle 30 yaş civarı bir kız, henüz bekar.
biz ilk evlendiğimiz günden beri bu kız bana karşı bir tuhaf davranıyordu ama çok da belli etmiyordu, saçma sapan davranışlar sergiliyor falan. eşime söylüyorum boşver takma falan diyor. bigün yeni evliyiz yani 1 yıllık falan telefon etti eve. abim evdemi dedi. yok dedim hayırdır ne oldu bana söyleyebilirsin dedim. yok söyliyemem özel dedi :1shok:
yani beni sinir etmek için yaptığı belli. eşimin cebi de var ordan arayabilir pektabi. akraba oldukları için cemiyetlerde, farklı akraba ortamlarında falan karşılaşıyoruz tabi, eşime gelsene bidakka abi bişey söyliycem demeler falan.
iyice sinir ediyordu beni. bigün yine karşılaştık ve eşim ben ve o. yalnızız yani ortamda. yine saçmalamaya başladı bu. ben bir patladım, bir kavga çıkardım ki :mymeka:. ama ne kavga. o da şok oldu eşimde :1shok:akannehir
bidaha beni de abini de unut dedim. eşim bu yüzden benimle 2 gün konuşmadı ama 3. gün mecburen barıştı. ben dehiç takmadım. sonuçta ben haklıydım o kavgada.
yüzsüz kız yine bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor ama hiç yüz vermiyoruz. eşimden de yüz bulamıyor. en azından eskisi gibi sululuklar yapamıyor.

ben akrabaların birbiriyle samimiyetine karşı değilim tabiki evlendi diye elini eteğini çekecek değil ama kerşıdaki kişilerde onun artık evli bir adam olduğunu bilecek ve eşini de kabullenip saygı gösterecekler yani.lmaz:

....belliki kendine bile söyleyemiyorsun ama sende kıskanıyorsun ufaktan bu kızı....

Kıskançık duygusu alınmış insanlar bile rahatsız olur o tavırlardan, bide yaparken kadının gözünün içine baka baka yapıyormuş, abisi olarak görüyor diyelim, o zaman ortada bu arkadaşa karşı yapılan art niyetli davranışlar var o zaman lmaz:

bence bu kızı toplanıp yolalım bu ara sinir var üstümda hem banada ve benzer olay yaşan çok kişiye iyi gelir....

esin bir abi olarak tavrini sergilese kadin da yuz bulup yapamaz..
birde senin zayif yonunu kesfettmis sanirim..oradan vuruyor..:1ninca:
esin ses etmedigine gore halinden ikiside memnun sen haric..ben kocana kizdim acikcasi..

Son düzenleme:
öncelikle uyar yanlış yaptığını filan anlat.anlamazsa bi güzel saçını başını yol o zaman anlar terbiyesiz

buna benzer olayı bende yaşadım eşimle flört devremizde nişanlı olduğumuz dönemde. en yakın sayılabilecek bir akrabası benim yanımda sürekli olarak eşime yapışıyordu resmen eşim uzak durduğu halde ve çoğu zaman terslediği halde.. ben yanındayken illaki telefon açıp saçma sapan konuşmalar yapar hakaret niteliği taşıyan sözlerde bulunurdu ne yapsada etsede benimle başa çıkamadı çünkü onun seviyesine inmedim o ne kadar bana yaklşarak eşime yakın olmaya çalışsada ben her seferinde yerin dibine soktum benden korkmasını sağladım nihayetinde bu olaylar eşimi arayıp onu döverim saçını başını yolarım demelere vardı ve en sonunda bir gün bir telefon kız arkadaşına arattırıyor ben açıyorum telefonu eşimi istedi bende ne derdin varsa bana söyle dedim başladı bana hakaretlere... sabır taştı malum dedim ikinizde yiyorsa gelin buraya... nasıl oldu ise yemişki geldiler kapıyı çaldılar kapıyı açtığım gibi önce bunun arkadaşını bir güzel kapılardan masaların üstlerine çarpa çarpa tekme tokat yoldum desem abartmış olmam inanın ardından tam baktım kızın hali kalmadı bu şahsı alayım elime derkennn eşimin annesi geldiii tabii benim sevgili eşimin el ayak boşalmış durumda şaşkın ne olduğunu idrak etmeye çalışır konumda... neyse kayınvalidem geldi bu kızında arkdaşınında canına okudu bir daha gelinime yanaşırsan seni ellerimle döverim rezil ederim seni dedi.... ve bir daha yanaşamadı bende bu olaydan sonra akrabanızda olsa canınızda olsa bir daha ne yakınıma ne evime nede bulunduğum ortama onu sokmam dedim ve şimdi eşimin aileside buna çok özen gösteriyorlar....kayınvalidemi bu konularda çok severim...işin özü seviyeyi düşürmemek gerek evet ama ne yazıki anlamayan anlamıyor arkadaşlar insan mecbur kalıyor bazı şeylere bana yakışmadı belki öyle davranmak,, ama hakkettiii.... gerekirse rahatsızlığınızı eşinizin ailesinden bu duruma el atacak birisi ile paylaşın derim tabii bu benim nacizane fikrim

tamamen eşinde hata...kız kardeşimiki bu şap-şup öpsün dursun!

akraba olmak işin suyunu çıkarma hakkını vermez,
hani diyesim geliyor
al sende amca-dayı yada teyze oğlunu şap-şup öpüş
sarmaş dolaş ol...olki,anlasın eşin çizdiği tablonun dıştan görünüş şeklini
ama,kaliteni ve seviyeni bozmana değmez...

kızdan ziyade,eşinle bu konuyu umarım bir an evvel halledebilirsin...

buna benzer durumu bende yasadim...ama tek fark esimin akrabasi deyil benim akraba tarafindandi..ben farketmedim ama esim geldi söyledi bana..bu kizin bana tuhaf davranislari var...sanki benden birsey bekliyo diye....bilmiyorum belkide gercekten birsey bekliyordu esimden yada amaci bana giciklik yapmak beni kiskandirmakti....ama dedigim gibi kiskansam farkinda olurdum...sonuc olaraktan kontagimizi kestik..

eline saglik ..iyi olmus ohh,,kaydirigubbakcemile3

eşinin hatası kız buna asıldıkça adamda gevşemiş demekki nedemekmiş şapur şupur öpüşmek göbeğine vurdurtmak.kızın değil eşinin haddini bildir,dahada olmadı kısasa kısas sende yakın bir akrabana aynı şekilde davran anlasın anyayı konyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…