Bıktım bu ucuz kızdan...

canım kocasının ablası kardeşi değilki heralde abi abla kız kardeş sarılır kucanada oturur kardeş yani
ama bu bacınınki dayısının kızıymış yerimseniben

vereliniortak arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı vereliniortak

canım kocasının ablası kardeşi değilki heralde abi abla kız kardeş sarılır kucanada oturur kardeş yani
ama bu bacınınki dayısının kızıymış yerimseniben

yok canım sen anlamadın üst tarafta bi arkadaş yazı yazmıs ona cevap yazdım ben anladım bu arkadaşın eşinin akrabası olduğunu.arkadaşın biri eşim ailesiylede böyle olamaz ablasıylada diye bişeyler yazmıs ona yazdım ben kaydirigubbakcemile5

ya benim takıldığım nokta,neden bu kız kendini seninle kıyaslıyor??yani neden senden güzel olduğu için onu kıskandığını düşünüyor?senden güzel de olabilir ama böyle düşünmelerine sebep nee??bu kızla evlendirmek mi istediler eşinin ailesi senden önce acaba,illaki bişey varki kendini kıyaslayıp duruyo ve hatta bütün sülale kıskançlık yaptığını düşünüyor bildiğin bi nedeni varmı?durduk yerde neden kıskanasın

Henüz üç yaşında bir kardeşim var
Seni ondan bile kıskanıyorum
Hakkı Ağabey,çınlasın kulakların,dalga geçtiğimiz şarkıdaki kıskançlık reelde vuku buldu

pardon canım ya konu kaymış gitmiş gene aşadaki yazılarını okumamıştım örnek vermişsin meğer a.s.

:uhm:

herşey iki taraflı kocan meyil vermese bence o uyus işi bukadar ilerletmez önce kocanla konuş tavrını koy sonra o uyus kızla konuş ama anladıgı dilden onun önünde kocana sarıl senin oldugunu sahibinin sen oldugunu hareket ve tavırlarınla belirt kocanı sahiplen ama bu esnada da uyusu tehtitkar bi şekildede süz bak bakım bu şekilde hareket etigin zaman yaklaşmayı bırak sizi görünce yolunu bile degiştirecek eminim herkesin anladıgı dil malum gözlerinle hallet işinisengözlerimebaksanab

ay okurken sistim valla
madem arkanizdan konusluyor bunlari duydunuz
alip karsiniza konussaydinizya ben seni kiskaniyormusum sen kimsin ben seni kiskanayim deseydiniz hem böylelikle küser bir daha görüsmezdiniz
valla ben olsam kavga cikartip ayagini kökten kesmistim

arkadaşım sana bişi dediğimiz yok konuyuda saptırmıyoruz(sen ablasıda olsa yapamaz dediğin için konu geldi buraya)ama sen istediini yap madem mutlusunuz allah mutlulğunuzu daim etsin.seninde dediğin gibi buda benim fikrim anlaştıkvereliniortak

ben olsaydim esime bir daha o kizla konusmayacagini soylerdim
kiskanmak yanlis birseymiymis o senin esin en dogal hakkin bence kiskanmak
aptal kari ya ne demek o derdirki biz eskiden beri samimiyiz oynasiriz
ne olursa olsun evli bi erkekle oynasilirmi ya
bence iyi susmusun bir daha yaptigi yerde direkt yuzune soyle
ne soylerse soylesin arkandan
evinede alma
ben laubali tiplerden nefret ederim

tüm bunlar olurken aile fertleri o ortamda bulunuyo ve kimse uyarmıyomu bunları??? ailede de sorun var ya!!!
bence bu kızı senden önce kocana düşünmüşler ama kocan seni seçmiş, kuyruk acısı var bunların.
ben olsam o olay yaşandığı anda rezalet çıkarır yerin dibine sokardım kızı, ne kadar çirkin şeyler ya!!!susma sakın sülalenin diline düşcem diye huzurunu bozuyosun hiiç değmez herşeyi ortaya dök kenara çekil!
sen o kızı buraya getirsene kafasını gömelim orta yere
kötükedihüso

sen kıskansan da kıskanmasan da olay çok çirkin... kıskandığını varsaysak bile kızın böyle bir rahatlığı hiç hoş değil..

elimize geçirsek de parçalasak bir güzel modundayım

ben senin yerinde olsam kocanla konusurdum..ne kaynanamı ilgilendirir bu konu ne de baskasını..kız adam değil ztn onun ağzına sakız olmanın anlamı yok,onunlada konusmazdim.restimi çekerdim kocama..kusura bakma ama o kız değil kocan koyucak mesafeyi..kızla konuşman çok anlamsız olur,daha çok yapar..

Bence de kızla konuşulmaz böyle şeyler.

Sen akraban olan erkeklerin göbişini tıpışlasan eşin kabul eder mi

önce bunu öğren ki konuya giriş cümlen belli olsun :))

Yok eğer ben ses çıkarmam derse CADIARZU pes derim

eşini karşına al konuş bakde bugun hiç olmadıgım kadar ciddiyim sabrım sonuna geldı ben ıstemıyorum akraba makraba de eğer sen onu terslemezsen ben herkezın içinde çok kötu terslerım ve seni boşarım de dayanamıyorum de sonra yumuşa napım kıskanıyorum senı de istemıyorum de benden başkası senı opsun sana dokunsunde ya bu soyledıklerımı cıddıye al de yada olacaklara karısma de we ağzından söz alana kadarda susma eğer o kız bırdaha yptıgı zaman e eşin bişey demese yanında kım olursa olsun yum gözunu aç ağzını yeter be de ne zannedıyosun sen kendını de densız çek elını ayagını de bıktımbe senden de eğer boyle devam edersen senınle çok işimiz var ama ben yılmam de evındende kov gıtsın yanında kım olursa olsun yap bunu o zaman onu bırdaha görmezsın herkez bır gun ıkı gun laf eder ucuncu gun unutulur arkdasım sen ne canını sıkıyosun bırak onlar sıkılsın

sen bişey söylesen de söylemesen de zaten seni kıskanıyo olarak biliyorlar madem...

kocanla mutlaka ciddi bir şekilde konuş canım..

yokmu yavrum ya eşşek kadar bir kuzenin falan
al kucağına otur sev mıncıkla
öğret çocuğuda kocanın yanında sana bissürü iltifatlar etsin
kocan o zaman görür akraba yakınlığı neymiş

bu zamana kadar bişey yapmadın mı sen peki? Önce karşına al evimden eşimden uzak dur de, aynı şeyleri eşine de söyle. sonra laftan anlamıyorsa tut saçlarından :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…