canım kocasının ablası kardeşi değilki heralde abi abla kız kardeş sarılır kucanada oturur kardeş yanikıslar konu başka yerlere gdiyo galiba ama eşimin ailesiyle içli dışlı olması şapur supur ablasının annesinin öpmesi beni asla rahatsız etmez zaten eileside öyle eşim evin en küçüğü oyüzden görümcemler onu öperler sarılırlar hatta arada kucaklarına uzanır bebk olur ablalarının yanında aslada kıskanmam kıskanmadımda bunlar çok normal çünkü.aile başka akraba başka
arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı vereliniortakişe bende onu diyorum ozaman acaip olan sizsiniz ne demek el şakası yapamaz insanın kardeşinin babasından anasından ne farkı varki yaa demek senin mantığına göre ozaman sen babanıda şapur şupur öpemezsin işte mantıksız olan bu kardeş anne baba insanın en yakınıdır(sana göre doğru olan buysa istediğin gibi yap arkadaşım ama doğru olan benim söylediğim kimse aksini idda etmezz....
canım kocasının ablası kardeşi değilki heralde abi abla kız kardeş sarılır kucanada oturur kardeş yani
ama bu bacınınki dayısının kızıymış yerimseniben
pardon canım ya konu kaymış gitmiş gene aşadaki yazılarını okumamıştım örnek vermişsin meğer a.s.kıslar konu başka yerlere gdiyo galiba ama eşimin ailesiyle içli dışlı olması şapur supur ablasının annesinin öpmesi beni asla rahatsız etmez zaten eileside öyle eşim evin en küçüğü oyüzden görümcemler onu öperler sarılırlar hatta arada kucaklarına uzanır bebk olur ablalarının yanında aslada kıskanmam kıskanmadımda bunlar çok normal çünkü.aile başka akraba başka
pardon canım ya konu kaymış gitmiş gene aşadaki yazılarını okumamıştım örnek vermişsin meğer a.s.
ya benim takıldığım nokta,neden bu kız kendini seninle kıyaslıyor??yani neden senden güzel olduğu için onu kıskandığını düşünüyor?senden güzel de olabilir ama böyle düşünmelerine sebep nee??bu kızla evlendirmek mi istediler eşinin ailesi senden önce acaba,illaki bişey varki kendini kıyaslayıp duruyo ve hatta bütün sülale kıskançlık yaptığını düşünüyor bildiğin bi nedeni varmı?durduk yerde neden kıskanasın
vereliniortak
arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım kocamı ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı vereliniortak
ya aslında çok kısknaç bir insanım ama şu sülaleye malzeme olmak istemiyorum..
eşime ben seni paylaşamam bu kişi kim olursa olsun bunun bu kızla ilgisi yok diyorum...
tabi tabi diyor ya... oda annelerinin 7 senedir söylentilerine inandı heralde en sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?