Bıktım bu ucuz kızdan...

hiç dehşete düşme derim ,senin eşinin karşısında da mini etek giyip bacak bacak üstüne atan bir hatun olsa napardın ,soruyorum ?
ayrıca gereken açıklamayı konu sahibi arkadaş yapmış zaten aşağıda ..
cevap vermiyorum ,lafı nerenizden anlıyorsunuz bende buna takıyorum ,koca cümle içinde bula bula bunu bulmuşsunuz helal

asla görüşmesine izin verme eşinin..şeytan bu...

kadinlarin bu tarz hareketleri erkekler sikayet etsede herzaman icten icten mutlu etmistir..
esin kotu bir bakis atsa cekil git dese kadin rezil olacak bir daha devami gelmeyecek..ben olsam esimi suclarim..sen kiskancligini kadina belli etmissin esinde gozu olmasada senin zayif yonunu kullaniyor seni sevmiyor bu yuzden yapiyor olabilir..kendi kendini yiyeceginee esinin burnundan getir....

bişey olmaz.
kıskanma kıskandıkça kıymete bindirme
ne hali varsa görsün.:ecrin_bebek:

inanılır gibi değil o kızın hareketlerine başda tepkisini gösterecek kişi eşindir...
ne demek ya eşine karşı hareketleri her ne kadar akraba da olsa kabullenilir değil....
eşin tepkisini belli etmediyse bugüne kadar sende alttan alıp sabırlı davrandıysan bişey diyemiycem...
çok geç kalınmış şeyler ama genede tavrınızı koyun gerekirse görüşmeyiverin....
aile huzurunuzdan çok önemli değildir heralde...

iyi yapmışın, eline sağlık bacım :)

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadasim, iki kere okuyunuz TAKILDIGIM noktayi, olmadi bir daha okuyunuz. Zaten bu lisanla bana cevap veremessiniz, ayni kulvarda yasamiyoruz.

gercekten cok sinir bozucu birsey tahmin edebiliyorum , bence yapacagin tek sey kocana onun oldugu ortamlarda o kizin sirnasmasina musait ortam yaratmasini yasaklamak rahatsizligini belli et esine! ve kizla bu konuda asla muattap olma! aksi takdirde kendini bir pok sanacak! sanki dunyada sadece kendi guzel geri zeka seyler...
gecen hafta buna benzer birseyde benim basima geldi , isyerinde musterilerimizden biri geldi esimin erkek kardeside yanimdaydi ona donerek kadin benden icin ne
" cok sakin ve cok iyi birisi yengen dedi esini hic kiskanmiyor" dedi
bende dondum "kendime cok guveniyorum ondan olabilir" dedim
kadin "kendinemi esinemi guveniyorsun" dedi
bende "erkeklere guvenilmez kendime guveniyorum" dedim
bana donsun ne desin umarsin? "iddaya varmisin ayarlayim esini" dedi
bende "hadi bakalim hotri meydan" dedim ama gercekten cok sinirlendim ama kadina hic caktirmamaya calisiyorum o arada esim geldi hic birseyden haberi yok sakayla konusulan konuyu kadin baktim esim gelince ona sacma sapan konusmalar yapiyor acik sacik seyler konusuyor
dedim "pardon susarmisin sacma sapan konusuyorsun benim kocamla bu sekil konusmana musade etmiyorum "
kadin "ay yapma saka yapiyorum biliyorsun "dedi
bende "BENN hoslanmam bu sekil sakalar ve benim kocamlada konusamazsin" dedim
ve esimde" gidermisin artik dedi" kadina
ve kadin bana yeniden geldi "ya saka biliyorsun sinirlendiysen ozurdilerim" dedi ama yuzune bakmadim
"ben sevmem bu sekil sakalar ve dinlemekde istemem tamam konu kapandi" dedim ve cikti gitdi geri zeka kadin orda senin gibi birine bakacaksa kocam bana hic bakmasin demeliydim ama kibarligim tutdu sonra cok pisman oldum demedigime ama butun gunumun icine etdi salak sey ...

bu sozlerine katiliyorum canim konu sahibinin esini bilemem ama genel olak bu boyledir ..

iyi yapmışın, eline sağlık bacım :)

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf canım vallahi süper demişsinnnn tam oturmuşşşş :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bence eşinin hoşuna gidiyor o yüzden kız yapmaya devam ediyor :bbo:
eşin biraz terslese git kızım başımdan artık tövbe yarabbi dese ne iyi olur.
ama eşin sen konuyu açınca seni tersliyor
ne ala kel ala lmaz:

tatlım herkese hak ettıg yuzu vereceksın kı astarını ıstemesın
sımge sen hec kavgacı bırıne bezemıyodun ama ne oldu sana kuzumkaydirigubbakcemile

walla sen çok sabırlıymışsın canım. Allah korusun biri benim kocama öyle hareketler yapacak, kocam da herhangi bir sebepten dolayı sessiz kalacak ben dayanamam kocamı da kocama o hareketleri yapanı da yolarım. lmaz: lmaz: lmaz:

Bence amaç belli, kızın içinde kalmış eşin onu tercih etmedi diye. Aklını karıştırmaya sizin mutluluğunuzu bozmaya çalışıyordur sizi kıskandığı için. Senin onu kıskandığın yalanını da kendi kıskançlığını bastıramadığı için uydurmuştur.

Önce eşinle konuş bence, rahatsız olduğunu, o kızın bu hareketlerine müsade etmemesini istediğini söyle açıkça. Kızla da konuş, çek kenara derdin ne diye sor. Ama onu önemser gibi ya da ondan çekinir gibi değil. Onu ezerek konuş, koca senin kocan yahuuuu sen dimdik ve ezici dur. Öyle aşağıla ki değil bir daha kocana dokunmak selam bile veremesin... lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: ayyyy nedense ben pek bi sinir oldum bu duruma çok kıskanç bir hatun olaraktannnn lmaz:Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

tatlım herkese hak ettıg yuzu vereceksın kı astarını ıstemesın
sımge sen hec kavgacı bırıne bezemıyodun ama ne oldu sana kuzumkaydirigubbakcemile

canım benim kavgacı biri değilim evet çok sinirli bir insanım o ayrı bir durum. o zamanlar elimden gelen herşeyi yapmıştım karşımdaki insanın bir şeyleri anlaması için konuşmak vs. aklına ne gelirse ama ne yazıkki karşımdaki insan anlamayınca çareler tükeniyor....
en son çaremde kavga etmek oldu... çünkü karşımda huzurumu mutluluğumu bozmaya çalışan bir insan vardı :jeyyar:

haklisin canim.....ama bu sekilde erkeklerde var.....öyle karsisinda ayak ayak üstüne mini eteklen oturan hanimlari evinden kovanlarda var.....duymustum böyle bir olayi....hem hanimefendi edepli birine yakismaz böyle bir davranis

iş eşinde biter
ne demek cekimser duruyor o evli bi erkek akraba akrabalıgını bilsin sen değil esin konuşcak terslicek gerekirse ne kadar yakın olursa olsunlar bir araya gelmicekler ne demek efendim aaaaaaalmaz:

ohh ellerine sağlık bayıl dım yaa:
hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…