Arkadasim, itiraz ediyorum ve teesuf ediyorum su yorumuna, turban takmayan ve mini etek giyinen hanimlar "kasar" mi tabir ediliyor tarafinizdan! Rica ederim duzelt hatani. O kadinin tavri, tarzi, dusuk ahlak seviyesi bir ksitas kabul edilir elbette ama kiyafetinden yola cikarak bu cikarima ulasman beni dehsete dusurdu!
yasakkelime
tatlım ben kapalı bir bayan değilim ki ...
ayrıcada bir genelleme yapmadım hareketlerine kaşar dedim..
yanlış anlamışsınız.. lütfen olay merkezinden sapmasın.. benim açıklıkla ve kapalılıkla hiç bir alakam ve sataşmam olamaz.. herkes istediği herşeyi giyer ve hürdür..
ama mini eteği giyipte evli erkeğin karşısında iki bacağını açıp oturamaz..
buna benzer olayı bende yaşadım eşimle flört devremizde nişanlı olduğumuz dönemde. en yakın sayılabilecek bir akrabası benim yanımda sürekli olarak eşime yapışıyordu resmen eşim uzak durduğu halde ve çoğu zaman terslediği halde.. ben yanındayken illaki telefon açıp saçma sapan konuşmalar yapar hakaret niteliği taşıyan sözlerde bulunurdu ne yapsada etsede benimle başa çıkamadı çünkü onun seviyesine inmedim o ne kadar bana yaklşarak eşime yakın olmaya çalışsada ben her seferinde yerin dibine soktum benden korkmasını sağladım nihayetinde bu olaylar eşimi arayıp onu döverim saçını başını yolarım demelere vardı ve en sonunda bir gün bir telefon kız arkadaşına arattırıyor ben açıyorum telefonu eşimi istedi bende ne derdin varsa bana söyle dedim başladı bana hakaretlere... sabır taştı malum dedim ikinizde yiyorsa gelin buraya... nasıl oldu ise yemişki geldiler kapıyı çaldılar kapıyı açtığım gibi önce bunun arkadaşını bir güzel kapılardan masaların üstlerine çarpa çarpa tekme tokat yoldum desem abartmış olmam inanın ardından tam baktım kızın hali kalmadı bu şahsı alayım elime derkennn eşimin annesi geldiii tabii benim sevgili eşimin el ayak boşalmış durumda şaşkın ne olduğunu idrak etmeye çalışır konumda... neyse kayınvalidem geldi bu kızında arkdaşınında canına okudu bir daha gelinime yanaşırsan seni ellerimle döverim rezil ederim seni dedi.... ve bir daha yanaşamadı bende bu olaydan sonra akrabanızda olsa canınızda olsa bir daha ne yakınıma ne evime nede bulunduğum ortama onu sokmam dedim ve şimdi eşimin aileside buna çok özen gösteriyorlar....kayınvalidemi bu konularda çok severim...işin özü seviyeyi düşürmemek gerek evet ama ne yazıki anlamayan anlamıyor arkadaşlar insan mecbur kalıyor bazı şeylere bana yakışmadı belki öyle davranmak,, ama hakkettiii.... gerekirse rahatsızlığınızı eşinizin ailesinden bu duruma el atacak birisi ile paylaşın derim tabii bu benim nacizane fikrim
hiç dehşete düşme derim ,senin eşinin karşısında da mini etek giyip bacak bacak üstüne atan bir hatun olsa napardın ,soruyorum ?
ayrıca gereken açıklamayı konu sahibi arkadaş yapmış zaten aşağıda ..
cevap vermiyorum ,lafı nerenizden anlıyorsunuz bende buna takıyorum ,koca cümle içinde bula bula bunu bulmuşsunuz helal
görüşmek istemiyorum ama heryerde karşımdalar yaaa...
annesi kızının arkasında kız o hareketleri yaparken anneside beni izliyor ne tür hareketler sergileyeceğim diye en ufak surat assam ertesi gün kızımın güzellliğinden çatllıyor diye herkese anlatıyorlar...
ALLAHım nasıl bir aile bunlar anlamıyorum..
kadinlarin bu tarz hareketleri erkekler sikayet etsede herzaman icten icten mutlu etmistir..
esin kotu bir bakis atsa cekil git dese kadin rezil olacak bir daha devami gelmeyecek..ben olsam esimi suclarim..sen kiskancligini kadina belli etmissin esinde gozu olmasada senin zayif yonunu kullaniyor seni sevmiyor bu yuzden yapiyor olabilir..kendi kendini yiyeceginee esinin burnundan getir....
eline saglik ..iyi olmus ohh,,kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışın, eline sağlık bacım :)
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatlım herkese hak ettıg yuzu vereceksın kı astarını ıstemesınbuna benzer olayı bende yaşadım eşimle flört devremizde nişanlı olduğumuz dönemde. en yakın sayılabilecek bir akrabası benim yanımda sürekli olarak eşime yapışıyordu resmen eşim uzak durduğu halde ve çoğu zaman terslediği halde.. ben yanındayken illaki telefon açıp saçma sapan konuşmalar yapar hakaret niteliği taşıyan sözlerde bulunurdu ne yapsada etsede benimle başa çıkamadı çünkü onun seviyesine inmedim o ne kadar bana yaklşarak eşime yakın olmaya çalışsada ben her seferinde yerin dibine soktum benden korkmasını sağladım nihayetinde bu olaylar eşimi arayıp onu döverim saçını başını yolarım demelere vardı ve en sonunda bir gün bir telefon kız arkadaşına arattırıyor ben açıyorum telefonu eşimi istedi bende ne derdin varsa bana söyle dedim başladı bana hakaretlere... sabır taştı malum dedim ikinizde yiyorsa gelin buraya... nasıl oldu ise yemişki geldiler kapıyı çaldılar kapıyı açtığım gibi önce bunun arkadaşını bir güzel kapılardan masaların üstlerine çarpa çarpa tekme tokat yoldum desem abartmış olmam inanın ardından tam baktım kızın hali kalmadı bu şahsı alayım elime derkennn eşimin annesi geldiii tabii benim sevgili eşimin el ayak boşalmış durumda şaşkın ne olduğunu idrak etmeye çalışır konumda... neyse kayınvalidem geldi bu kızında arkdaşınında canına okudu bir daha gelinime yanaşırsan seni ellerimle döverim rezil ederim seni dedi.... ve bir daha yanaşamadı bende bu olaydan sonra akrabanızda olsa canınızda olsa bir daha ne yakınıma ne evime nede bulunduğum ortama onu sokmam dedim ve şimdi eşimin aileside buna çok özen gösteriyorlar....kayınvalidemi bu konularda çok severim...işin özü seviyeyi düşürmemek gerek evet ama ne yazıki anlamayan anlamıyor arkadaşlar insan mecbur kalıyor bazı şeylere bana yakışmadı belki öyle davranmak,, ama hakkettiii.... gerekirse rahatsızlığınızı eşinizin ailesinden bu duruma el atacak birisi ile paylaşın derim tabii bu benim nacizane fikrim
arkadaşlar benim derdim eşimin en yakın akrabası eşime benim yanımdayken asılıyor amacı beni delirtmek.. asılıyor derken öpüyor öpücük sesini duysanız bi.. göbeğine vuruyor sırtını tıpışlıyor.. elimi öp diyor eşim ne kadar çekinik kalsada fayda etmiyor... kısacası oynaşıyor hepte karşımdayken nedense..
ayrıca evlendiğim günden beri aynı yaşlarda olduğumuz için arkadaş olmak istemiştim.. hiç yanaşmadı meğer taa o zamanlarda bu kız beni nişanlısından(yani eşimden) kıskanıyor ben ondan çok güzelim deyip duruyormuş..
eşimede demiş hiç bana söylemiyor ve ayrıca tüm sülale konuşuyorlarmış"x beni kıskanıyor o yüzden benimle konuşmuyor" ALLAHım ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..
nefret ediyorum ondan nefret ama mecburen karşılaşıyorum.. hatta benim olmadığım ortamlarda eşimle de oturabiliyorlar akraba oldukları için... ben yokken neler oluyor acaba.. ben ne yapayım şimdi.. evlendiğimden beri görmemezlikten geliyorum beraber olduğumuz ortamlarda bu kızın amacı ne yaaa... ne istiyor sizce benden.. neden benimle uğraşıyor...
tatlım herkese hak ettıg yuzu vereceksın kı astarını ıstemesın
sımge sen hec kavgacı bırıne bezemıyodun ama ne oldu sana kuzumkaydirigubbakcemile
tatlım ben kapalı bir bayan değilim ki ...
ayrıcada bir genelleme yapmadım hareketlerine kaşar dedim..
yanlış anlamışsınız.. lütfen olay merkezinden sapmasın.. benim açıklıkla ve kapalılıkla hiç bir alakam ve sataşmam olamaz.. herkes istediği herşeyi giyer ve hürdür..
ama mini eteği giyipte evli erkeğin karşısında iki bacağını açıp oturamaz..
buna benzer olayı bende yaşadım eşimle flört devremizde nişanlı olduğumuz dönemde. en yakın sayılabilecek bir akrabası benim yanımda sürekli olarak eşime yapışıyordu resmen eşim uzak durduğu halde ve çoğu zaman terslediği halde.. ben yanındayken illaki telefon açıp saçma sapan konuşmalar yapar hakaret niteliği taşıyan sözlerde bulunurdu ne yapsada etsede benimle başa çıkamadı çünkü onun seviyesine inmedim o ne kadar bana yaklşarak eşime yakın olmaya çalışsada ben her seferinde yerin dibine soktum benden korkmasını sağladım nihayetinde bu olaylar eşimi arayıp onu döverim saçını başını yolarım demelere vardı ve en sonunda bir gün bir telefon kız arkadaşına arattırıyor ben açıyorum telefonu eşimi istedi bende ne derdin varsa bana söyle dedim başladı bana hakaretlere... sabır taştı malum dedim ikinizde yiyorsa gelin buraya... nasıl oldu ise yemişki geldiler kapıyı çaldılar kapıyı açtığım gibi önce bunun arkadaşını bir güzel kapılardan masaların üstlerine çarpa çarpa tekme tokat yoldum desem abartmış olmam inanın ardından tam baktım kızın hali kalmadı bu şahsı alayım elime derkennn eşimin annesi geldiii tabii benim sevgili eşimin el ayak boşalmış durumda şaşkın ne olduğunu idrak etmeye çalışır konumda... neyse kayınvalidem geldi bu kızında arkdaşınında canına okudu bir daha gelinime yanaşırsan seni ellerimle döverim rezil ederim seni dedi.... ve bir daha yanaşamadı bende bu olaydan sonra akrabanızda olsa canınızda olsa bir daha ne yakınıma ne evime nede bulunduğum ortama onu sokmam dedim ve şimdi eşimin aileside buna çok özen gösteriyorlar....kayınvalidemi bu konularda çok severim...işin özü seviyeyi düşürmemek gerek evet ama ne yazıki anlamayan anlamıyor arkadaşlar insan mecbur kalıyor bazı şeylere bana yakışmadı belki öyle davranmak,, ama hakkettiii.... gerekirse rahatsızlığınızı eşinizin ailesinden bu duruma el atacak birisi ile paylaşın derim tabii bu benim nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?